Dokter Frodo

Dokter Frodo behandelt veel meer dan rimpels alleen. Met zijn unieke techniek en vakmanschap creëert hij een natuurlijke, energieke en zelfverzekerde uitstraling. Hij leidt artsen op tot cosmetisch specialist, geeft vakgenoten training in binnen- en buitenland, doet wetenschappelijk onderzoek en spreekt regelmatig op internationale congressen en symposia.

Meer over Dokter Frodo

Dokter Desiree

Dokter Desiree is opgeleid tot arts aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Na het afronden van haar studie heeft dokter Desiree haar passie gevolgd en is ze zich gaan specialiseren in de cosmetische geneeskunde. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde en omdat juist natuurlijke schoonheid haar zo trekt heeft ze voor Dokter Frodo gekozen om haar op te leiden.

Meer over Desiree

Consulent Mariëlle

Het is een dankbare functie, je maakt mensen blij. De kliniek heeft mij inzicht gegeven de mogelijkheid dat cosmetische behandelingen ook zo gedaan kunnen worden dat mensen hun eigenheid houden. Een goede kliniek is in staat je zo te behandelen dat je het niet ziet. Met die expertise maak je mensen echt blij, en dat is heel erg dankbaar.

Schoonheid zit van binnen maar dat mag best matchen met hoe je er uitziet.

Consulent Roxanne

In onze kliniek willen wij de natuurlijke schoonheid van het gelaat accentueren en niet anders maken dan hij of zij is. Cliënten komen bij ons om er net wat frisser, minder vermoeid of iets jeugdiger eruit te zien. Onze behandelingen zijn subtiel maar doeltreffend. Wij vinden het een compliment als u een compliment krijgt over uw frisse uitstraling.

Ik weet dat mijn aanwezigheid geslaagd is als ik de cliënten met een lach de deur uit zie gaan, daar krijg ik energie van!

Consulent Clemence

Wat voor mij mijn werk zo bijzonder maakt is dat ik een luisterend oor en een gerust gevoel kan bieden. Als consulente ben ik de vertrouwenspersoon van de cliënt, gedurende het hele proces ben ik aanwezig. Dit schept een speciale band, want iedereen heeft zo zijn eigen unieke verhaal.

Ik vind het fijn om mensen in de watten te leggen en waar nodig hen gerust te stellen.

Gastvrouw Kelly

Ik ben Kelly en werk sinds 2 jaar als gastvrouw bij Kliniek Dokter Frodo. Ik ben een echte teamplayer, want gastvrouw zijn doe je natuurlijk niet alleen. Ik heb altijd geleerd dat je samen sterker staat. Ik geloof dat wij als team alleen samen de top kunnen bereiken.

Meer over Kelly

Gastvrouw Cindy

Kliniek Dokter Frodo is de leidende kliniek in Nederland, volledig is gespecialiseerd op het gebied van injectables. Dokter Frodo is de drijvende kracht achter de kliniek. Met ruim 10 jaar ervaring is hij autoriteit op het gebied van injectables. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere Botox, fillers, Liquid Facelift, wallen onder ogen, laser en huidverbetering.

Huidtherapeut Sandra

Goede zorg staat bij mij voorop. Bij Kliniek Dokter Frodo werken we met veel verschillende en geavanceerde apparatuur, waardoor ik veel verschillende indicaties kan behandelen. Sinds ik in deze kliniek werk heb ik ontzettend veel geleerd en ben ik echt gegroeid als Huidtherapeut en als mens.

Juist de samenwerking met de cosmetisch artsen maakt de zorg en service die we in de kliniek bieden zo compleet.

Kliniekmanager Danielle

Als afgestudeerd verandermanager streef ik naar “steeds weer een beetje beter”, zo blijven we continue ‘one step ahead’. Dit proces ga ik aan met veel geduld, liefde en vastberadenheid. Het is mijn passie om de verborgen schat in iemand te vinden. Ik vind dit een prachtig proces.

Wanneer ik mensen zie groeien raakt dit mij diep, ik word daar van binnen gewoon een beetje warm van.