Afspraak maken
020 421 1559
WhatsApp
info@dokterfrodo.nl
Route
1
uit 502 beoordelingen
0
+
Cliënten
1
+
Behandelingen verricht

Consulent Roxanne vertelt

Mijn naam is Roxanne en ik ben werkzaam als consulente bij Kliniek Dokter Frodo.

Ik werk nu bijna 2 jaar met Dokter Frodo; een perfecte keuze. Waarom?
Ik zit hier precies op mijn plek. Als consulente ben ik een belangrijk onderdeel in het gehele proces van mooi ouder worden waarin ik juist mijn eigen waardes mag benadrukken: dat schoonheid niet alleen gekenmerkt wordt door een mooi uiterlijk. De meeste mensen die bij de kliniek binnenkomen zijn juist hele mooie mensen, met ieder hun eigen verhaal.

De hele dag werk ik met mensen die mij energie geven. Een fijn team waarin iedereen echt zichzelf mag zijn. Mijn collega’s zijn heel natuurlijk; geen grote lippen, geen strak voorhoofd. Gewoon frisse, mooie en vooral oprecht aardige vrouwen.
Vanuit deze basis vind ik het fijn om clienten op hun gemak te stellen en het vertrouwen te winnen zodat de client zich gehoord voelt om wie hij/zij is en zich geen “nummer” voelt. Onze behandelingen zijn subtiel maar doeltreffend. Wij willen de natuurlijke schoonheid van het gelaat accentueren en niet anders maken dan hij of zij is. Clienten komen bij ons om er net wat frisser, minder vermoeid of iets jeugdiger eruit te zien. Het is ons doel dat uw omgeving niet ziet dat u behandeld bent maar u wel complimenteert dat u er goed uitziet.

Door mijn verregaande kennis over schoonheid maar mede ook door mijn medische basiskennis ben ik het vraagbaken.
Clienten kunnen bij mij terecht voor vragen over behandelingen, over het verouderingsproces maar ook over de emotionele kant van het verouderingsproces. Ik zorg ervoor dat iedereen zich bij mij op zijn of haar gemak voelt en dat ik er écht helemaal voor hen ben. Voor, tijdens en ook na een behandeling. Onze service stopt niet bij de deur! Ik bouw echt een band op met mijn clienten. Even tussendoor een praatje over het weer of over die ene leuke vakantie maakt mijn werk een mooie combinatie tussen de professionele consulente en het luisterend oor. Ook na de behandeling vind ik het belangrijk en leuk om het proces voort te zetten. Mijn dag is geslaagd als ik de clienten met een lach de deur uit zie gaan en bij de controle nog blijer terug zie komen. Daar krijg ik energie van!

Is dit altijd mijn droombaan geweest?

Heel eerlijk; nee.
Mijn droom was altijd om op het grote toneel te mogen staan. Al van kleins af aan gaf ik “optredens” thuis met zang en dans. Het was vaste prik op verjaardagen. Alle stoelen en banken moesten aan de kant en de hele familie moest kijken hoe ik mijn show weggaf. Op mijn 18e werd ik toegelaten tot de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. 4 jaar lang elke dag spel, zang en dans. Ik heb op verschillende podia mogen staan. Wat een geweldige tijd!

Na mijn studie ben ik bij Dior en Chanel gaan werken. Hier leerde ik de waarde van natuurlijke schoonheid pas echt kennen. Dit zijn namelijk de merken die de vrouw op een voetstuk plaatsen en precies weten hoe een vrouw zich wil voelen. Na 10 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging; werken bij kliniek Dokter Frodo. Tijdens mijn werk volg ik ook nog de opleiding tot Doktersassistent. Heel interessant maar pittig naast werk en een gezin. Het werk bij dokter Frodo blijft interessant omdat ik blijf leren. Naast het verbeteren van onze basiskennis, worden wij juist ook gestimuleerd om persoonlijke groei en ontwikkeling door te maken.

Medewerkers en zorgverleners

Datum