Kwaliteit en veiligheid

Cosmetische behandelingen eisen een veilig milieu en u verdient een omgeving waarin deze veiligheid is gegarandeerd. Onze kliniek wordt vanzelfsprekend op deze veiligheid gecontroleerd. Door onszelf, maar ook tijdens inspectie van Volksgezondheid.

Los van de lovende woorden van de inspecteur kunt u er op rekenen dat in Kliniek Dokter Frodo niets aan het toeval wordt overgelaten. Ons volledige team is gediplomeerd en uiterst gemotiveerd om zorg te dragen voor een optimaal resultaat. Zowel op het gebied van veiligheid als kwaliteit van onze cosmetische behandelingen.

Veiligheid in de kliniek

Wij maken uitsluitend gebruik van lichaamseigen producten die goed kunnen worden afgebroken. Alle producten die wij gebruiken, zoals Botox en fillers, hebben de Amerikaanse FDA goedkeuring en de CE markering (Consumenten Veiligheidsmarkering door de Europese Unie). Onze cosmetisch arts is lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Hiervoor moeten wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Veligheid in het Huidcentrum

In het Huidcentrum werken wij met zeer ervaren schoonheidstherapeuten en huidtherapeuten die zijn aangesloten bij de branchevereniging ANBOS en de Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten. Wij gebruiken alleen producten die zorgvuldig getest, zeer effectief en veilig zijn. De schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten beschikken over veel ervaring en de benodigde diploma’s voor dermatologie, peelings, laserbehandelingen, IPL ontharing en mesotherapie. Daarnaast worden ze door onze arts wekelijks getraind in verschillende behandeltechnieken.

Partners

‘Simply the best!’

Bij Kliniek Dokter Frodo werken we alleen samen met de beste medisch specialisten, (inter)nationale vakverenigingen en producenten. Wie? U vindt ze hieronder:

(Inter-)Nationale vakverenigingen
Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde
Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Chirurgie

Producenten
Restylane
Mertz | Radiesse
Rioblush
Environ
Allergan
Botox
Neostrata

 

 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9HS
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  Maandag09:00 uur – 20:00 uur
  Dinsdag09:00 uur – 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur – 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur – 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur – 17:30 uur
  Zaterdag11:00 uur – 18:00 uur
  ZondagGesloten

 

Met een 9.6 uit ruim 350 beoordelingen behoort Kliniek Dokter Frodo tot de best beoordeelde klinieken van Amsterdam. Plan een consult in of bel onze specialisten voor vrijblijvend advies:

Consult inplannen

Contact

Stel uw vraag

Akkoord dat de door mij ingevulde gegevens bewaard worden*

Uw informatie is veilig bij ons.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Cookie instellingen

Afspraak maken