Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend (video)consult

Maak een afspraak

Onze Werkwijze

9,0

uit 621 beoordelingen

13.500+

Cliënten

35.700+

Behandelingen verricht

In vertrouwde handen

In vertrouwde handen

Komt u voor een wallenbehandeling, anti aging, Botox of huidverbetering? Onze kliniek zorgt er altijd voor dat u de beste behandeling krijgt! U kunt erop rekenen dat uw gezondheid, veiligheid, wensen en uw verwachtingen al onze aandacht krijgen. Hiervoor doorlopen we voor elke behandeling een drietal stappen:
het consultde behandeling en de nazorg.

De aankomst

De aankomst

Bij aankomst wordt u begroet door onze receptionist, van wie u een formulier ontvangt om uw medische gegevens in te vullen. Vervolgens wordt de consulent op de hoogte gebracht en komt ze u ophalen. De consulent brengt u naar de spreekkamer. Het behandelteam, de consulent en de arts willen u goed leren kennen, zodat u zich veilig en op uw gemak voelt.

Fotografie

We maken van alle patiënten foto’s voorafgaand aan de behandeling. De foto’s zijn uiteraard vertrouwelijk. Voor ons is het belangrijk om realistische foto’s zonder make-up, bewerking, filters of zacht licht te hebben. Hiermee kunnen we het gezicht goed beoordelen en de behandeling vervolgen.

Het consultproces

Het consultproces

Analyse van uw gezicht

Ons gespecialiseerde team van cosmetisch artsen wil de expressie en natuurlijke beweging van uw gezicht goed kunnen beoordelen. We leggen volledig de nadruk op het behouden en creëren van een natuurlijk resultaat, zowel in rust als in animatie. De arts maakt een gedetailleerde analyse van uw gezichts- en verouderingskenmerken. Hiervoor gebruiken we 3D fotografie, waarmee we uw gezichtskenmerken heel precies analyseren. Na het maken van de analyse bespreekt de arts de verschillende behandelmogelijkheden, waarna we een uitgebreid behandelplan opstellen.

Consultgesprek

Consultgesprek

In het consultgesprek staan uw wensen en verwachtingen van de behandeling centraal. Na het gesprek volgt de analyse. Op basis hiervan stelt de arts een persoonlijk behandelplan met u op, waarin we altijd richten op een natuurlijk resultaat voor de korte, maar vooral ook voor de langere termijn.

De meeste patiënten die bij ons komen, hebben zich volledig georiënteerd en weten precies welke behandeling ze willen. Echter, na de analyse en het consultgesprek is het mogelijk dat we toch andere of aanvullende behandelmogelijkheden adviseren. Niet alleen om zo het meest natuurlijke resultaat te kunnen garanderen, maar ook om op langere termijn de huid mooi te houden en preventieve anti-aging technieken te hanteren.

De behandeling

Veel behandelingen bij Kliniek Dokter Frodo voeren we uit met injectables die met een heel dun naaldje in de huid worden geïnjecteerd. De prikjes voelt u écht bijna niet. Het staat voorop dat u de behandeling als comfortabel ervaart. Afhankelijk van het soort behandeling (bijvoorbeeld Botoxhyaluronzuur fillers, de Liquid Facelift of de wallenbehandeling) duurt de behandeling tussen de 10 en 30 minuten.

Videoconsult

Het videoconsult is echt een geweldige manier om elkaar te leren kennen. We merken dat patiënten tijdens een videoconsult meer ontspannen zijn en eenvoudiger over hun wensen en verwachtingen spreken dan tijdens een face-to-face-gesprek. Een videoconsult duurt ongeveer 30 tot 40 minuten en voeren we aan de hand van een formulier, dat stap voor stap de veroudering en balans in het gezicht inzichtelijk maakt.
Er kleven natuurlijk wel nadelen aan videobellen, zoals het afwezig zijn van direct contact en een gedetailleerde analyse. Toch wegen de nadelen niet op tegen de voordelen.
1. Door de ontspannen sfeer kunnen we het verouderingsproces en de behandeltechnieken goed bespreken en is er veel ruimte om vragen te stellen. Kortom, een lesje veroudering en behandelmogelijkheden vanuit de luie stoel.
2. U kunt de behandeling goed plannen. Het uiteindelijke behandelplan wijkt bijna altijd af van de behandeling die u initieel in gedachten had. Na het videoconsult kunt u in alle rust het behandelplan nog eens doornemen.

Kwaliteit: veiligheid voorop

Kwaliteit: veiligheid voorop

Cosmetische behandelingen eisen een veilig milieu en u verdient een omgeving waarin deze veiligheid is gegarandeerd. Onze kliniek wordt vanzelfsprekend op deze veiligheid gecontroleerd. Door onszelf, maar ook tijdens inspecties van Volksgezondheid.

Los van de lovende woorden van de inspecteur, kunt u erop rekenen dat we bij Kliniek Dokter Frodo niets aan het toeval overlaten. Ons volledige team is gediplomeerd en uiterst gemotiveerd om zorg te dragen voor een optimaal resultaat. Zowel op het gebied van veiligheid, als kwaliteit van onze cosmetische behandelingen.

Ervaringen