Afspraak maken
020 421 1559
WhatsApp
info@dokterfrodo.nl
Route

Microneedling

1
uit 502 beoordelingen
0
+
Cliënten
1
+
Behandelingen verricht

Microneedling

Fractional microneedling is één van de meest innovatieve en effectieve procedures op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Deze techniek van huidverbetering wordt ook wel collageen inductie therapie genoemd. De fijne naaldjes in de roller stimuleren de huid om collageen en elastine aan te maken. Door het rollen ontstaan microkanalen. Deze knijpen samen en dragen bij tot een verhoogde opname van actieve werkstoffen in de huid. Deze behandeling is met name geschikt om rimpels en lijnen aan te pakken, (acne)littekens en poriën te verfijnen, en de huid te verstrakken.

Wat is fractional microneedling?

reiniging – peeling – fractional microneedling – kalmerend masker

De beste resultaten worden bereikt in een kuur. De behandelingen worden uitgevoerd met een interval van 4 weken tussen elke behandeling.

Hoe werkt een fractional microneedling behandeling?

Microneedling is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverbetering-en -verjonging. In onze kliniek in Amsterdam passen we deze techniek toe met een microneedling roller. Dit is een klein apparaat met 200 zeer fijne naaldjes van chirurgische kwaliteit. Microneedling is één van de meest innovatieve en effectieve deelbehandelingen bij striae en rimpels. De roller kan ook als stand-alone worden ingezet voor huidverbetering. De fijne naaldjes in de roller stimuleren de huid om collageen en elastine aan te maken. Door het rollen ontstaan microkanalen. Deze knijpen samen en dragen bij tot verhoogde opname van actieve werkstoffen in de huid. Microneedling is praktisch pijnloos, neemt slechts enkele minuten in beslag en uw opperhuid blijft intact. De behandeling kan oneindig herhaald worden.

Deze behandeling kan ook uitgevoerd worden met de Dermapen. Afhankelijk van uw huidtype bepaald de specialist in overleg met u wat voor u het eerste resultaat zal geven. 

Het effect van fractional microneedling

Na de behandeling is je huid rood en voelt het warm en strak aan. Bij nagenoeg iedereen is de roodheid de volgende dag helemaal verdwenen. Als er al sprake is van een lichte roodheid dan kan dat makkelijk met een beetje make-up verborgen worden. Na een paar dagen kan er een lichte vervelling plaatsvinden omdat de nieuw gevormde cellen oudere cellen van de huid duwen.

  • Rimpelvervaging
  • Huidverstrakking
  • Littekenverbetering
  • Verminderen en/of verwijderen van pigment en ouderdomsvlekken
  • Vermindering van couperose
  • Verbetering van striae

Fractional microneedling in Kliniek Dokter Frodo

Er bestaan diverse merken en soorten microneedling. In onze kliniek gebruiken we fractional microneedling en microneedling rollers. Voor thuis adviseren wij de zogenaamde thuisrollers. Deze hebben kortere naalden en zijn minder invasief.
De microneedling behandeling wordt in het Huidcentrum onder lokale verdoving uitgevoerd. De roller die we in het Huidcentrum gebruiken is speciaal voor Kliniek Dokter Frodo ontworpen. Indien u dat wilt, is er ook een speciaal voor ons gemaakte thuis roller verkrijgbaar waarmee u:

  • Eén jaar lang, twee maal per week thuis kunt rollen voor een jongere huid;
  • Waarbij crèmes tot 85% in plaats vab 0,5% worden geabsorbeerd;
  • En u op lange termijn goede resultaten kunt boeken

Neem contact op

Bel: 020 421 1559

Telefonisch kunt u Kliniek Dokter Frodo bereiken op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur.

Of mail: info@dokterfrodo.nl

8.9/10 Rating
452 Reviews

4.8/5 Rating
32 Reviews

Bel 020 421 1559 Plan een intake