Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend (video)consult

Maak een afspraak

Front Office Manager Cindy

22 november 2021

Front Office Manager Cindy

Mijn naam is Cindy Oussoren en ik werk als Front Office Manager bij Kliniek Dokter Frodo.

Ik ben in 2016 begonnen als gastvrouw/baliemedewerkster en ben nog net zo blij met mijn werk als toen ik hier begon. Geen dag is hier hetzelfde en de tijd vliegt voorbij. Elke dag weer kom ik in contact met zo veel verschillende mensen die uiterlijk erg belangrijk vinden.

Het leukste aan mijn werk

Het leukste aan het werken bij de kliniek is hoe we onze cliënten helpen door te begeleiden bij mooier oud worden; de mooiste versie van jezelf creëren. Onze artsen doen dit door de cliënten te behandelen op een manier die altijd voor een natuurlijk resultaat zorgt.

Daarnaast vind ik mijn werk bij de kliniek zo leuk dankzij mijn collega’s. Ondanks dat we het allemaal super druk hebben, kunnen we ook met elkaar lachen en huilen. Er is enorm veel waardering naar elkaar toe en er zijn zeker ook vriendschappen ontstaan. Het is super fijn om zo veel leuke en lieve mensen om mij heen te hebben.

Doorgroeimogelijkheden

Bij Kliniek Dokter Frodo krijgen we ook de kans om te groeien. Bijna elk jaar wordt ons gevraagd of we ervoor openstaan om een bepaalde opleiding te volgen. Dit is zonder enige druk; het is alleen als je er zin in en tijd voor hebt op dat moment. Daarnaast blijf je altijd leren van de kennis van Frodo en Desiree.

Ik ben blij dat ik bij dit team hoor.

Geplaatst in Algemeen