Afspraak maken

V-Lift

Voor een frisse look met zachte uitstraling

De zwaartekracht houdt ons met beide benen op de grond. Maar ze heeft ook een aantrekkingskracht waar we soms minder tevreden mee zijn: die op ons gezicht.
De gezichtshuid kan door toedoen van de zwaartekracht gaan hangen bij het ouder worden. Als antwoord hebben wij hierop de V-lift ontwikkeld. Met de V-lift laten we de huid weer zweven. Krijgt uw gezicht weer een frisse look met een natuurlijke, zachte uitstraling. De V-lift is een kindje van onze Liquid Facelift.

Bij deze cosmetische behandeling kijken we naar het hele gelaat, accentueren we uw sterkte punten en versterken we de zwakke gezichtspunten. Maar, zo merkten we, soms is een lift ‘slechts’ nodig als tegenkracht. Eentje die het verlies in jeugdigheid en volume door toedoen van de zwaartekracht compenseert. Met de V-lift geven we uw gezicht weer de vorm die staat voor een jeugdige uitstraling. We doen dit door voornamelijk de zijkant van het gezicht te behandelen. Zo verandert de A-shape die zo kenmerkend is voor een (ver)ouder(d) gezicht in een zachte en jeugdige V-shape.

V-lift behandeling

Stap 1: het consult

Het eerste consult is bedoeld om uw wensen, verwachtingen en onze behandelmogelijkheden op elkaar af te stemmen. We brengen tijdens dit consult ook uw gezicht in kaart waarbij uw uitstraling, expressie en gezichtskenmerken leidend zijn voor de V-lift.

Tijdens dit consult brengen we uw gezicht in kaart en bekijken we of de V-lift de beste behandeling voor u is. We bespreken uw situate en uw wensen dmv onze 3D-gezichtsanalyse en de MD codes™.
Hierdoor kunnen we de V-lift behandeling inzichtelijk maken en stemmen we deze perfect af op uw individuele wensen.Volgens het principe van de ‘whole face approach’ stellen we samen met u een behandelplan op en kijken we hoe we het beste resultaat kunnen krijgen. Wij zullen vragen naar uw medische achtergrond, eerdere behandelingen en eventueel medicijngebruik. Hiermee sluiten we alle mogelijke risico’s uit en zorgen we ervoor dat u op een veilige manier geholpen wordt.
Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Stap 2: de behandeling

Wanneer we samen met u hebben besloten hoe de V-lift eruit gaat zien, brengen we – wanneer u dit wilt – een plaatselijke verdoving aan. Vervolgens deelt de arts speldenprikken uit.
Hiermee wordt het hyaluronzuur net onder de huid aangebracht. Zo herstelt en verjongt de gezichtshuid en maken uw contouren en volume een spectaculaire come-back.

Bij de V-lift werken we vanuit de kaaklijn naar de jukbeenderen. Omdat we vanuit één punt werken, heeft u vrijwel geen last van bijeffecten.

Voorop staat dat u de behandeling als comfortabel ervaart. Na de behandeling kan de huid gemasseerd worden en/of met een ‘coldpack’ worden gekoeld.

Afhankelijk van het behandelplan dat we tijdens het consult met u hebben opgesteld, neemt de V-lift behandeling een half uur tot een uur in beslag.

Stap 3: na de behandeling

Het eerste resultaat van de V-lift is al direct na de behandeling zichtbaar. Maar omdat hyaluronzuur 2 weken nodig heeft om goed te ‘settelen’ is het dus even wachten op het eindresultaat. Geduld is hier echt een schone zaak…

Na de behandeling kunnen zwellingen of blauwe plekjes ontstaan. Deze pakken we direct aan met verkoelende kompressen die het herstelproces direct in gang te zetten. Mocht er een zwelling optreden of blauwe plek verschijnen, dan verdwijnen deze vanzelf. Indien een van deze bij-effecten optreedt, raden wij u aan direct zonlicht op uw huid te vermijden om eventuele pigmentvlekken te voorkomen.

Tijdens de 2 weken die het hyaluronzuur nodig heeft om zich goed in het omliggende weefsel vast te zetten, kan het zijn dat het nog wat verschuift. Tijdens het na-consult controleren en corrigeren we dit, indien noodzakelijk. Hierna kan het hyaluronzuur zich niet meer verspreiden.

Het hyaluronzuur wordt na 1,5 tot 2 jaar langzaam afgebroken. Er zijn echter grote individuele verschillen en meestal blijft het veel langer zitten. Wij adviseren om niet te wachten totdat het resultaat helemaal verdwenen is, maar om terug te komen voor een touch-up voordat alles is uitgewerkt. Zo voorkomt u een jo-jo effect.

De ervaringen

”Donkere kringen en wallen onder mijn ogen gaven me een uitgebluste uitstraling. Als ik mezelf in de spiegel zag voelde ik me zo een paar jaar ouder. Bij Kliniek Dokter Frodo zijn de wallen onder mijn ogen opgevuld met fillers en sinds een lange tijd zie ik er weer uitgeslapen en vitaal uit. Ik kan het iedereen aanraden!”
 
“Ja ik ben een man, en ja ik heb een behandeling gehad bij Kliniek Dokter Frodo. Waarom zouden alleen vrouwen er weer jong en fris uit mogen zien? Ik voel me weer kiplekker zo!”
 

V-lift, X-lift of liquid facelift?

Met de V-lift gaan we de eerste gevolgen van onze dagelijkse strijd tegen de zwaartekracht te lijf. De V-lift richt zich daarom op het herstel van de vorm en jeugdigheid van het gezicht.

De X-lift is ook op het herstel van jeugdigheid gericht, maar dan vooral bij ‘jongeren’ die struikelen over hun eerste rimpeltjes en lijntjes in het gezicht.

De Liquid Facelift tenslotte is een ‘whole face approach’ behandeling waarbij we ouderdom te lijf gaan door het liften van ‘zwakke’ en het accentueren van ‘sterke’ gezichtspunten.

Tijdens het eerste consult begeleiden wij u bij het maken van de juiste keuze. De V-lift is helaas niet voor iedereen bestemd. Kom gerust langs om uw mogelijkheden te bespreken.

 

Is de behandeling veilig?

Absoluut. De V-lift behandeling wordt uitgevoerd met Restylane of Juvederm. Deze fillers bestaan uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur waar het lichaam nagenoeg niet op reageert. Een allergische reactie is dus zeer onwaarschijnlijk. Indien nodig is de filler oplosbaar. Dit maakt de behandeling zeer geschikt en veilig.

Hoe lang blijft het resultaat?
Het hyaluronzuur wordt na 1,5 tot 2 jaar langzaam afgebroken. De tijdspanne verschilt echter per persoon. Meestal blijft het hyaluronzuur veel langer zitten. Ondertussen zet de veroudering van het gezicht natuurlijk door (het verliest meer volume). Het resultaat van de V-lift kan daarom na 1,5 jaar wat terug lopen. De filler zit er dan nog steeds, maar om het resultaat te behouden heeft u een touch-up nodig. Kliniek Dokter Frodo raadt u aan om niet te wachten tot het zover is, maar terug te komen voordat alles is uitgewerkt. Zo voorkomt u een jo-jo effect.

Krijg ik begeleiding?
Bent u bang voor naalden en wilt u toch een behandeling ondergaan, dan geven wij extra begeleiding en zorgen wij ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt. Met de juiste middelen kunnen wij u door de behandeling heen helpen, zonder dat u pijn of angst ervaart.

informatie-over-donkere-wallen

Mocht ik niet tevreden zijn, wat dan?
Indien u onverhoopt toch niet tevreden bent met het resultaat, dan kunnen we probleemloos het hyaluronzuur oplossen, zonder restverschijnselen.

Welke fillers gebruikt Kliniek Dokter Frodo?
Hoe lang duurt een filler behandeling?
Wat zijn de belangrijke risico’s en bijwerkingen van een filler behandeling?
Moet ik iets doen/iets weten voordat ik de behandeling krijg?
Waarom moet je geen permanente fillers gebruiken?
Is het resultaat blijvend?
Welke fillers gebruikt Kliniek Dokter Frodo?
Juvederm en Restylane. De veiligste en meest betrouwbare moderne fillers zijn van hyaluronzuur, een van nature in het lichaam voorkomende stof die onze huid hydrateert en er volume aan toevoegt. Een paar eenvoudige injecties onder het oppervlak van de huid helpen bij het opvullen en verminderen van lijnen en rimpels in het gezicht en het herstellen van volume. Restylane en Juvederm zijn de meest gebruikte hyaluronzuur-rimpelvullers ter wereld. Studies tonen de veiligheid en werkzaamheid aan. Er zijn wereldwijd al meer dan 20 miljoen behandelingen mee uitgevoerd. Het heeft een lang aanhoudend resultaat maar is niet permanent.
Hoe lang duurt een filler behandeling?
Over het algemeen duurt de behandeling 15 tot 30 minuten. U moet ook tijd reserveren om vóór de behandeling met uw arts te bespreken wat u hoopt te bereiken. Het effect is bijna onmiddellijk zichtbaar. Er is geen hersteltijd en u zult snel tevreden zijn met de resultaten!
Wat zijn de belangrijke risico’s en bijwerkingen van een filler behandeling?
Na een behandeling met hyaluronzuur kunnen lichte reacties ontstaan. De meest voorkomende zijn roodheid, lichte zwelling, jeuk, een blauwe plek, pijn en gevoeligheid. Meestal zijn reacties mild van aard en verdwijnen kort na de behandeling.
Moet ik iets doen/iets weten voordat ik de behandeling krijg?
Wij adviseren u om een paar dagen voor uw behandeling geen aspirine of andere pijnstillers te nemen (tenzij u die moet nemen voor een chronische medische aandoening). Het vermijden van deze medicijnen vermindert het risico op bloeduitstortingen bij de injectie.
Waarom moet je geen permanente fillers gebruiken?
Permanente fillers bestaan uit stoffen die van nature niet in het lichaam voorkomen en ook niet door het lichaam worden afgebroken. Mogelijke risico’s (die ook na jaren op kunnen treden) zijn infecties, harde bobbels en (excessieve) kapselvorming rond het geïnjecteerde vulmiddel. Als de huid verder veroudert, of bijvoorbeeld na flinke gewicht schommelingen kan de ingespoten stof zichtbaar worden als bobbeltjes onder de huid. De Inspectie voor de Volksgezondheid (IGZ) raadt het gebruik van permanente middelen af.
Is het resultaat blijvend?
Nee, wij gebruiken alleen tijdelijke middelen.
 • Behandelaar

  Dokter Frodo Gaymans

  Frodo Gaymans

  Cosmetisch arts

 • Team Dokter Frodo

  Voor de juiste expertise werken wij als cosmetisch kliniek in Amsterdam met verschillende experts.
  Samen gaan we voor het beste resultaat.
 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9hs
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  MaandagGesloten
  Dinsdag09:00 uur - 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur - 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur - 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur - 17:30 uur
  ZaterdagGesloten
  ZondagGesloten

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 275 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken