Dokter Frodo

Dokter Frodo behandelt veel meer dan rimpels alleen. Met zijn unieke techniek en vakmanschap creëert hij een natuurlijke, energieke en zelfverzekerde uitstraling. Hij leidt artsen op tot cosmetisch specialist, geeft vakgenoten training in binnen- en buitenland, doet wetenschappelijk onderzoek en spreekt regelmatig op internationale congressen en symposia.

Meer over Dokter Frodo

Dokter Desiree

Dokter Desiree is opgeleid tot arts aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Na het afronden van haar studie heeft dokter Desiree haar passie gevolgd en is ze zich gaan specialiseren in de cosmetische geneeskunde. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde en omdat juist natuurlijke schoonheid haar zo trekt heeft ze voor Dokter Frodo gekozen om haar op te leiden.

Consulent Mariëlle

Een paar jaar geleden had ik niet gedacht in een cosmetisch kliniek te werken. Als ik toen mensen zag met botox of fillers in hun gelaat vond ik dat niet mooi en kon ik me niet voorstellen waarom je zoiets zou doen. Schoonheid zit van binnen en straal je uit. Toen wist ik niet wat voor oneindige mogelijkheden er zijn met fillerbehandelingen. En dat als je goed behandeld bent, je dit niet zie maar er alleen goed uitziet.

Meer over Mariëlle

Consulent Roxanne

In onze kliniek willen wij de natuurlijke schoonheid van het gelaat accentueren en niet anders maken dan hij of zij is. Cliënten komen bij ons om er net wat frisser, minder vermoeid of iets jeugdiger eruit te zien. Dit kan komen door volumeverlies van het verouderingsproces maar ook door schommelingen in gewicht of stress.

Meer over Roxanne

Consulent Clemence

Als consulente ben ik de vertrouwenspersoon van de cliënt en ben ik het gehele proces erbij aanwezig waardoor je een speciale band creëert. Iedere dag zie ik nieuwe cliënten  met elk hun eigen verhaal. Wat mijn werk zo bijzonder maakt is dat ik een luisterend oor kan bieden, ze een gerust gevoel mee kan geven en ze zal  begeleiden tijdens de behandelingen. Wat ik fijn vind  om te zien is hoe cliënten op een natuurlijke manier mooier en daardoor ook vaak gelukkiger worden.

Meer over Clemence

Gastvrouw Kelly

Kliniek Dokter Frodo is de leidende kliniek in Nederland, volledig is gespecialiseerd op het gebied van injectables. Dokter Frodo is de drijvende kracht achter de kliniek. Met ruim 10 jaar ervaring is hij autoriteit op het gebied van injectables. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere Botox, fillers, Liquid Facelift, wallen onder ogen, laser en huidverbetering.

Gastvrouw Cindy

Kliniek Dokter Frodo is de leidende kliniek in Nederland, volledig is gespecialiseerd op het gebied van injectables. Dokter Frodo is de drijvende kracht achter de kliniek. Met ruim 10 jaar ervaring is hij autoriteit op het gebied van injectables. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere Botox, fillers, Liquid Facelift, wallen onder ogen, laser en huidverbetering.

Huidtherapeut Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben Huidtherapeut bij Kliniek Dokter Frodo. Hoogstwaarschijnlijk denkt u nu; Huidtherapeut? En u bent zeker niet de enige. Een huidtherapeut is een paramedicus. Ik ben gespecialiseerd in de zorg van ons grootste orgaan; de huid. Ik behandel de huid met verschillende apparatuur, maar ik geef bijvoorbeeld ook advies en voorlichting over hoe er verstandig met zonlicht kan worden omgegaan.

Meer over Sandra

Kliniekmanager Danielle

De gastvrijheidsindustrie geeft mij veel voldoening en een gezonde productie van gelukshormonen. Als afgestudeerd verandermanager streef ik naar “steeds weer een beetje beter” – zo blijven we als kliniek continu ‘one step ahead’. Dit proces ga ik aan met veel geduld, liefde en vastberadenheid.