Liquid Facelift

Op natuurlijke wijze probleemgebieden verbeteren

Ouder worden is een mooi proces, maar voor wie onder de tijd gebukt gaat hebben wij de Liquid Facelift. In tegenstelling tot de traditionele werkwijze waarbij het probleemgebied direct behandeld wordt, benaderen wij het gezicht op een holistische manier. Met de Liquid Facelift richten wij ons eerst op de oorzaak van een probleem en niet direct op het probleemgebied.

Liquid Facelift


Liquid Facelift


C-ooglift


C-ooglift


Liquid Facelift


Liquid Facelift


C-ooglift


C-ooglift


Liquid Facelift


Facelift zonder operatie

De Liquid Facelift is een facelift waarbij u niet geopereerd hoeft te worden. Bij Kliniek Dokter Frodo wordt deze behandeling volledig op maat gemaakt.De Liquid Facelift rust op drie peilers die, afhankelijk van uw wensen en gezichtskenmerken, ieder hun eigen accent meekrijgen.

Wij werken met de MD Codes™ waarmee we de behandeling inzichtelijk met u kunnen bespreken en de behandeling perfect op uw individuele wensen afstemmen.De MD Codes™ zijn injectie punten voor fillers, waarvan is aangetoond dat ze precies dat doen wat wij willen: het gezicht liften en verfrissen en op een natuurlijke manier probleemgebieden verbeteren.

 • Het probleem

  Veroudering van het gezicht
  (Zie blog over de oorzaak veroudering gezicht)

 • De behandeling

  Holistische ‘whole face’ behandeling

 • Het resultaat

  Natuurlijk herstel van de anatomie van het gezicht

   • Aangesloten bij de NVCG
   • Ervaren cosmetisch artsen
   • Meer dan 3.000 behandelingen per jaar
   • Artsen met artistiek oog
   • Garantie op een natuurlijke resultaat

Wat is de Liquid Facelift?

De Liquid Facelift wordt ook wel de ‘whole face’ behandeling genoemd. Het is een combinatie van fillers (zoals Restylane of Juvéderm) en gespecialiseerde behandeltechnieken die het mogelijk maakt om de verslappingen in het gelaat weer te herstellen. In tegenstelling tot de chirurgische facelift, waar een gedeelte van de huid wordt weggesneden, wordt er bij de Liquid Facelift gebruik gemaakt van herstel van volume om een lifting-effect te krijgen. Een facelift zonder snijden, en dus zonder operatie.

liquid-facelift-medische-tekening

De kleine, elkaar versterkende ingrepen resulteren in een natuurlijk resultaat waarbij uw gezicht haar volume en jeugdigheid terugkrijgt. We herstellen alleen het volume dat door het normale verouderingsproces verloren is gegaan. U hoeft dus niet bang te zijn dat u een opgeblazen gezicht krijgt, wat ook wel ‘pillow face’ wordt genoemd.

Tijdens het verouderingsproces gaat er met name volume verloren in het gebied bij de slapen, jukbeenderen/wangen en onder de ogen. Door het volume juist op die plekken te herstellen, blijft uw natuurlijke uitstraling behouden.

Herstellen van de anatomie

Voor een natuurlijk resultaat is het belangrijk om de veranderde anatomie, die veroorzaakt is door de veroudering van het gezicht, te herstellen. We kijken naar alle verschillende zones in het gezicht die afhankelijk van onder andere botstructuur, spieren en onderhuids vet bepalend zijn voor de uitstraling. Een Liquid Facelift is eigenlijk opgebouwd uit verschillende onderdelen die samen een geheel vormen: zoals de C-ooglift doen, de kaaklijn en kinregio en de mondregio .

De behandeling in 3 stappen

Stap 1: Herstel van volume

Ouder worden gaat gepaard met volumeverlies. De huid verliest haar support bij de slapen, jukbeenderen/wangen en onder de ogen waardoor zij verslapt en wat begint te zakken. Hierdoor ontstaat er een overschot aan volume bij de neuslippenplooi en laten marionetlijnen zich horen.

liquid-facelift-verandering-gezicht

We herstellen het volume op de plaatsen waar het is verloren met behulp van Restylane of Juvedérm. Zo wordt uw gezicht op een natuurlijke manier ‘gelift’, verminderen rimpels en maken uw gladde kaaklijn en jeugdige rondingen een come back.

Stap 2: Verbeteren van de huidconditie

Door een sterke mimiek kunt u een ontevreden of bozige uitdrukking krijgen. Dit wordt nog eens versterkt doordat de huid minder vitaal en dof wordt.

Met gerichte injectables worden spiertjes behandeld en revitaliseren we de huid. Zo krijgt u weer rust en balans in uw gezicht.

Stap 3: Opvullen van lijnen en rimpels

In bijvoorbeeld de mondhoeken worden lijntjes en rimpels één voor één opgespoord en gearresteerd door ze op te vullen. Hetzelfde gebeurt met eventuele wallen.

Dit is de finishing touch op weg naar een natuurlijk, fris en vitaal uiterlijk dat er onopvallend goed uit ziet.

Onze holistische behandeltechniek zorgt er voor dat uw gezicht, door bijvoorbeeld op verschillende plaatsen afgemeten hoeveelheden volume in te spuiten, wordt gelift.  Dit gebeurt op zo’n manier dat andere mensen niet zullen zien dat u behandeld bent.

Door het gebruik van verdoving is de behandeling vrijwel pijnloos. Afhankelijk van uw specifieke situatie en het opgestelde behandelplan neemt de Liquid Facelift behandeling tussen de 30 en 60 minuten in beslag.

Prijzen Liquid Facelift behandelingen

Bekijk hieronder de prijzen van de verschillende Liquid Facelift behandelingen.

Liquid Facelifts

Liquid Facelift (light/medium/intense) € 3.500/€ 4.500/€5.500,-
X- lift (light/medium/intense) €1.700/€2.200/€3.000,-
C-ooglift €1.350-€2.200,-

Consult aanvragen

3D gezichtsanalyse

Voorafgaand aan de Liquid Facelift vindt er altijd eerst een uitgebreid consult plaats waarbij de arts een uitgebreide analyse van uw gezichts- en verouderingskenmerken maakt. Zo nodig maken we een 3D foto waarmee de arts het gewenste resultaat in combinatie met uw gezichtskenmerken analyseert en voorafgaand aan de Liquid Facelift kan laten zien.

Het volumeverlies en huidverslapping herstellen wij (bijna) volledig met de Liquid Facelift. Om een mooi en natuurlijk resultaat te garanderen, kunnen wij ernstige huidverslapping echter niet volledig met fillers herstellen. Vaak hoeft dit ook niet. Bij Kliniek Dokter Frodo geloven wij niet in gladde, emotieloze gezichten.

Holistisch behandelconcept

Als u kiest voor een Liquid Facelift behandeling bij Kliniek Dokter Frodo, dan kiest u voor één van de meest ervaren cosmetisch artsen van Nederland die meer dan 3.000 cliënten per jaar zien. De Liquid Facelift is een holistisch behandelconcept. Om deze behandeling goed en natuurlijk uit te kunnen voeren heeft de arts een artistiek oog nodig en wetenschappelijk inzicht in de wetten van veroudering, aantrekkingskracht en schoonheid.

Dokter Frodo wordt geroemd om zijn natuurlijke resultaten, hij gaat op een veilige manier te werk en zal u altijd eerlijk informeren over de mogelijkheden.

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan de huid gemasseerd worden en/of met een coldpack worden gekoeld. Dit geeft een comfortabele afsluiting en helpt de mogelijke zwelling die na de Liquid Facelift behandeling kan optreden te beperken.

De meest voorkomende bijwerkingen na de Liquid Facelift zijn zwelling en roodheid, deze verdwijnen in de meeste gevallen binnen 2 tot 7 dagen. Soms is er ook sprake van een blauwe plek. Deze kan één tot twee weken zichtbaar zijn. Vermijd in dit geval direct zonlicht op de huid om pigmentvlekken te voorkomen.

Overwegingen

Met de Liquid Facelift bereiken we bijzonder mooie resultaten, maar helaas is deze cosmetische ingreep niet voor iedereen geschikt:

Te hoge verwachtingen

Soms kiezen wij ervoor om iemand niet te behandelen omdat wij niet kunnen voldoen aan te hoge verwachtingen. We zijn niet bang voor hoge verwachtingen. We hebben tenslotte vertrouwen in onze specialistische aanpak en jarenlange ervaring. Het komt echter weleens voor dat juist op basis hiervan we realistisch moeten zijn en een behandeling weigeren wanneer we u niet kunnen overtuigen.

Overhangende oogleden

Indien u last heeft van overhangende oogleden (en daarvoor de wenkbrauwen continu optrekt), kunnen we u mogelijk aanbevelen om eerst een ooglidcorrectie te ondergaan.

Te veel losse huid onder de ogen

Heeft u last van zakjes onder de ogen en heeft u (te) veel losse huid? Indien u te veel losse huid onder de ogen heeft, adviseren wij u om eerst naar een plastisch chirurg te gaan, voordat wij u verder kunnen helpen. Kom gerust langs voor een consult, en indien nodig wordt u doorverwezen naar de plastisch chirurg. Heeft u ernstige huidverslapping en wenst u toch een rimpelloos resultaat? Dan raden wij u aan om eerst de huid chirurgisch te verstrakken met een MACS-lift, S-lift of een gecombineerde Hals-Facelift en daarna het volume te herstellen met fillers.

Hier vindt u alle voor en nadelen van de Liquid Facelift en de chirurgische facelift op een rijtje. Of lees meer over chirurgische facelift operaties.

Garantie

Om een natuurlijk resultaat te garanderen, kiezen wij er meestal voor om de behandeling in verschillende stappen te doen. Tijdens de controle, die 4 tot 6 weken na uw Liquid Facelift plaatsvindt, bekijken we het resultaat en vervolgen we zonodig de behandeling.

Hyaluronzuur wordt na 1,5 tot 2 jaar langzaam afgebroken. Er zijn grote individuele verschillen en bij de meeste mensen blijft het veel langer zitten. Wij adviseren u om niet te wachten tot het resultaat helemaal verdwenen is, maar op tijd terug te komen voor een touch-up om zo een jo-jo effect te voorkomen.

Afspraak maken voor consult

U bent een stap verwijderd van het maken van een consult afspraak.
Een proces dat soms jaren duurt.

U kunt een afspraak maken voor een  vrijblijvend consult door te bellen naar 020 421 1559, een mail te sturen naar info@dokterfrodo.nl of gebruik te maken van het contactformulier.

Tijdens het consult maakt u kennis met uw consulent, de behandelend arts en de verschillende behandelmethodes. We bespreken uw wensen en verwachtingen en kijken naar de mogelijkheden die we specifiek bij u zien.

We stellen samen met u een behandelplan op hoe we het beste resultaat kunnen krijgen.

Consult aanvragen

Hebben de artsen bij Kliniek Dokter Frodo veel ervaring met de Liquid Facelift?

Wij voeren bijna dagelijks verschillende vormen van Liquid Facelifts uit. Wij zij gespecialiseerd in het uitvoeren van zeer natuurlijke Liquid Facelifts. Hierbij vinden wij het belangrijk dat niemand mag kunnen zien dat u behandeld bent (dit lijkt logisch, maar uiteindelijk is dit één van de grootste uitdagingen bij een Liquid Facelift).

Door de behandeling in verschillende stappen te laten verlopen kunnen wij dit natuurlijke resultaat garanderen. Als trainer bij Allergan leidt Dokter Frodo internationaal artsen op voor het uitvoeren van de Liquid Facelift.

Wat wordt er verstaan onder 'whole face approach'?

De ‘whole face approach’ is een manier van kijken naar het gezicht door onze artsen. We vinden het vooral belangrijk dat het hele gezicht klopt en dat alles er natuurlijk uit ziet. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u zich heel erg aan één bepaald lijntje stoort. Men denkt dan snel dat een lokale filler alleen bij dat lijntje het probleem kan oplossen. Echter is dit vaak niet zo. Als je namelijk aan één kant van het gezicht iets veranderd, moet dat ook aan de andere kant om het geheel in balans te houden. Zo kan het soms zijn dat een behandeling er natuurlijker uit ziet als je net iets meer milliliters van het product gebruikt.

Wat moet ik de arts vertellen tijden het consult?

De arts zal vragen stellen over uw gezondheid, medicijngebruik en eerdere ingrepen. Probeer deze vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden.

 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9HS
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  Maandag09:00 uur – 20:00 uur
  Dinsdag09:00 uur – 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur – 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur – 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur – 17:30 uur
  Zaterdag11:00 uur – 18:00 uur
  ZondagGesloten

 

Met een 9.6 uit ruim 350 beoordelingen behoort Kliniek Dokter Frodo tot de best beoordeelde klinieken van Amsterdam. Plan een consult in of bel onze specialisten voor vrijblijvend advies:

Consult inplannen

Contact

Stel uw vraag

Akkoord dat de door mij ingevulde gegevens bewaard worden*

Uw informatie is veilig bij ons.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Cookie instellingen

Afspraak maken