Afspraak maken

De kliniek

Cosmetisch kliniek Dokter Frodo is specialist in stralend ouder worden met behoud van uw natuurlijke uitstraling.

kliniek-dokter-frodo-behandelkamer kliniek-dokter-frodo-behandelkamer

Cosmetisch Kliniek Dokter Frodo hecht grote waarde aan rust en comfort met betrekking tot uw behandeling. Onze werkwijze en kliniek zijn hier volledig op ingericht. Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg staat ons team van consulenten en artsen voor u klaar.

Waarom een behandeling bij dokter Frodo?

Kiest u voor een behandeling bij Kliniek Dokter Frodo, dan kiest u voor een behandeling bij een van de meest ervaren cosmetische klinieken van Nederland. Wij behandelen meer dan 3000 patienten per jaar en zorgen ervoor dat iedereen tevreden is.
Bij een cosmetische behandeling is het belangrijk dat de behandelaar een artistiek oog heeft en zich verdiept heeft in wetenschappelijke inzichten van de wetten van aantrekkingskracht. Wij staan bekend om onze natuurlijke resultatenveilige manier van werken en eerlijk informatie. Dit klinkt heel goed, maar het komt er ook op neer dat een op de vijf mensen die bij ons op consult komt, niet behandeld wordt omdat men het niet nodig heeft of omdat men ‘verkeerde verwachtingen’ heeft bij een behandeling.

Werkwijze: Tijdens het eerste consult bij kliniek dokter Frodo bespreken wij uw wensen. Op basis van dit kennismakingsgesprek stellen we een persoonlijk behandelplan op. Uw huidtype, gezichtsvorm, leeftijd en medische achtergrond vormen, samen met bijvoorbeeld een 3D-gezichtsscan, de basis van dit behandelplan.

Deskundigheid en kwaliteit

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met laser en injectables als Botox® en fillers (Juvéderm en Restylane).  Voor de behandeling van rimpels, het wegwerken van wallen en donkere kringen onder de ogen, de liquid facelift of een lipvergroting bent u bij Kliniek Dokter Frodo in ervaren handen.

Bij Kliniek Dokter Frodo is uw gezicht onze zorg. Wij zijn eerlijk over mooi zijn, over wat wij voor u kunnen betekenen en wat de prijs van kwaliteit is. Kom gerust eens langs op de Cornelis Krusemanstraat 9H om vrijblijvend kennis met ons te maken.

Neem alvast een kijkje in de kliniek

 

Kliniek Dokter Frodo

Eerlijk over mooi zijn

kliniek-dokter-frodo-behandelkamer kliniek-dokter-frodo-behandelkamer

kliniek-dokter-frodo-behandelkamer kliniek-dokter-frodo-behandelkamer

 • Behandelaar

  Dokter Frodo Gaymans

  Frodo Gaymans

  Cosmetisch arts

 • Team Dokter Frodo

  Voor de juiste expertise werken wij als cosmetisch kliniek in Amsterdam met verschillende experts.
  Samen gaan we voor het beste resultaat.
 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9hs
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  MaandagGesloten
  Dinsdag09:00 uur - 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur - 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur - 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur - 17:30 uur
  ZaterdagGesloten
  ZondagGesloten

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken