Afspraak maken
020 421 1559
info@dokterfrodo.nl
Route

Kwaliteit en veiligheid

9,0
based on 629 reviews
13.500 +
Clients
35.700 +
Treatments performed

Kwaliteit en veiligheid

Cosmetische behandelingen eisen een veilig milieu en u verdient een omgeving waarin deze veiligheid is gegarandeerd. Onze kliniek wordt vanzelfsprekend op deze veiligheid gecontroleerd. Door onszelf, maar ook tijdens inspectie van Volksgezondheid.

Los van de lovende woorden van de inspecteur kunt u er op rekenen dat in Kliniek Dokter Frodo niets aan het toeval wordt overgelaten. Ons volledige team is gediplomeerd en uiterst gemotiveerd om zorg te dragen voor een optimaal resultaat. Zowel op het gebied van veiligheid als kwaliteit van onze cosmetische behandelingen.

Veiligheid in de kliniek

Wij maken uitsluitend gebruik van lichaamseigen producten die goed kunnen worden afgebroken. Alle producten die wij gebruiken, zoals Botox en fillers, hebben de Amerikaanse FDA goedkeuring en de CE markering (Consumenten Veiligheidsmarkering door de Europese Unie). Onze cosmetisch arts is lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Hiervoor moeten wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Veligheid in het Huidcentrum

In het Huidcentrum werken wij met zeer ervaren schoonheidstherapeuten en huidtherapeuten die zijn aangesloten bij de branchevereniging ANBOS en de Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten. Wij gebruiken alleen producten die zorgvuldig getest, zeer effectief en veilig zijn. De schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten beschikken over veel ervaring en de benodigde diploma’s voor dermatologie, peelings, laserbehandelingen, IPL ontharing en mesotherapie. Daarnaast worden ze door onze arts wekelijks getraind in verschillende behandeltechnieken.

Partners

‘Simply the best!’

Bij Kliniek Dokter Frodo werken we alleen samen met de beste medisch specialisten, (inter)nationale vakverenigingen en producenten. Wie? U vindt ze hieronder:

(Inter-)Nationale vakverenigingen
Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde
Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Chirurgie

Producenten
Restylane
Sanovi Aventis | Sculptra
Mertz | Radiesse
Rioblush
Environ
Allergan
Botox
Neostrata


Ervaringen

Vragen? We staan voor u klaar

We geven u graag advies over wat het best bij u past.
Videoconsult aanvragen
Bel: 020 421 1559

9.0/10 Rating
629 Reviews

4.8/5 Rating
68 Reviews