phone icon
email icon
Maak een afspraak

Team

Kliniek Dokter Frodo werkt met een klein betrokken team. Het gehele team is professioneel opgeleid en hebben echt passie voor hun vak.
Onze klanten waarderen die passie, die voortkomt uit het streven naar de meest excellente service en persoonlijke aandacht. Het is de combinatie van passie, kunst, schoonheid en wetenschap dat ons bindt. Uit de hele wereld komen cliënten naar kliniek Dokter Frodo om dit te ervaren. Veel bekende Nederlanders, ondernemers, schrijvers en politici behoren tot onze vaste cliëntenkring.

Ons team bouwt voortdurend aan haar vaardigheden om ervoor te zorgen dat u de beste behandeling krijgt. Wij bewaken de eigenheid van uw gezicht en laten u er op uw mooist uitzien door middel van een behandelplan waarbij uw innerlijk en uiterlijk in balans blijven of komen.

Doktor Frodo

Dokter Frodo

Het streven naar perfectie zorgt ervoor dat dokter Frodo altijd het beste resultaat levert. Een deel van de reden waarom dokter Frodo zo vertrouwd en zeer geprezen wordt, is zijn ervaring. Hij is al meer dan 15 jaar cosmetisch arts, doet wetenschappelijk onderzoek, geeft les voor de NVCG en is voor Allergan opleider AMI en Key Opinion Leader.

Dokter Frodo weet het innerlijk en uiterlijk in balans te brengen. Wat Dokter Frodo zo uniek maakt is zijn vaardigheid om net zoals een meester-kunstenaar mensen er op hun best te laten uitzien en de juiste uitstraling naar boven te halen.

 

Meer over Dokter Frodo
Doktor Desiree

Dokter Desiree

Dokter Desiree is opgeleid tot arts aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Na het afronden van haar studie heeft ze haar passie gevolgd en is ze zich gaan specialiseren in de cosmetische geneeskunde. Dokter Desiree is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde en omdat juist natuurlijke schoonheid haar zo trekt, heeft ze voor Dokter Frodo gekozen om haar op te leiden.

Meer over Desiree
Zena-huidtherapeut-huidcentrum-dokter-frodo

Huidtherapeut Zena

Zena is een bevlogen huidtherapeut met passie voor huidverbetering. Zena is specialist in peelings, RF-microneedling, Laser en cosmeceuticals.  Zena heeft veel ervaring met het opstellen van een behandelplan om u op langere termijn te begeleiden in het houden of verkrijgen van een geweldige huid.

“Ik wil mijn cliënten weer blij maken met zichzelf/ hun huid.  Op een veilige en doeltreffende manier geef ik mijn cliënten een positiever zelfbeeld. Dat geeft mij voldoening.”

Als BIG-erkende huidtherapeut is zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de Dutch Aesthetic Laser Association.

Fleur-huidtherapeut-huidcentrum-dokter-frodo-

Huidtherapeut Fleur

Naast huidtherapeut is Fleur ook opgeleid als verpleegkundige. Door haar ervaring bij De Huidkliniek heeft Fleur heel veel ervaring met zowel de medische- als cosmetische kant van huidtherapie.Door de jaren heen heeft zij zich gespecialiseerd in cosmetische huidtherapie. Haar expertise ligt laserbehandelingen, RF-microneedling en het werken met peelings.

“Huidtherapie is mijn passie”

Als BIG-erkende huidtherapeut is zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de Dutch Aesthetic Laser Association.

Consulent Roxanne

In onze kliniek willen we de natuurlijke schoonheid van het gelaat accentueren en niet anders maken dan hij of zij is. Cliënten komen bij ons om er net wat frisser, minder vermoeid of iets jeugdiger eruit te zien. Onze behandelingen zijn subtiel, maar doeltreffend. Ik beschouw het als een compliment wanneer u complimenten krijgt over uw frisse uitstraling.

Ik weet dat mijn aanwezigheid geslaagd is als ik de cliënten met een lach de deur uit zie gaan. Daar krijg ik energie van!

meer over Roxanne
Consulent Mariëlle

Consulent Mariëlle

Het is een dankbare functie en je maakt mensen blij. De kliniek heeft me inzicht gegeven over de mogelijkheid dat cosmetische behandelingen ook zo gedaan kunnen worden dat mensen hun eigenheid houden. Een goede kliniek is in staat je zo te behandelen dat je het niet ziet. Met die expertise maak je mensen echt blij en dat is heel erg dankbaar.

Schoonheid zit van binnen, maar dat mag best matchen met hoe je eruit ziet.

Consulent Clemence

Consulent Clemence

Wat voor mij mijn werk zo bijzonder maakt is dat ik een luisterend oor en een gerust gevoel kan bieden. Als consulente ben ik de vertrouwenspersoon van de cliënt. Gedurende het hele proces ben ik aanwezig. Dit schept een speciale band, want iedereen heeft zo zijn eigen unieke verhaal.

Ik vind het fijn om mensen in de watten te leggen en waar nodig hen gerust te stellen.

consulent emily bij kliniek dokter frodo

Consulent Emily

Bij kliniek Dokter Frodo ben ik één van de consulentes die u kan begeleiden in het traject van injectables. Bij mij is alles bespreekbaar en ik vind het belangrijk en fijn om een band op te bouwen met mijn cliënten.

Ik zie altijd in ieder mens iets moois en vind het ook belangrijk om dit te benadrukken!
“Mensen blij en zelfverzekerd de deur uit zien gaan, dat is waar ik het voor doe. Heel fijn om onderdeel van dit team uit te maken.”
consulent-daphne-hettinga- bij kliniek-dokter-frodo

Consulent Daphné

Ik heb graag een gesprek. Als consulent wil ik mijn cliënten een welkom en comfortabel gevoel geven. Doordat ik nooit oordeel over mensen, merk ik dat ik snel een open gesprek kan voeren. Ik kijk altijd uit naar nieuwe ontmoetingen en verhalen!
Daarom voel ik mij hier zo goed op mijn plek. Er zit vaak zo veel meer achter iemands wens om een frissere uitstraling te krijgen! Om het verhaal erachter te horen, en het er over te hebben, geeft mij voldoening.

“Als mensen na een behandeling zeggen dat ze blij zijn, niet alleen met het resultaat, maar met de gehele ervaring,  geeft mij dat enorm veel energie.”

gastvrouw pleuni

Gastvrouw Pleuni

Ik ben Pleuni en werk als gastvrouw bij Kliniek Dokter Frodo. Ik ben een echte teamplayer, want gastvrouw zijn doe je natuurlijk niet alleen. Ik heb altijd geleerd dat je samen sterker staat. Ik geloof dat we als team alleen samen de top kunnen bereiken.
“Door onze inzet als gastvrouw dragen wij heel sterk bij aan een mooi resultaat en zelfverzekerdheid van onze klant.”

Gastvrouw Cindy

Gastvrouw Cindy

Het leukste aan het werken bij de kliniek is hoe we onze cliënten helpen en begeleiden bij mooier oud worden.
Ik zorg ervoor dat alle afspraken in de kliniek goed gemaakt worden en dat onze cliënten de juiste informatie krijgen

“Door de juiste informatie te geven en te zorgen dat alles goed loopt, draag ik bij aan de zelfverzekerdheid van de klant, dat is wat mij voldoening geeft.”

Meer over Cindy
Kliniekmanager Danielle

Kliniekmanager Danielle

Als afgestudeerd verandermanager streef ik naar ‘steeds weer een beetje beter’. Zo blijven we continu one step ahead. Dit proces ga ik aan met veel geduld, liefde en vastberadenheid. Het is mijn passie om de verborgen schat in iemand te vinden. Ik vind dit een prachtig proces.

Wanneer ik mensen zie groeien raakt dit me diep. Ik word daar van binnen gewoon een beetje warm van. 

Jacqueline-office-dokter-frodo-455-455

Office manager Jacqueline

Wij werken als een hecht team en ik vind het geweldig om hier onderdeel van te zijn. Hospitality zit in mijn bloed en als office medewerker zorg ik ervoor dat wij als team de beste service geven aan onze cliënten, daar gaat het om. Al zie ik de meeste cliënten nooit; mijn dag is geslaagd als de kliniek lekker draait en de clienten tevrden de deur uit gaan.”

Ervaringen