onder-de-ogen-filler-behandeling
Ik stoor me aan

"Mijn wallen. Vroeger kon ik ze met een beetje make-up nog wel verbergen, maar nu is het zo erg dat ik er toch wat aan wil laten doen."

De oplossing

We hebben bij deze mevrouw het volume tekort onder de ogen opgevuld met fillers. Hierdoor zijn de wallen een stuk verbeterd.

Het resultaat

"Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen. Als ik nu in de ochtend voor de spiegel sta zie ik een uitgerust en gezond persoon. Bedankt Kliniek Dokter Frodo!"

Wallen onder de ogen
Ik stoor mij aan mijn wallen

"Ik stoorde mij al sinds ik jong ben aan de donkere kringen onder mijn ogen. Hoe veel ik ook sliep, de wallen werden er niet beter op."
 

De behandeling van wallen

We spreken hier over wallen, maar eigenlijk zouden we het een groef of volumetekort moeten noemen. Dit volumetekort onder de ogen hebben we aangevuld met Juvederm.

Het resultaat van de wallenbehandeling

"Direct na de behandeling was mijn wal verdwenen. De eerste twee dagen had ik nog wat zwelling en was het gevoelig. Nu zie je er niks meer van en zie ik eigenlijk niet eens meer dat ik behandeld bent.... ja ja het went snel."

Wallen laten verwijderen
Ik stoor me aan

"Mijn wallen. Ook al heb ik goed geslapen, het lijkt alsof ze nooit meer weg gaan. Ik word er gewoon onzeker van."

Wat is de oplossing

We hebben bij deze dame een gecombineerde behandeling gedaan. We zijn begonnen met carboxytherapie en fillers onder de ogen. Na succes hebben we ook een V-lift uitgevoerd. Dit creëerde naast een uitgeslapen look ook een verjongde en frisse uitstraling. 

Het resultaat

"Door de fillers lijkt mijn hele gezicht gelift en zie ik een stuk frisser uit. Ik voel me weer zeker van mezelf. De carboxytherapie vond ik wel een eng gevoel, maar alles bij elkaar kan ik de behandeling echt aanraden."

Wallen laten verwijderen met fillers
Ik stoor me aan

"De wallen onder mijn ogen. Al sinds mijn jeugd heb ik er last van. Ik voel me er niet prettig bij en heb meerdere crèmes speciaal voor de ogen en wallen geprobeerd, maar niks werkt."

De behandeling

Deze mevrouw heeft een filler behandeling gehad met Juvederm Volbella. Hierdoor is de groef opgevuld en het resultaat is tot zeker 2 jaar zichtbaar.

Het resultaat

"Ik had dit veel eerder moeten doen. Niet alleen zie ik er nu niet meer zo vermoeid uit, ik lijk ook meteen een paar jaar jonger. Al die dure crèmes kunnen de prullenbak in. Of ik het zal aanraden? Ja!"

Kringen onder ogen
Ik stoor me aan

"De wallen onder mijn ogen. De cosmetische wereld is niet iets wat me trekt, maar ik ben klaar met mijn vermoeide blik. Ik wil eruit zien zoals ik me voel; gezond."

De oplossing

Bij deze man hebben we de groef onder zijn ogen opgevuld met 3 ml Juvederm (hyaluronzuur fillers).

Het resultaat

"Het is pas twee weken geleden, maar ik merk er niks van dat ik een behandeling heb gehad. Behalve dan dat mijn wallen weg zijn! Ik ben zeer tevreden en ik zal Kliniek Dokter Frodo zeker aanraden bij vrienden."

wallen-behandeling
Ik stoor me aan

"Mijn wallen. Ze geven me een uitgebluste uitstraling. Het lijkt ook een beetje alsof het vel onder mijn ogen is gaan hangen."

De behandeling

Bij deze mevrouw hebben we de wallen opgevuld met hyaluronzuur fillers en zo het verloren volume weer aangevuld. De huid zit op deze manier ook weer wat 'strakker'. 

Het resultaat

"Zonder al te veel poespas heb ik een frissere uitstraling. Wat een paar prikjes al we niet kunnen doen, ik ben fan! Voor iedereen die met het zelfde probleem zit: ik zeg doen!"

behandeling-donkere-kringen-onder-de-ogen
Ik stoor me aan

"De donkere kringen onder mijn ogen. Ik heb het sinds ik een klein meisje was. De laatste tijd stoor ik me er steeds meer aan en heb er alles voor over om het te verminderen. Make-up schiet ook niet op."

De behandeling

Deze mevrouw hebben we behandeld met zowel fillers als carboxytherapie. fillers om het volumetekort aan te vullen en carboxytherapie om de huid beter te doorbloeden en zo de donkere kleur te verminderen. 

Het resultaat

"Ik ben er heel blij mee. Je ziet nog steeds wel een beetje een kring, maar ik zie er in ieder geval een stuk gezonder en minder moe uit! Aanrader voor iedereen die hier last van heeft."

filler-behandeling-tegen-wallen
Ik stoor me aan

"Mijn wallen. Ik slaap genoeg, eet gezond en voel me ook gewoon prima. Toch heb ik altijd een moeie uitstraling. Niks irritanter dan mensen die maar blijven vragen of ik wel goed voor mezelf zorg."

De behandeling

Deze mevrouw had wallen die zijn ontstaan door volume tekort. Als er onder de ogen niet genoeg volume is geeft dit een soort groef en een schaduweffect creëert dan de donkere kringen. Dit hebben we opgelost door onder de ogen fillers in te spuiten. 

Het resultaat

"Mooi, subtiel resultaat! Ik vond het een erg prettige ervaring. De arts wist wat hij deed en het voelde vertrouwd. Twee weken na de behandeling ben ik nog terug geweest voor controle, maar alles was oke!"

wallen-behandeling
Ik stoor me aan

"De donkere kringen onder mijn ogen. Slapen werkt niet, smeren werkt niet, volgens mij is het gewoon genetisch bepaald. Ik heb er veel voor over om er niet meer zo vermoeid uit te zien."

De behandeling

De kringen onder de ogen van deze mevrouw zijn onstaan door zowel volume verlies als een slechte doorbloeding. Het volume hebben we aangevuld door middel van fillers en met 4 carboxy behandelingen hebben we de doorbloeding aangepakt. 

Het resultaat

"Heel mooi! Beter dan verwacht zelfs. Ik wist dat het natuurlijk nooit helemaal weg kon gaan, dus ik had me al voorbereid op het ergste, maar het is nu echt heel wat beter dan voorheen. De behandelingen zelf waren snel en pijnloos, dus daar ben ik ook over te spreken."

Wallen onder ogen

Wallen en donkere kringen onder ogen? Mij niet gezien!

Kliniek Dokter Frodo gelooft niet in wallen en donkere kringen onder de ogen. 
Met hyaluronzuur fillerscarboxytherapie en PRP of de Angel lift bent u binnen no-time van uw wallen en donkere kringen af.

Donkere kringen of wallen onder de ogen geven het gezicht onnodig een vermoeide uitstraling. 

‘Waarom kijk je zo boos?’ of ‘Heb je slecht geslapen?’ zijn voor veel uitgeslapen en goed gehumeurde mensen een bron van irritatie. Daarom is het prettig om te weten dat wallen en donkere kringen behandeld kunnen worden. En dat u hiervoor bij Kliniek Dokter Frodo aan het juiste adres bent.

 

Wallenspreekuur
Bij Kliniek Dokter Frodo vindt u alle cosmetische oog en wallen specialismen onder 1 dak. Dit is uniek in Nederland. Dankzij onze multidisciplinaire blik krijgt u een persoonlijk behandeladvies voor de aanpak van uw wallen en/of donkere kringen.

Op basis van het persoonlijke behandelplan dat we tijdens het Wallenspreekuur met u bepalen, maken we de keuze tussen behandelen met fillerscarboxytherapie (met of zonder PRP), de Angel lift, een combinatietherapie of zo nodig een ooglidcorrectie bij een esthetisch chirurg. Welke behandeling we ook op basis van uw persoonlijke wensen en gezichtskenmerken kiezen, u kunt er op rekenen dat uw wallen en/of donkere kringen zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

wallen behandeling met juvederm

"Ik heb zo veel verschillende crèmes geprobeerd, niks werkte. Door de filler behandeling ben ik eindelijk van mijn wallen af. Ik kan het echt aan iedereen aanraden!"

Heb je goed geslapen?

"Ik had erg last van wallen onder mijn ogen. Mensen vroegen vaak of ik moe of ziek was terwijl ik juist goed in mijn vel zat. Dankzij Kliniek Dokter Frodo zie ik er weer uit zoals ik me voel: uitgeslapen en gezond!"

Wallen onder de ogen behandeling

"Ik ben erg blij met het resultaat. Als man ben ik niet veel met mijn uiterlijk bezig, maar de groef onder mijn ogen begon mij wel echt te storen. De groef is opgevuld en ik merk er niks van dat ik twee weken geleden behandeld ben.. Behalve dan dat mijn wallen weg zijn!"

Behandeling wallen en kringen

 

Stap 1: het consult

Een behandeling start al op het Wallenspreekuur. Tijdens dit kosteloze consult maakt u kennis met de consulent en uw behandelend arts. Samen bepalen we het behandeltraject. Kiezen we voor hyaluronzuur fillers, carboxytherapie of de Angel lift? U heeft het laatste woord en bepaalt met welke behandeling we uw wallen en/of donkere kringen te lijf gaan. Mocht uw situatie vragen om een ooglidcorrectie, dan verwijzen wij u door naar een esthetisch chirurg.

 

Stap 2: de behandeling

Fillers/hyaluronzuur
Het volumetekort herstellen wij door de filler in/onder de groef te plaatsen. De wal verdwijnt doordat de contour van de wangen naar de ogen "weer" geleidelijk overloopt.
Voor het opvullen van de kringen gebruiken wij een unieke behandelmethode waarbij we met hyaluronzuur het volumetekort herstellen zoals je inderstaande illustratie kunt zien.
wallen onder de ogen laten behandelen
Indien het volumetekort alleen in de ooghoek en de rand onder het oog zichtbaar is, kunnen wij het volledig herstellen met hyaluronzuur ter plaatse.
Soms is het volumetekort echter meer verspreid en loopt het door in de wang. Hierbij krijg je een groef/schaduw die over de wang doorloopt. Indien er meer volumeverlies is, is het vaak niet voldoende om alleen de rand onder het oog/ ooghoeken op te vullen, maar moet je ook het jukbeen/de wangen opvullen om het gewenste resultaat te krijgen. Dit is de zogenaamde V-lift

 

Carboxytherapie
Carboxytherapie is door Kliniek Dokter Frodo in Nederland geïntroduceerd. Bij deze behandeling brengen wij met een fijn naaldje gasvormige CO2/kooldioxide in, net onder het oppervlak van de gezichtshuid. Dit neemt zo’n 5 minuten in beslag. De prikjes zijn niet pijnlijk, maar geven een licht 'branderig gevoel’.

Angel lift
Deze triple therapie met PRP, hyaluronzuur en micropuncture geeft verbluffende resultaten en staat bekend als de beauty elixir. We nemen eerst een kleine hoeveelheid bloed af. Dit wordt gecentrifugeerd om PRP te maken en duurt ongeveer 5 minuten.
De huid wordt verdoofd met zalf waarna het verkregen PRP samen met het hyaluronzuur wordt geïnjecteerd. Dit gebeurt met een heel dun naaldje net onder het oppervlak van de gezichtshuid. Dit doet geen pijn maar geeft het gevoel alsof er iemand 'op uw huid tikt'. Als laatste stap van de Angel lift rollen we d.m.v. micropuncture het PRP en hyaluronzuur oppervlakkig in de huid. Zo krijgt deze een triple boost met een oogverblindend en natuurlijk resultaat.

 

Stap 3: na de behandeling

Fillers/hyaluronzuur
U ziet direct na de behandeling resultaat al kan de eerste dag wat zwelling optreden. Deze verdwijnt binnen enkele dagen. Hyaluronzuur heeft 2 weken nodig om zich goed in het omliggende weefsel vast te zetten. In de eerste week kan het nog wat verschuiven en er onregelmatig uit zien. Tijdens het na-consult (2 weken na de behandeling) controleren we dit en corrigeren we waar nodig.
Hyaluronzuur wordt na 1,5 tot 2 jaar langzaam afgebroken. Er zijn grote individuele verschillen en bij de meeste mensen blijft het veel langer zitten. Het beste is niet te wachten tot het resultaat helemaal verdwenen is, maar terug te komen voordat het hyaluronzuur is uitgewerkt. Zo voorkomt u een jojo effect.

Carboxytherapie
Direct na de behandeling is de huid licht rood en gezwollen. Na 10 - 15 minuten is dit weer verdwenen en kunt u uw dagelijkse activiteiten hervatten. Het natuurlijke resultaat geeft u weer een fris en verjongd uiterlijk.

Angel lift
Na de behandeling is uw huid rood. Dit trekt na een paar uur weg en u krijgt er een gezonde blos voor in de plaats. Deze blos is het zichtbare bewijs dat de PRP en het hyaluronzuur hun werk aan het doen zijn.

 

Is de wallenbehandeling wat voor mij?

Wallen en donkere kringen
onder de ogen: een chirurgische
ingreep is vaak onnodig
.  

De ‘weg met wallen en donkere kringen’
behandelingen van Kliniek Dokter Frodo
met fillers, carboxytherapie of de Angel lift
geven zeer mooie resultaten. Maar helaas
zijn deze behandelingen niet voor iedereen
geschikt. Er zijn een paar uitzonderingen
waarbij wij de plastisch chirurg u behandelt.

Donkere en getinte huid
Mensen met een donkere huid en getinte huid 
reageren minder goed op de
behandeling tegen 
donkere kringen. De
oorzaak hiervan zijn 
melantine korrels. De
donkere huid bevat meer melantie dan de
l
ichte huid. Het behandelen van donkere 
kringen heeft bij een getint en donker
huidtype 
wel degelijk effect, maar omdat
de pigmentvorming 
onder de ogen zeer
hardnekkig is, verdwijnen de 
kringen niet
volledig.

Te hoge verwachtingen
Hoge verwachtingen met betrekking tot het verwijderen van wallen en
donkere kringen onder uw ogen verwelkomen wij als specialistische
cosmetische kliniek. Wanneer u echter verwachtingen heeft waaraan
wij niet kunnen voldoen, kiezen wij ervoor om niet te behandelen. 
Ondanks onze natuurlijk mooie resultaten kunnen we u namelijk niet
beloven dat uw wallen na de behandeling volledig zijn verdwenen. 
 

Minimum leeftijd is 18 jaar
Bent u jonger dan 18 jaar, dan is het niet mogelijk bij ons een
cosmetisch behandeling te ondergaan.

Te veel losse huid onder de ogen
Heeft u last van zakjes onder de ogen en heeft u (te) veel losse huid? Dan wordt u eerst door de plastisch chirurg behandeld, voordat wij u met fillers verder kunnen helpen. 

 

Kan ik zelf wat doen tegen wallen
en donkere kringen?

Absoluut! Met onze schijf van 5 komt u een heel eind:
• Goede huidverzorging
• Microneedling
• Voldoende slaap
• Genoeg drinken  (non-alhoholic)
• Niet roken

 

Overwegingen

Is de filler behandeling veilig?
Kringen onder de ogenHyaluronzuur (Juvederm/ Restylane) is een lichaamseigen stof, waardoor het zeer veilig is. Het lichaam reageert er nagenoeg niet op. Een allergische reactie is zeer onwaarschijnlijk en indien nodig is de filler oplosbaar. Dit maakt het een zeer geschikt en veilig product.

Wat gebeurt er na de filler behandeling?
U ziet direct na de behandeling al het resultaat. Wel kunt u de eerste dag wat zwelling verwachten. De zwelling is op de eerste dag het ergst en verdwijnt binnen enkele dagen. Het hyaluronzuur heeft twee weken nodig om zich goed in het omliggende weefsel vast te zetten. Na twee weken komt u terug voor controle en zo nodig wordt het resultaat bijgewerkt.

Hoe lang blijft het resultaat van hyaluronzuur aanwezig?
Het hyaluronzuur wordt na 1,5 tot 2 jaar langzaam afgebroken. Er zijn grote individuele verschillen en meestal blijft het veel langer zitten. Wij adviseren om niet te wachten totdat
het resultaat helemaal verdwenen is maar om terug te komen voordat alles is uitgewerkt, om een jojo effect te voorkomen.

Mocht ik niet tevreden zijn, wat dan?
Indien u onverhoopt toch niet tevreden bent met het resultaat, dan kunnen we probleemloos het hyaluronzuur oplossen, zonder restverschijnselen.

fillerIs een Angel lift eng, griezelig of gevaarlijk?
Nee, zeker niet. In de klinische setting van onze privékliniek nemen we het bloed bij u af en scheiden we de bloedplaatjes uit het bloed met een centrifuge. Dit duurt 5 minuten waarna we het PRP samen met hyaluronzuur in de huid brengen.

Een groot voordeel van de Angel lift behandeling met PRP is dat u wordt behandeld met uw eigen bloedplasma. Hierdoor is deze methode zeer veilig en vrij van overdraagbare risico’s. Ook vinden veel klanten het fijn dat er geen chemische of giftige stoffen in de huid worden geïnjecteerd maar eigen bloed wordt gebruikt, gecombineerd met hyaluronzuur.

 

Krijg ik begeleiding bij de behandeling?
Bent u bang voor naalden en wilt u toch een behandeling ondergaan, dan geven wij extra begeleiding en tijd en zorgen wij ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt. Met de juiste middelen kunnen wij u door de behandeling heen helpen, zonder dat u pijn of angst ervaart.

FAQ

Blogs over wallen onder ogen

   

Waar komen wallen en donkere kringen onder de ogen vandaan?

Datum: 11-6-2015

ontstaan-wallen-onder-ogenWallen en donkere kringen onder de ogen kunnen ervoor zorgen dat u ontevreden bent over uw uitstraling. In dit blogbericht leest u hoe wallen en donkere kringen onder de ogen ontstaan en hoe u wallen en kringen kunt behandelen.

   

   

Wallenspreekuur bij Kliniek Dokter Frodo

Datum: 21-1-2015

wallenspreekuur-dokter-frodoEen vermoeide uitstraling is vaak het gevolg van wallen of donkere kringen onder de ogen. Tijdens het Wallenspreekuur krijgt u multidisciplinair advies over de behandeling van wallen en donkere kringen.

 

 

Wallen en donkere kringen nader verklaard

Datum: 26-1-2013

wallen-corrigeren-fillersWallen zijn voor veel mensen een hardnekkig probleem. Volumeverlies is vaak een veroorzaker van wallen. Lees hier meer over het corrigeren van volumeverlies om zo wallen te behandelen.

Heeft u vragen? Bel mij terug
Een gratis consult Consult aanvragen
Onze tarieven Bekijk prijslijst
Vraag gratis consult aan

Bel mij terug

Naam *
Telefoonnummer *
 
call me back