‘Ik wil grotere lippen’

Bij Kliniek Dokter Frodo wordt vaak de vraag gesteld: ik wil grotere lippen. Een interessante vraag, aldus dokter Frodo. Soms is er namelijk sprake van een gezicht waarbij helemaal geen grote lippen passen. Dan is het heel belangrijk om de balans te bewaren, maar ook om deze te bewaken. Daarnaast willen veel mensen uitsluitend de bovenlip vergroten. Maar ook dan is het zaak om heel goed de balans te bewaren. Want wil je de bovenlip behandelen, dan moet je ook vaak de onderlip ‘mee’ behandelen om de verhoudingen te laten kloppen.

Lippen opvullen

Het opvullen van lippen is een van de moeilijkste behandelingen die er zijn. Bij het opvullen van lippen moet namelijk een balans worden gevonden met de rest van het gelaat. Het is niet eenvoudig om de verhoudingen goed te krijgen. Ook speelt leeftijd een rol bij het opvullen van lippen. Zo kunnen de lippen van een oudere vrouw niet worden vergeleken met die van een jong meisje. Beide vergen een andere benadering. Een lipvergroting ondergaan? Lees meer over de behandeling.

Lippen vergroten met hyaluronzuur

Lippen voor en na een fillerbehandeling
Lippen voor en na een fillerbehandeling

Over het algemeen wordt bij Kliniek Dokter Frodo hyaluronzuur gebruikt om lippen op te vullen. Het grote voordeel van het lippen opvullen met hyaluronzuur is dat deze stof makkelijk te doseren is. De lippen worden als het ware opgefrist. Daarnaast is hyaluronzuur een lichaamseigen stof. Mocht er onverhoopt sprake zijn van bobbeltjes, dan kunnen deze heel eenvoudig worden opgelost. Hyaluronzuur is een tijdelijk, maar langdurig middel. De hersteltijd is korter dan wanneer lippen worden vergroot met eigen vet. De meeste mensen moeten na één tot twee jaar opnieuw worden behandeld om het volume van de lippen op peil te houden. Met hyaluronzuur kunnen dus veilig lippen worden vergroot.

3 gedachten over “‘Ik wil grotere lippen’

  1. Beste Dokter Frodo,
    Ik twijfel al een tijdje over het vullen van mijn lippen. Met name mijn bovenlip is (helemaal als ik lach) bijna verdwenen! Ik ben eigenlijk altijd in de veronderstelling geweest dat je één van beide lippen kunt laten opvullen maar ik lees nu net in uw blog dat het eigenlijk bij alle behandelingen die u verzorgt zo is dat u beide lippen laat opvullen voor het balans. Ergens snap ik dat natuurlijk wel, maar ik vraag me toch een beetje af of het nu écht nodig is. Mijn onderlip is namelijk echt wel een stuk dikker dan mijn bovenlip dus het liefst zou ik toch alleen voor de bovenlip gaan. Hoe staan jullie hier tegenover? Ik weet dat jullie hier altijd objectief advies over geven, een vriendinnetje van mij is namelijk recentelijk nog bij jullie geweest voor een striae behandeling waarbij jullie haar echt super goed hebben geholpen! Ik ben benieuwd naar jullie reactie.

  2. Iedereen heeft er last van natuurlijk, kleinere lippen naarmate je ouder wordt. Toch heb ik zelf nooit echt dikke lippen gehad dus nu merk ik dat er niet echt iets overblijft als ik naar mijn lippen kijk. Ik vind het gewoon niet mooi en wilde er daarom echt iets aan laten doen. Ik ben bij Mariëlle geweest voor een consult. Hierin legde ze mij super goed uit dat we best wat botox konden gebruiken voor de mondhoekjes en dat de fillers de rest van het werk zullen doen. Uiteindelijk ben ik voor de “Da Vinci-lipvergroting” (dan kijken ze naar de verhoudingen in je gezicht) gegaan en ik heb na de behandeling geen blauwe plekken gekregen en het resultaat is heel natuurlijk.

  3. Hallo… ik zit al een hele tijd na te denken over een vergroting van mijn lippen. Naja lippen, eigenlijk gaat het over mijn bovenlip. Deze is totaal niet in verhouding met mijn onderlip en de rest van mijn gezicht. Als ik geen lippenstift of lippengloss op heb, is mijn lip bijna nieteens te zien. Op internet lees ik heel veel verschillende soorten verhalen over lipvergroting. Zo is er volgensmij een verschil tussen tijdelijke en permanente lipvergroting? Ik neig meer naar een tijdelijke lipvergroting omdat ik bang ben dat het resultaat misschien niet zo wordt als dat ik voor ogen heb. Dan is zo’n vergroting er nog iets sneller uit dan een permanente die voor altijd blijft zitten. Gelukkig lees ik dat jullie gebruik maken van tijdelijke vergroting…. Toch vind ik 1 tot 2 jaar nog best wel lang, stel dat ik het niet mooi vind… Maar is het gebruik van hyaluronzuur de enige methode om lippen tijdelijk te vergroten of zijn er ook nog andere behandelingen die jullie doen? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 − een =

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken