Afspraak maken

Voorhoofdsrimpels

Rimpels op het voorhoofd ontstaan door het veelvuldig optrekken van de wenkbrauwen. Hoe vaker je verbaasd kijkt of je wenkbrauwen optrekt, hoe meer lijntjes je krijgt en hoe dieper ze worden.

Verminderen rimpels voorhoofd met Botox®

Waar de jonge elastische huid de voorhoofdlijnen bij ontspanning van de voorhoofdsspier nog weg laat trekken, heeft de oudere huid hier de kracht niet meer voor. De lijntjes hebben dan permanent intrek genomen op uw voorhoofd en weigeren nog te vertrekken. Met behulp van Botox® kunnen we de voorhoofdrimpels verminderen, corrigeren, voorkomen en zelfs verwijderen.

De kans op een hangende ooglid wordt vaak gezien als een van de nadelen van Botox voorhoofd. Als u ervoor kiest de behandeling uit te laten voeren bij Kliniek Dokter Frodo, dan kiest u voor een botox kliniek in Amsterdam met een zeer ervaren cosmetisch arts die u eerlijk zal informeren over de mogelijkheden en die op een veilige manier te werk gaat.

Indien de Botox® voldoende werkt, maar de lijnen zichtbaar in de huid blijven staan kunnen we de voorhoofdrimpels opvullen met een filler.

Voorhoofd behandelen met Botox of filler.

Soms hebben voorhoofdrimpels een andere oorzaak. De afname van onderhuids weefsel kan er toe leiden dat de wenkbrauwen en oogleden naar beneden zakken waardoor de wenkbrauwen continu worden opgetrokken.
Een botoxbehandeling kan dan averechts werken. In dit geval kunnen wij het volume herstellen met een hyaluronzuur filler, zonder dat het er onnatuurlijk uitziet.

Prijzen Botox voorhoofd

Voorhoofdrimpels (1 zone)€ 160,-

Hoofdpijnklachten en Botox

Bij een aantal mensen blijkt dat botox voorhoofd en frons een therapeutisch effect hebben op hoofdpijnklachten en migraine. Deze klachten kunnen aanmerkelijk minder worden.

Ook kan de behandeling van Botox voorhoofd zweten verminderen.

Meer weten over voorhoofdrimpels? Lees het in onze blogs!

 

 • Behandelaar

  Dokter Frodo Gaymans

  Frodo Gaymans

  Cosmetisch arts

 • Team Dokter Frodo

  Voor de juiste expertise werken wij als cosmetisch kliniek in Amsterdam met verschillende experts.
  Samen gaan we voor het beste resultaat.
 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9hs
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  MaandagGesloten
  Dinsdag09:00 uur - 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur - 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur - 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur - 17:30 uur
  ZaterdagGesloten
  ZondagGesloten

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken