Lippen opvullen & vergroten, lipvergroting in Amsterdam

lippen opvullen

Stevige en volle mond geven een jeugdige en prettige uitstraling.


Je hoeft geen genoegen meer te nemen met smalle of te kleine lippen of een asymmetrische mond.
Als je echter van nature dunne lippen hebt en je wilt dat langdurig veranderen, dan kan een beetje extra vulling voldoende zijn om jarenlang een mooie vollere mond te hebben.

De ervaring leert dat het opvullen van lippen heel subtiel gedaan moet worden om een natuurlijk resultaat te krijgen. LESS = MORE

 

kleine LIPPEN

Kleine, smalle lippen kunnen we groter maken.
Er zijn verschillende mogelijkheden om lippen dikker te maken. Om een natuurlijke lippen correctie te doen, kiezen wij ervoor om het in eerste instantie mooi subtiel te doen. Na twee weken bekijken we of we het beste resultaat bereikt hebben. Zo niet, dan vullen we je lippen nog wat verder op. Met deze werkwijze zorgen wij voor een natuurlijke lipvergroting die echt bij je uiterlijk past.

Afhankelijk van je wensen en de mate van lipvergroting, maken we  lippen voller met Juvederm of RestylaneHyaluronzuur

Het resultaat moet natuurlijk zijn. Je lippen worden voller en jeugdiger zonder dat ze opvallend opgevuld zijn.

 

Scheve LIPPEN

Afhankelijk van de oorzaak, corrigeren we asymmetrische lippen met Botox of fillers.

Een scheve mond wordt vaak veroorzaakt doordat de spierbewegingen rondom de mond niet symmetrisch zijn. Met Botox kunnen we dit balanseren.
Indien de scheve lippen worden veroorzaakt door een verschil in volume tussen de beide kanten dan kunnen we de lippen opvullen.

Voor de behandeling gebruiken wij Hyaluronzuur omdat dit het beste en veiligste resultaat oplevert.

 

prijs

De prijzen van een lipvergroting hangen af van de hoeveelheid volume dat we nodig hebben.
Gemiddeld kost het €500,-

 

Stevige en vollere lippen

Je mond is een belangrijk deel van je gezicht en we kijken er vaak direct naar.


Huidveroudering gaat gepaard met het krimpen van de lippen. Doordat er volumeverlies optreedt, worden de boven- en onderlip dunner, zakken de mondhoeken iets naar beneden en ontstaan er lijntjes rondom de mond.

Bij het opvullen van lippen is het onze ervaring dat we een goede balans moeten vinden tussen grotere lippen en ’natuurlijke lippen’.

 

Vollere lippen

Smalle lippen kunnen we subtiel voller maken.
Er zijn verschillende mogelijkheden om lippen te vergroten. Wij kiezen ervoor om de lipvergroting in eerste instantie zo te doen, dat het niet te opvallend is. Bij controle bekijken we of we het ultieme resultaat hebben bereikt. Zo niet, dan maken we je lippen nog wat voller. Op deze manier zorgen wij voor een natuurlijke lipvergroting die echt bij je uiterlijk past.

Afhankelijk van je wensen en de mate van lipvergroting, maken we  lippen voller met Juvederm Smile, Juvederm Volbella lips of Restylane (verschillende soorten Hyaluronzuur

Wij vinden het erg belangrijk om voor ogen te houden dat het resultaat natuurlijk moet zijn. Hierdoor worden ze voller en jeugdiger.  Less = more, een kleine lipvergroting is vaak voldoende om jarenlang mooie vollere lippen te hebben.

 

Bovenlip-lijntjes

Bij het ouder worden, verliezen de lippen volume en kunnen er ’lipsticklijntjes of rokerslijntjes’ onstaan. Doordat de huid langzaam haar flexibiliteit verliest en het bewegen van de bovenlip, blijven deze liplijntjes op den duur aanwezig en worden ze dieper.
De flexibiliteit en stevigheid van je lippen kunnen wij goed herstellen met een Juvederm Smile of Juvederm Volbella. Na deze lipcorrectie zijn de lijntjes op je bovenlip voor het grootste gedeelte verdwenen. Indien nodig kunnen we de lijntjes vervolgens nog verder verzachten met Juvederm Volbella of Restylane Vital.

 

asymmetrische lippen

Lippen die niet symmetrisch zijn, kunnen we ’gelijk maken’. 
Afhankelijk van de oorzaak, corrigeren we scheve lippen met Botox of fillers.

Indien de scheve lippen worden veroorzaakt door een verschil in volume tussen de beide kanten dan kunnen we dit opvullen.
Vaak wordt een asymmetrisch mond echter veroorzaakt doordat de spieren aan beide kanten niet symmetrisch bewegen. Dan behandelen (balanseren) we de spieren rondom de mond met Botox.

 

kosten

De prijs van lip injecties hangt af van de hoeveelheid volume dat we nodig hebben.

Bij een gemiddelde lipvergroting gebruiken we 1 ml hyaluronzuur.
De kosten hiervoor zijn €500,-

 

lijntjes/ bovenliprimpels verwijderen en vollere lippen

Je mond is een belangrijk deel van je gezicht en we kijken er vaak direct naar. Huidveroudering gaat gepaard met het krimpen van de lippen.


Doordat naast volumeverlies van de lippen ook de tanden in de loop van de tijd iets naar achter gaan staan, worden de lippen dunner, zakken de mondhoeken iets naar beneden en ontstaan er lijntjes rondom de mond.
De oudere huid heeft veel van haar flexibiliteit verloren en de bovenliprimpels blijven aanwezig en worden steeds dieper.

Je kunt bij ons je lippen laten opvullen met Hyaluronzuur.

Wij vinden het erg belangrijk om voor ogen te houden dat het resultaat natuurlijk moet zijn. Hierdoor worden de lippen voller en de de lipcorrectie zullen tevens de lip lijntjes verbeteren. Een kleine lipvergroting is vaak voldoende om jarenlang mooie vollere mond te hebben.

Het resultaat van een lipvergroting is in geen enkel geval helemaal blijvend.

Na de lipopvulling geven uw vollere lippen uw gezicht een heel andere aanblik. Mogelijk is het na de lip injectie in het begin nog even aan wennen. Maar uiteindelijk zult u tevreden zijn met uw prachtige, volle mond en de rimpels op uw bovenlip worden veel zachter.

Voor de behandeling gebruiken wij Hyaluronzuur omdat dit het beste en veiligste resultaat oplevert.

stoere volle mond

Je mond is een belangrijk deel van je gezicht en we kijken er vaak direct naar.


Huidveroudering gaat gepaard met het krimpen van de lippen.
Doordat naast volumeverlies van de lippen ook de tanden in de loop van de tijd iets naar achter gaan staan, worden de lippen dunner, zakken de mondhoeken iets naar beneden en ontstaan er lijntjes rondom de mond.

De oudere huid heeft veel van haar flexibiliteit verloren en de rimpeltjes op de bovenlip blijven aanwezig en worden steeds dieper.

De lippen kunnen we goed en veilig opvullen en vergroten met Hyaluronzuur.

Wij vinden het erg belangrijk om voor ogen te houden dat het resultaat natuurlijk moet zijn. Hierdoor worden de lippen voller en door lipopvulling zullen tevens de lijntjes op de bovenlip verbeteren. Een kleine lipvergroting is vaak voldoende om jarenlang mooie vollere lippen te hebben.

Het resultaat van een lippenvergroting is in geen enkel geval helemaal blijvend.

Na de lipbehandeling geven uw vollere lippen uw gezicht een heel andere aanblik. Mogelijk is het na de lip injecties in het begin nog even aan wennen. Maar uiteindelijk zult u tevreden zijn met uw prachtige, volle mond.

Voor de behandeling gebruiken wij Hyaluronzuur omdat dit het beste en veiligste resultaat oplevert.

Wilt u uw lippen opvullen en de prijzen weten? Kijk dan op de prijslijst.

 

Veelgestelde vragen |   lipvergroting

Welk middel wordt er voor de lipvergroting gebruikt?
Voor het opvullen van lippen gebruiken wij hyaluronzuur (Restylane/ Juvederm), omdat dit het beste en veiligste resultaat oplevert. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt voor soepelheid en veerkracht van de huid.
Hoe lang duurt de behandeling?
Voor een lipvergroting wordt een afspraak van een half uur ingepland.
Doet de behandeling pijn?
Bij een lipvergroting worden de lippen plaatselijk verdoofd, zodat u niks voelt.
Wanneer zie ik het uiteindelijke resultaat van het opvullen van mijn lippen?
Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van het middel dat we gebruiken. 'Normale hyaluronzuren' trekken vocht aan, waardoor het een paar dagen zwelling kan geven. De speciale fillers voor de lippen zoals Juvederm Volbella en Restylane lips trekken geen vocht aan, geven geen zwelling en na ongeveer een uur heeft u het uiteindelijke resultaat.
Hoe lang blijft het zitten?
Restylane lips en Juvederm Volbella blijven minimaal een jaar zitten. Veel klanten komen echter na 6-9 maanden terug omdat zij gewend zijn geraakt aan het resultaat.
Wat kost een lipvergroting?
De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid volume we nodig hebben om de lippen te vergroten.
Hoe weet je hoeveel volume er nodig is voor de lipvergroting?
Mooie lippen zijn lippen die mooi in het gezicht 'passen'. Indien lippen te klein zijn voor het gezicht mag je ze vergroten tot het volume dat bij het gezicht past, NIET GROTER!
Wat is het voordeel van tijdelijke fillers voor een lipvergroting?
Voor het opvullen van lippen, gebruiken wij hyaluronzuur, wat langzaam door het lichaam wordt afgebroken. Het heeft dus een tijdelijk effect. De werking varieert van 12 maanden tot 2 jaar. Indien u niet tevreden bent met de vollere lippen dan bestaat er ook de mogelijkheid om het op te lossen.
Waarom moet je geen permanente fillers gebruiken?
Permanente fillers bestaan uit stoffen die van nature niet in het lichaam voorkomen en ook niet door het lichaam worden afgebroken. Mogelijke risico’s (die ook na jaren op kunnen treden) zijn infecties, harde bobbels en (excessieve)kapselvorming rond het geïnjecteerde vulmiddel. Als de huid verder veroudert, of bijvoorbeeld na flinke gewicht schommelingen kan de ingespoten stof zichtbaar worden als bobbeltjes onder de huid. De Inspectie voor de Volksgezondheid (IGZ) raadt het gebruik van permanente middelen af.
Wat zijn de bijverschijnselen van de lipvergroting?
Na het vergroten van de lippen kunnen ze een paar uur gezwollen zijn. De lippen zijn dan voller dan het uiteindelijke resultaat van de lipvergroting. Heel af en toe krijgen mensen een blauwe plek, dan houdt de zwelling wat langer aan. Gelukkig gebeurt dit bijna nooit.
Zijn er gevolgen op langer termijn?
Er zijn geen nadelige gevolgen van een lipvergroting met Restylane of Juvederm op langer termijn. Hyaluronzuur geeft geen reacties en lost geleidelijk helemaal op. Het grootste gevaar op langer termijn is dat je de behandeling wilt herhalen.
Wat als het 'mis gaat'?
Allereerst gaat het natuurlijk niet mis! Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met het resultaat, dan kunnen we probleemloos het hyaluronzuur oplossen, zonder restverschijnselen.
Kan je bobbeltjes krijgen?
Nee, bij een goed uitgevoerde lipvergroting met restylane of Juvederm Volbella kan je geen bobbeltjes voelen. Ook niet op langer termijn.
Kan mijn partner het voelen met zoenen?
Nee, indien de lipvergroting natuurlijk wordt gedaan, zal je partner het niet opmerken met kussen. Op het moment dat er teveel volume wordt gebruikt, wordt de lip meer gespannen en kan je partner het wel voelen.
Wat is het verschil tussen de lipsmoothie en een lipvergroting?
Een lipsmoothie herstelt de vochtbalns van je lippen en maken ze wat voller. Voor het herstellen van volumeverlies in je lippen of het maken van echt vollere lippen doen wij een lipvergroting.

LIPPEN opvullen/ vergroten

 

 

Hoe verloopt een lipvergroting met fillers (Restylane)?

Aan de hand van enkele voorbeelden van de mooie lippen zoals die van Keira Kneigthly bespreekt dokter Frodo de basisprincipes van een natuurlijke lipvergroting.

 

 

CLIENTERVARINGIn deze video vertelt Debby over de behandeling van haar lippen met Restylane in Amsterdam.

Zij is met 1 ml Restylane behandeld in haar lippen met een canule.

In deze video vertelt zij hoe zij de behandeling heeft ervaren.

In de onderstaande video kunt u zien hoe deze lipvergroting in zijn werk gaat.