Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend (video)consult

Maak een afspraak

Vacature backoffice manager (zwangerschapsverlof)

27 – 36 uur per week

Kliniek Dokter Frodo, is op zoek naar jou!

Als een van de meest toonaangevende privéklinieken van Nederland is Kliniek Dokter Frodo volledig gespecialiseerd in Botox, fillers en huidbehandelingen. De cosmetisch artsen en de huidtherapeuten werken hiervoor nauw met elkaar samen.

Bij Kliniek Dokter Frodo ligt de focus op het remmen van veroudering en het behouden van schoonheid. Op basis van een unieke ‘holistische’ benadering stellen we een persoonlijk behandelplan op, waarbij we ook kijken naar persoonlijkheid, levensstijl en uitstraling. In onze kliniek behandelen we gemiddeld 3.000 cliënten per jaar.

Naast de gezichtsbehandelingen is Kliniek Dokter Frodo een vooraanstaande opleidingskliniek, waarbij alles draait om het verspreiden van kennis en informatie, eerlijkheid over schoonheid en een klantfocus met een vijf sterren benadering. Kliniek Dokter Frodo heeft de ambitie om in de komende 5 jaar uit te groeien tot dé gezichtsspecialist onder de cosmetische klinieken in de wereld. En daarvoor zijn we op zoek naar een collega die bijdraagt aan een high-performing team!

5 redenen waarom je bij ons wilt komen werken:

Prettige werkomgeving

Een mooie kliniek, centraal in Amsterdam gelegen en met een goede bereikbaarheid. Je werkt samen met je collega’s van het frontofficeteam, de cosmetisch artsen, huidtherapeuten, team aan consulenten en backofficemedewerkers. De lijntjes zijn kort en iedere ochtend beginnen we gezamenlijk de dag met een korte teammeeting. Tijdens deze ochtendmeeting wordt een hoop kennis met elkaar gedeeld en heb je rustig de tijd om samen met je collega’s de dag door te bespreken en op te starten. Er is oog voor elkaar en iedereen is bereid om elkaar verder te helpen.

 Cosmetische behandelingen

We zijn erg trots op het breed scala aan cosmetische behandelingen dat we aanbieden. De combinatie van injectables en huidbehandelingen maakt ons uniek in wat we doen. We hebben een ontzettend fijne klantenkring, die bereidwillig is om een lange termijn behandelplan met ons aan te gaan! Onze cliënten staan volledig open voor onze expertise en vertrouwen helemaal op ons als professionals.

Persoonlijke ontwikkeling

Er wordt veel aandacht besteed aan (persoonlijke) ontwikkeling. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd, we vinden het ontzettend belangrijk om up-to-date te blijven en mooie nieuwe ontwikkelingen/trainingen te volgen! Ook hierbij staan we open voor jouw inbreng en wensen.

Kwaliteit op hoog niveau

Je bent als backofficemanager verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van de kliniek in algemene zin. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het up-to-date houden van protocollen en werkprocessen, maar je houdt je ook bezig met het welzijn van jouw collega’s, recruitment en algemene personeelszaken. Je hebt oog voor detail, gastvrijheid is jouw tweede natuur en je wordt er gelukkig van om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is.

 Leuke teamuitjes en borrels!

Natuurlijk organiseren we (en binnenkort jij?!) ontzettend leuke borrels en teamuitjes! Verjaardagen worden nooit overgeslagen en is altijd weer een reden om samen taart te eten. Eén keer per jaar wordt er een groot teamuitje georganiseerd, waarbij we vaak in het buitenland overnachten! Ook wordt ‘Sinterkerst’ uitgebreid gevierd en verzinnen we een vaak mooie gelegenheid om samen te borrelen.

Wie zoeken wij?

Een allround (back)officemanager, die ervan houdt om samen te werken met andere collega’s, maar ook goed alleen kan werken en zich kan focussen in een drukke omgeving. Je werkt nauwkeurig en efficiënt en je vindt het fantastisch om het beste uit je dag te halen als duizendpoot.

Ervaring is fijn, maar niet verplicht. Zolang jij je kunt vinden in de volgende kenmerken, ontvangen we jouw sollicitatie graag: je kunt proactief en nauwgezet werken, kunt goed luisteren en verslagleggen, bent zelfverzekerd, administratief nauwkeurig, verbaal sterk, representatief, je kunt goed omgaan met meerdere taken op een dag en je hebt een vrolijk karakter.

Ook kun jij je vinden in de volgende punten:

Wat bieden wij?

Vaste werkdagen en werktijden. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Een goed salaris, leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding en er is een pensioensregeling van kracht.

Ben je geïnteresseerd in de functie van backofficemanager en voldoe je aan het profiel? Stuur dan vandaag nog een originele motivatie-videoboodschap en/of brief en cv met foto naar: jacqueline@dokterfrodo.nl.

Mocht je eerst nog wat meer informatie willen hebben over de functie, dan kun je natuurlijk even bellen en naar Danielle of Jacqueline vragen: 020-4211559.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.