HydraFacial

Wat doet de HydraFacial behandeling?

HydraFacial is een hydradermabrasie behandeling met een unieke technologie waarin de huid een milde peeling ondergaat met verschillende vloeistoffen waaronder vitamines, fruitzuren, antioxidanten en hyaluronzuur. Deze worden diep in de huid gebracht. Met gepatenteerde vortex zuigkracht worden poriën diep gereinigd, terwijl de huid wordt gevoed met superserums die de diepere huidlagen (dermis) bereiken. De huid is zacht, verfrist, ontdaan van onzuiverheden en heeft een gezonde uitstraling. Dit is een ideale behandeling vlak voor een feestje als u op zoek bent naar een stralende huid. De HydraFacial is ook een mooie voorbereiding op andere huid verbeterende behandelingen en kan het hele jaar door worden gedaan.

Wat doet de HydraFacial?

 • Stralende huid
 • Gehydrateerde huid
 • Vervagen van pigmentvlekjes
 • Vervagen fijne lijntjes
 • Verbeteren van de huidconditie
 • Diep gereinigde huid

Waar is de HydraFacial geschikt voor?

 • Verminderen acne
 • Verbeteren stabiele rosacea
 • Verbeteren stabiele psoriasis
 • Verbeteren stabiele eczeem
 • Verminderen zonbeschadiging

De behandeling is:

 • Geheel pijnloos
 • Duurt 30-45 minuten
 • Eenmalig of in kuurvorm

Prijzen HydraFacial

HydraFacial

v.a.
HydraFacial € 200,-
HydraFacial Signature SkinCeuticals € 220,-
HydraFacial Vitamine Boost € 250,-
 HydraFacial Anti Pigment / Anti-Age  € 250,-
HydraFacial Glow and shine € 250,-

Consult aanvragen

Hoe werkt de HydraFacial behandeling?

HydraFacial is een non-invasieve behandeling die werkt in verschillende noodzakelijke stappen om de huid voor te bereiden en te verbeteren. Het combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, een chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties en een unieke insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Dit gebeurt in één snelle pijnloze behandeling met gegarandeerde snelle resultaten en zonder irritatie. De huid ziet er meteen fris en gezond uit, waardoor u zal stralen vanaf het moment dat u naar buiten gaat.

Wat is er zo bijzonder aan de HydraFacial behandeling?

De combinatie van zuigkracht en insluizing van peptiden en (fruit)zuren is perfect om verstopte poriën diep te reinigen. Om de huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering, zijn anti-oxidanten van cruciaal belang. Tijdens de HydraFacial wordt een van de krachtigste antioxidanten – paardenkastanje extract – ingesluisd in de huid. Daarnaast zorgen lactaatzuur, glycolzuur en salicylzuur ervoor dat de dode huidcellen op effectieve en milde wijze worden losgeweekt van de huid, zonder dat deze gaat vervellen. Hyaluronzuur zorgt daarnaast voor de ultieme hydratatie van de huid. Met de HydraFacial zal niet alleen de huid zichtbaar verbeteren, maar met frequente behandelingen zal de gezondheid van de huid herstellen. Maandelijkse behandeling wordt aanbevolen bij behoud van een gezonde huid. Voor het verbeteren van de huid (bij acne (littekens), rosacea, psoriasis, eczeem, zonbeschadiging, pigmentvlekken en fijne lijntjes en rimpels) wordt de HydraFacial ingezet in kuurvorm van minimaal 3 behandelingen.

De behandeling

Onze huidtherapeut zal uw gezicht alvorens manueel reinigen en vervolgens starten met een zachte exfoliatie en peeling met glucosamine. Hierna worden de onzuiverheden uit de poriën verwijderd door middel van een pijnloze zuiging. Als de poriën zijn gereinigd wordt de huid gevoed met verschillende vochtinbrengende serums.U kunt er ook voor kiezen om extra boosters voor specifieke indicaties toe te voegen aan uw HydraFacial behandeling. Vervolgens worden de peptiden en antioxidanten ingesluisd. De laatste stap van de behandeling is de LED therapie. Deze zorgt voor extra elastine en collageenaanmaak en heeft een antibacteriële en kalmerende werking. Na de behandeling wordt er nog een serum en zonbescherming aangebracht. De behandeling bedraagt 45 minuten in totaal.

De HydraFacial behandeling is geschikt voor alle huidtypen. De behandeling kan het hele jaar door en bij uitstek in de zomermaanden om uw huid een boost te geven.

 

 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9HS
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  Maandag09:00 uur – 20:00 uur
  Dinsdag09:00 uur – 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur – 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur – 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur – 17:30 uur
  Zaterdag11:00 uur – 18:00 uur
  ZondagGesloten

 

Met een 9.6 uit ruim 350 beoordelingen behoort Kliniek Dokter Frodo tot de best beoordeelde klinieken van Amsterdam. Plan een consult in of bel onze specialisten voor vrijblijvend advies:

Consult inplannen

Contact

Stel uw vraag

Akkoord dat de door mij ingevulde gegevens bewaard worden*

Uw informatie is veilig bij ons.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Cookie instellingen

Afspraak maken