phone icon
email icon
Maak een afspraak

Ons team

Kliniek Dokter Frodo werkt met een klein betrokken team. Het gehele team is professioneel opgeleid en hebben echt passie voor hun vak.
Onze klanten waarderen die passie, die voortkomt uit het streven naar de meest excellente service en persoonlijke aandacht. Het is de combinatie van passie, kunst, schoonheid en wetenschap dat ons bindt. Uit de hele wereld komen cliënten naar kliniek Dokter Frodo om dit te ervaren. Veel bekende Nederlanders, ondernemers, schrijvers en politici behoren tot onze vaste cliëntenkring.

Ons team bouwt voortdurend aan haar vaardigheden om ervoor te zorgen dat u de beste behandeling krijgt. Wij bewaken de eigenheid van uw gezicht en laten u er op uw mooist uitzien door middel van een behandelplan waarbij uw innerlijk en uiterlijk in balans blijven of komen.

Doktor Frodo

Dokter Frodo

Het streven naar perfectie zorgt ervoor dat dokter Frodo altijd het beste resultaat levert. Een deel van de reden waarom dokter Frodo zo vertrouwd en zeer geprezen wordt, is zijn ervaring. Hij is al meer dan 15 jaar cosmetisch arts, doet wetenschappelijk onderzoek, geeft les voor de NVCG en is voor Allergan opleider AMI en Key Opinion Leader.

Dokter Frodo weet het innerlijk en uiterlijk in balans te brengen. Wat Dokter Frodo zo uniek maakt is zijn vaardigheid om net zoals een meester-kunstenaar mensen er op hun best te laten uitzien en de juiste uitstraling naar boven te halen.

 

Meer over Dokter Frodo
Fleur-huidtherapeut-huidcentrum-dokter-frodo-

Huidtherapeut Fleur

Naast huidtherapeut is Fleur ook opgeleid als verpleegkundige. Door haar ervaring bij De Huidkliniek heeft Fleur heel veel ervaring met zowel de medische- als cosmetische kant van huidtherapie.Door de jaren heen heeft zij zich gespecialiseerd in cosmetische huidtherapie. Haar expertise ligt laserbehandelingen, RF-microneedling en het werken met peelings.

“Huidtherapie is mijn passie”

Als BIG-erkende huidtherapeut is zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de Dutch Aesthetic Laser Association.

Consulent Roxanne

In onze kliniek willen we de natuurlijke schoonheid van het gelaat accentueren en niet anders maken dan hij of zij is. Cliënten komen bij ons om er net wat frisser, minder vermoeid of iets jeugdiger eruit te zien. Onze behandelingen zijn subtiel, maar doeltreffend. Ik beschouw het als een compliment wanneer u complimenten krijgt over uw frisse uitstraling.

“Ik weet dat mijn aanwezigheid geslaagd is als ik de cliënten met een lach de deur uit zie gaan. Daar krijg ik energie van!”

meer over Roxanne
Consulent Clemence

Consulent Clemence

Wat voor mij mijn werk zo bijzonder maakt is dat ik een luisterend oor en een gerust gevoel kan bieden. Als consulente ben ik de vertrouwenspersoon van de cliënt. Gedurende het hele proces ben ik aanwezig. Dit schept een speciale band, want iedereen heeft zo zijn eigen unieke verhaal.

“Ik vind het fijn om mensen in de watten te leggen en waar nodig hen gerust te stellen.”

Consulent Daphné

Ik heb graag een gesprek. Als consulent wil ik mijn cliënten een welkom en comfortabel gevoel geven. Doordat ik nooit oordeel over mensen, merk ik dat ik snel een open gesprek kan voeren. Ik kijk altijd uit naar nieuwe ontmoetingen en verhalen!
Daarom voel ik mij hier zo goed op mijn plek. Er zit vaak zo veel meer achter iemands wens om een frissere uitstraling te krijgen! Om het verhaal erachter te horen, en het er over te hebben, geeft mij voldoening.

“Als mensen na een behandeling zeggen dat ze blij zijn, niet alleen met het resultaat, maar met de gehele ervaring,  geeft mij dat enorm veel energie.”

Huidtherapeut Daniele

Als huidtherapeut sta ik voor professionaliteit, eerlijkheid en klanttevredenheid. Tijdens een behandeling wil ik mensen een vertrouwd gevoel en een fijne ervaring geven. Ik hecht veel waarde aan zorgvuldig overleg met de cliënt over diens verwachtingen en over welke (gecombineerde) behandelmogelijkheden ik kan bieden. Zo komen we samen tot een op maat gemaakt behandelplan.

“De enthousiaste feedback van cliënten over hun ervaring en succesvolle resultaten geven mij voldoening en de energie om elke dag weer aan de slag te gaan bij het Huidcentrum van Kliniek Dokter Frodo.”

Jacqueline-office-dokter-frodo-455-455

Office manager Jacqueline

Wij werken als een hecht team en ik vind het geweldig om hier onderdeel van te zijn. Hospitality zit in mijn bloed en als office medewerker zorg ik ervoor dat wij als team de beste service geven aan onze cliënten, daar gaat het om.

“Al zie ik de meeste cliënten nooit; mijn dag is geslaagd als de kliniek lekker draait en de clienten tevrden de deur uit gaan.”

Reviews