Dokter Frodo

Dokter Frodo behandelt veel meer dan rimpels alleen. Met zijn unieke techniek en vakmanschap creëert hij een natuurlijke, energieke en zelfverzekerde uitstraling. Hij leidt artsen op tot cosmetisch specialist, geeft vakgenoten training in binnen- en buitenland, doet wetenschappelijk onderzoek en spreekt regelmatig op internationale congressen en symposia.

Meer over Dokter Frodo

Dokter Desiree

Zij is opgeleid tot arts aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Na het afronden van haar studie heeft dokter Desiree haar passie gevolgd en is ze zich gaan specialiseren in de cosmetische geneeskunde. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde en omdat juist natuurlijke schoonheid haar zo trekt heeft ze voor Dokter Frodo gekozen om haar op te leiden.

Meer over Desiree

Consulent Roxanne

In onze kliniek willen wij de natuurlijke schoonheid van het gelaat accentueren en niet anders maken dan hij of zij is. Cliënten komen bij ons om er net wat frisser, minder vermoeid of iets jeugdiger eruit te zien. Onze behandelingen zijn subtiel maar doeltreffend. Wij vinden het een compliment als u een compliment krijgt over uw frisse uitstraling.

Ik weet dat mijn aanwezigheid geslaagd is als ik de cliënten met een lach de deur uit zie gaan, daar krijg ik energie van!

Consulent Mariëlle

Het is een dankbare functie, je maakt mensen blij. De kliniek heeft mij inzicht gegeven de mogelijkheid dat cosmetische behandelingen ook zo gedaan kunnen worden dat mensen hun eigenheid houden. Een goede kliniek is in staat je zo te behandelen dat je het niet ziet. Met die expertise maak je mensen echt blij, en dat is heel erg dankbaar.

Schoonheid zit van binnen maar dat mag best matchen met hoe je er uitziet.

Consulent Clemence

Wat voor mij mijn werk zo bijzonder maakt is dat ik een luisterend oor en een gerust gevoel kan bieden. Als consulente ben ik de vertrouwenspersoon van de cliënt, gedurende het hele proces ben ik aanwezig. Dit schept een speciale band, want iedereen heeft zo zijn eigen unieke verhaal.

Ik vind het fijn om mensen in de watten te leggen en waar nodig hen gerust te stellen.

Gastvrouw Kelly

Ik ben Kelly en werk sinds 2017 als gastvrouw bij Kliniek Dokter Frodo. Ik ben een echte teamplayer, want gastvrouw zijn doe je natuurlijk niet alleen. Ik heb altijd geleerd dat je samen sterker staat. Ik geloof dat wij als team alleen samen de top kunnen bereiken.

Meer over Kelly

Front Office Manager Cindy

Mijn naam is Cindy Oussoren en ik werk al sinds 2016 bij Kliniek Dokter Frodo. Geen dag is hier hetzelfde en de tijd vliegt voorbij. Elke dag weer kom ik in contact met zoveel verschillende mensen die uiterlijk erg belangrijk vinden. Bij de kliniek zorgen we ervoor dat ze mooier oud worden.

Meer over Cindy

Kliniekmanager Danielle

Als afgestudeerd verandermanager streef ik naar “steeds weer een beetje beter”, zo blijven we continue ‘one step ahead’. Dit proces ga ik aan met veel geduld, liefde en vastberadenheid. Het is mijn passie om de verborgen schat in iemand te vinden. Ik vind dit een prachtig proces.

Wanneer ik mensen zie groeien raakt dit mij diep, ik word daar van binnen gewoon een beetje warm van.