Fillers

Fillers (injectables of rimpelvullers) zijn geschikt voor het natuurlijk opvullen van oppervlakkige en diepere rimpels in de huid, het vergroten of verstevigen van de lippen, het (terug) aanvullen van volume onder de ogen en het verbeteren van de gezichtscontouren.

Waarom een gezicht filler behandeling bij Kliniek Dokter Frodo?

Wij zien in onze filler kliniek in Amsterdam meer dan 3.000 cliënten per jaar. Bij fillers in het gezicht denkt men vaak aan BN’ers die te grote lippen hebben of ‘overvuld’ zijn. Er zijn echter veel meer bekende en onbekende Nederlanders die behandeld zijn en bij wie je niet kunt zien dat ze behandeld zijn omdat het resultaat juist heel natuurlijk is. Bij de filler behandeling heeft de arts een artistiek oog nodig en inzicht in de wetten van aantrekkingskracht.

Lipvergroting


Filler behandeling


Filler behandeling


Kinvergroting


Liquid Facelift


Fillers wallen


Fillers lippen


Fillers wallen


Fillers wallen


Fillers wallen


Opvullen van kin


Filler behandeling

 • Veilige fillerbehandeling
 • Aangesloten bij de NVCG
 • Ervaren cosmetisch artsen
 • Garantie op een natuurlijk resultaat
 • Direct resultaat na de behandeling
 • Nagenoeg pijnloos
 • Minimale bijwerkingen – geen zwelling

Veilige hyaluronzuur fillers

De veiligste en meest betrouwbare moderne fillers zijn hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomende stof die onze huid hydrateert en er volume aan toevoegt.

 • Het probleem

  Verminderd volume in gezicht, diepe rimpels en wallen
  (zie blog over veroudering gezicht)

 • De behandeling

  Injecteren van veilige hyaluronzuur fillers

 • Het resultaat

  Een mooiere huid met meer volume

   • Veilige fillerbehandeling
   • Aangesloten bij de NVCG
   • Ervaren cosmetisch artsen
   • Garantie op een natuurlijke resultaat
   • Direct resultaat na de behandeling

Wat zijn hyaluronzuur fillers?

Hyaluronzuur is één van de bouwstenen van het lichaam. Het komt niet alleen voor in de huid, maar ook in ons bindweefsel, zenuwweefsel en epitheelweefsel. Hyaluronzuur is een suiker en valt daarom ook onder de glucose bouwstenen. Hyaluronzuur zorgt voor soepelheid en veerkracht van de huid. Voor het opvullen van rimpels en het (terug) aanvullen van volume gebruiken wij voornamelijk Juvéderm

Hoe werkt een hyaluronzuur filler?

In onze kliniek werken we alleen met niet-permanente fillers die op termijn door het lichaam worden afgebroken. Onderstaand vindt u een overzicht van de merken waar wij mee werken. Welke filler wij gebruiken is afhankelijk van de plek die we gaan behandelen, de hoeveelheid volume en de wensen van de cliënt.

werking hyaluronzuur

Soorten injectables

Injectables zijn op te delen in twee groepen:
1. Rimpelvullers of fillers (hyaluronzuren zoals Restylane, Juvéderm en Radiesse)
2. Botuline toxine oftewel Botox. Botox remt de spierbeweging die rimpels veroorzaken. Botox wordt voornamelijk ingezet om kraaienpootjes, de fronsrimpel en voorhoofdslijnen te verwijderen.

Verschil Botox en fillers

Botox en fillers hebben gemeen dat ze worden gebruikt om rimpels te verminderen. Beide injectables kunnen ook na elkaar worden gebruikt. Verder is de werkzaamheid van beide producten tijdelijk en dienen ze dus na een bepaalde tijd opnieuw toegediend te worden.

Vaak is de ideale behandeling voor bepaalde rimpels een combinatie van Botox en een filler. Door de spieren eerst te verzwakken met Botuline toxine en vervolgens de huid op de plaats van de rimpel te verstevigen met een filler, kan een optimaal resultaat bereikt worden.

Om langduriger van het resultaat te kunnen genieten is een programma gericht op huidverbetering een waardevolle aanvulling op een behandeling met injectables.

De behandeling

Bij uw eerste bezoek aan de kliniek, voorafgaand aan een behandeling vindt er altijd eerst een vrijblijvend consult plaats.

Wij benaderen het gezicht op een holistische manier. Voor een natuurlijk resultaat van een filler behandeling is het belangrijk om de veranderde anatomie (die onder andere veroorzaakt wordt door de veroudering van het gezicht) te herstellen. Hierbij kijken we naar alle verschillende zones in het gezicht die afhankelijk van botstructuur, spieren, onderhuids vet et cetera bepalend zijn voor de uitstraling.

Wij werken met de MD Codes™ waarmee we de behandeling inzichtelijk met u kunnen bespreken en de behandeling perfect op uw individuele wensen afstemmen.

De MD Codes™ zijn injectie punten voor fillers, waarvan is aangetoond dat ze precies dat doen wat wij willen: op een natuurlijke manier probleemgebieden verbeteren. Meer informatie over de MD codes™.

Tijdens de behandeling wordt de filler met een dun naaldje in de huid gebracht. Door de verdoving in de gel (Juvéderm bevat lidocaïne) zijn de prikjes nauwelijks voelbaar. De duur van de behandeling is afhankelijk van de behandeling.

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. Na een behandeling is het volume op de behandelde plek(ken) hersteld en is de huid egaler.

Prijzen

Bekijk hier het overzicht van de kosten van fillers.

Fillers

v.a.
Juvéderm Volbella € 500,-
Juvéderm Volift € 500,-
Juvéderm Voluma € 500,-

Consult aanvragen

Wallen en donkere kringen

Fillers
Wallenbehandeling light € 500,-
Wallenbehandeling medium € 850,-
Wallenbehandeling intens € 1.200,-
Carboxytherapie
Losse behandeling € 150,-
3 behandelingen € 400,-
6 behandelingen € 600,-
Eye Regen
Eye Regen behandeling € 850,-

 

Lippen

v.a.
Lip-contour, lijntjes of volume € 500,-

Consult aanvragen

Veiligheid

In onze kliniek werken we alleen met niet-permanente fillers die op termijn door het lichaam worden afgebroken. Onderstaand vindt u een overzicht van de merken waar wij mee werken. Welke filler wij gebruiken is afhankelijk van de plek die we gaan behandelen, de hoeveelheid volume en de wensen van de cliënt.

Uitsluitend veilige en natuurlijke fillers

Er zijn verschillende fillers op de markt. Wij gebruiken voornamelijk hyaluronzuur fillers van Juvéderm en Restylane. Wereldwijd zijn er al meer dan 20 miljoen behandelingen met deze fillers uitgevoerd waardoor er een schat aan ervaring is opgedaan.

Alle producten zijn uitvoerig getest in klinische onderzoeken waarbij de veiligheid voor cosmetisch gebruik is aangetoond. De fillers blijven na plaatsen op hun plek zitten en bij vakkundig gebruik is de kans op complicaties nagenoeg nihil.

Omdat alle fillers in onze kliniek biologisch afbreekbaar zijn, komt het zelden voor dat er een ongewenste reactie optreedt. Mocht dit onverhoopt toch het geval zijn, dan kunnen we, in tegenstelling tot permanente fillers, de filler oplossen. Hiervoor gebruiken we hyaluronidase.

Risico’s en bijwerkingen

De meest voorkomende bijwerkingen zijn plaatselijke roodheid en zwelling van de huid. Tevens kan er een beurs gevoel ontstaan.

Er is een kleine kans op blauwe plekken. De bijverschijnselen verdwijnen in de meeste gevallen binnen 2 tot 7 dagen. Een mogelijke blauwe plek heeft geen nadelig effect op het uiteindelijke resultaat en is vaak gemakkelijk te camoufleren.
Kliniek Dokter Frodo werkt niet met permanente fillers.

Permanente fillers bestaan uit stoffen die van nature niet in het lichaam voorkomen en ook niet door het lichaam worden afgebroken. Sinds dit jaar zijn permanente fillers verboden.

Mogelijke risico’s van permanente fillers (die ook na jaren op kunnen treden) zijn infecties, harde bobbels en (excessieve) kapselvorming rond het geïnjecteerde vulmiddel. Als de huid verder veroudert, of bijvoorbeeld na flinke gewichtsschommelingen, kan de ingespoten stof zichtbaar worden als bobbeltjes onder de huid. Slecht nieuws in media over fillers gaat bijna altijd over deze middelen.

Afspraak maken voor consult

U bent een stap verwijderd van het maken van een consult afspraak.
Een proces dat soms jaren duurt.

U kunt een afspraak maken voor een en vrijblijvend consult door te bellen naar 020 421 1559, een mail te sturen naar info@dokterfrodo.nl of gebruik te maken van het contactformulier.

Tijdens de eerste consultafspraak maakt u kennis met uw consulent, de behandelend arts en de verschillende behandelmethodes. We bespreken uw wensen en verwachtingen en kijken naar de mogelijkheden die we specifiek bij u zien.

We stellen samen met u een behandelplan op hoe we het beste resultaat kunnen krijgen.

Consult aanvragen

Wat zijn fillers?

Hyaluronzuur is één van de bouwstenen van het lichaam. Het komt niet alleen voor in de huid, maar ook in ons bindweefsel, zenuwweefsel en epitheelweefsel. Hyaluronzuur is een suiker en valt daarom ook onder de glucose bouwstenen. Hyaluronzuur zorgt voor soepelheid en veerkracht van de huid. Voor het opvullen van rimpels en het (terug) aanvullen van volume gebruiken wij voornamelijk Restylane.

Meer fillers FAQ’s

 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9HS
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  Maandag09:00 uur – 20:00 uur
  Dinsdag09:00 uur – 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur – 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur – 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur – 17:30 uur
  Zaterdag11:00 uur – 18:00 uur
  ZondagGesloten

 

Met een 9.6 uit ruim 350 beoordelingen behoort Kliniek Dokter Frodo tot de best beoordeelde klinieken van Amsterdam. Plan een consult in of bel onze specialisten voor vrijblijvend advies:

Consult inplannen

Contact

Stel uw vraag

Akkoord dat de door mij ingevulde gegevens bewaard worden*

Uw informatie is veilig bij ons.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Cookie instellingen

Afspraak maken