Kliniek Dokter Frodo

Kliniek Dokter Frodo is de leidende kliniek in Nederland, volledig is gespecialiseerd op het gebied van injectables. Dokter Frodo is de drijvende kracht achter de kliniek. Met ruim 10 jaar ervaring is hij autoriteit op het gebied van injectables. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere Botox, fillers, Liquid Facelift, wallen onder ogen, laser en huidverbetering.

Onze visie op schoonheid

U voelt zich jong, heeft een actief sociaal en/of professioneel leven en wilt dit ook uitdragen. Wanneer uw gevoel en uiterlijk niet volledig in overeenstemming zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende mogelijkheden om deze balans te herstellen, die allen beginnen met u! Bij ons bent u niet alleen zeker van het meest eerlijke advies op maat en de beste mogelijke behandeling, maar u kunt er ook op rekenen dat het resultaat altijd natuurlijk zal zijn.

De beste cosmetisch specialisten van Nederland

We zijn er trots op de meest gerenommeerde en beoordeelde specialisten van Nederland te hebben:

Schoonheid zit in kleine dingen

Wat wilt u verbeteren en wat voor uitstraling wilt u? Soms is een mond net te klein, asymmetrisch of juist te groot voor het gezicht. Soms staan de wenkbrauwen wat naar beneden of zit er een diepe groef of wal onder de ogen. Dit soort kleine onregelmatigheden kunnen we eenvoudig herstellen en heeft een belangrijke invloed op uw uitstraling.

Wij zien een goede en positieve uitstraling als de basis van schoonheid. Maar wat bepaalt die goede uitstraling? Jeugdigheid? Een frisse blik? Blijdschap? Alertheid? De juiste verhoudingen? Volume?

Wat kan Dokter Frodo voor u betekenen

Dokter Frodo is dé autoriteit in het toepassen van injectables. Wij geven inzicht in uw eigen schoonheid door uw mooie persoonlijke kenmerken te objectiveren en eventuele verbeterpunten te bespreken. U wordt de mooiste versie van uzelf: geen ‘total make-over’ wel een frisse, energieke uitstraling vol zelfvertrouwen. Wij werken met de veiligste producten van dit moment en de nieuwste injectietechnieken. Het resultaat is snel zichtbaar, de herstelperiode is minimaal. U heeft geen napijn.

Dokter Frodo behandelt veel meer dan rimpels alleen

Met zijn unieke techniek en vakmanschap creëert hij een natuurlijke, energieke en zelfverzekerde uitstraling. Hij leidt artsen op tot cosmetisch specialist, geeft vakgenoten training in binnen- en buitenland, doet wetenschappelijk onderzoek en spreekt regelmatig op internationale congressen en symposia.

Met Botox, fillers en huidbehandelingen kunnen wij veel verbeteren. Onze voorkeur gaat ernaar uit u te begeleiden bij het ‘mooi oud worden’ en behandelingen zo veel mogelijk uit te stellen.

Eén op de vijf mensen die bij ons op consult komt, wordt niet behandeld. Vooral omdat ze het niet nodig hebben of omdat ze ‘verkeerde verwachtingen’ hebben bij een behandeling.

Voor ons is het belangrijk dat u voor 100% achter de behandeling staat en wij uw verwachtingen overtreffen.

Het logo van Kliniek Dokter Frodo

In ons logo is het Griekse symbool φ (phi) verwerkt. Dit  bijzondere symbool staat gelijk aan 1,618 en wordt als eenheid veel gebruikt in de architectuur, kunst en wetenschap.

De verhouding is mooi, natuurlijk en prettig om naar te kijken. Zo gebruikte de visionair Leonardo Da Vinci de Gulden Snede in zijn schilderijen om een gevoel van harmonie en evenwicht te creëren.

Terug naar ons logo. De Gulden Snede heeft keer op keer bewezen evenwichtige en mooie structuren te creëren. Oftewel: een natuurlijk resultaat dat past. Zonder dat het opvalt.

Dát is precies waar we naar streven bij Kliniek Dokter Frodo. Lees meer over de definitie van schoonheid en het phi masker.

Neem een kijkje in de kliniek