VLOG Lippen opvullen goedkoop

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun lippen te laten opvullen. Bijvoorbeeld omdat ze heel dunne lippen hebben, maar ook wanneer hun onderlip en bovenlip niet goed in verhouding zijn qua volume of omdat ze simpelweg scheef zijn. Bij het opvullen van de lippen wordt hyaluronzuur geïnjecteerd. Zo wordt het volumeverlies aangepakt en hersteld.

Risico’s goedkoop lippen opvullen

Mooie, vollen lippen wordt als aantrekkelijk ervaren. Daarom laten veel vrouwen hun lippen opspuiten. Veel mensen willen een goedkope opvulbehandeling van de lippen, maar denken daarbij niet goed na over de risico’s die een goedkope lipopvulbehandeling kan hebben.

Het opvullen van de lippen is een van de moeilijkste cosmetische behandelingen die er zijn. Het is dan ook niet aan te raden om te kiezen voor een goedkope kliniek. Bij de keuze van een cosmetisch kliniek dien je er eerder op te letten dat de behandeling op een goede wijze plaatsvindt. Een goed opvulmiddel, zoals hyaluronzuur, en het de tijd nemen zijn twee vereisten. Daar zit vanzelfsprekend ook een bepaald kostenplaatje aan.

Goede of goedkope cosmetische kliniek

Je kunt uiteraard op zoek gaan naar een cosmetisch kliniek in Amsterdam, Rotterdam of

Voor en na een lippenbehandeling
Voor en na een lippenbehandeling

zelfs België, maar beter is het om op zoek te gaan naar een cosmetisch kliniek die bij het NVCG is aangesloten. Oftewel, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. De NVCG heeft een lijst met alle artsen die zijn aangesloten. Ook is het belangrijk om te kijken of je je wel met de ideeën van de arts kunt vereenzelvigen. Want kloppen grotere lippen wel bij je gezicht? En zijn de lippen wel in verhouding. Niet voor niets adviseert Kliniek Dr. Frodo soms om niet aan lippen te doen. Dan zijn lippen gewoon mooi zoals ze zijn.

Meer informatie over lippen opvullen.

Een gedachte over “VLOG Lippen opvullen goedkoop

  1. Hallo dokter Frodo,
    Bedankt voor de duidelijke vlog. Ik wist nooit zo goed waar ik op moet letten bij de zoektocht naar een kliniek in Amsterdam. Het is echt een goede tip om opzoek te gaan naar klinieken die aangesloten zijn bij de NVCG.
    Ik ben zelf een meid van 27 met redelijk dunne bovenlippen. Ik denk er al een tijdje over na om mijn lippen te laten vullen met fillers. Al mijn vrienden geven aan dat ik het niet moet doen en dat het niet nodig is omdat het echt wel meevalt met mijn lippen. In jullie filmpje gaven jullie aan dat jullie niet bij iedereen de lippen opvullen omdat het bij sommige mensen een onnatuurlijk resultaat geeft.
    Hoe ‘meten’ jullie dat? En waar ligt die grens? Is een optie voor een gratis consult waarbij jullie misschien eerst even kijken naar mijn lippen en of het bij mijn gezicht zal passen?
    Ik ben benieuwd! Alvast bedankt voor jullie reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − 4 =

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken