phone icon
email icon
Maak een afspraak
Kliniek Dokter Frodo

Kliniek Dokter Frodo

 • Wij staan voor holistisch behandelen
 • Wij staan voor zekerheid
 • Wij staan voor een natuurlijk resultaat
 • Wij sluiten geen compromis in veiligheid
 • Wij staan voor innovatie
 • U mag uzelf zijn
Onze visie op schoonheid

Uw uitstraling

Bij een holistische benadering kijken wij naar alle elementen van uw gezicht, naar symmetrie, gezichtscontouren en verfijning. U voelt zich jong, heeft een actief, sociaal en/of professioneel leven en wilt dit ook uitdragen. Wanneer uw gevoel en uiterlijk niet volledig in overeenstemming zijn, helpen we u graag om dit in balans te brengen. Geen masker. Niet one size fits all. Maar uw eigen karakter en uitstraling.
Wij maken een doordacht plan dat letterlijk en figuurlijk niet oppervlakkig is. Gebaseerd op wetenschappelijke medische en psychologische inzichten en veilige principes.

Bij ons bent u niet alleen zeker van het eerlijkste advies en de beste behandelingen op maat, maar u kunt er ook op rekenen dat het resultaat altijd natuurlijk is.

De beste cosmetisch specialisten van Nederland

Zekerheid

Kliniek Dokter Frodo wordt erkend als een van de beste klinieken ter wereld voor niet-chirurgische cosmetische behandelingen. Dokter Frodo is de drijvende kracht achter de kliniek. Met ruim 15 jaar ervaring is hij leidinggevend op het gebied van injectables. Ons gehele team is opgeleid volgens de hoogste standaard.

Wij richten ons op het creëren van een mooie en jeugdige uitstraling.
Ons ultieme doel dat u zich goed voelt over uzelf! Wij zorgen ervoor dat u er geweldig uitziet èn door verantwoordelijkheid te nemen op korte en langere termijn ontzorgen wij u over uw uiterlijk.

Schoonheid zit in kleine dingen

Natuurlijk resultaat

Wij zien een goed en positief zelfbeeld als de basis van schoonheid. Maar wat bepaalt een goed zelfbeeld? Een goede uitstraling? Jeugdigheid, een frisse blik, de juiste verhoudingen of volume?

Een positief zelfbeeld ontstaat als uw wensbeeld (zo veel mogelijk) overeenkomt met uw zelfbeeld.
Wij geven inzicht in uw eigen schoonheid door uw mooie en persoonlijke kenmerken te objectiveren en eventuele verbeterpunten te bespreken. U wordt de mooiste versie van uzelf: geen total make-over , maar wel een frisse, energieke uitstraling vol zelfvertrouwen.

 

Wat kan Dokter Frodo voor u betekenen?

Alleen het beste

Wij maken op geen enkel onderdeel van de kliniek een compromis!

 • We werken uitsluitend met de veiligste producten.
 • Wij zijn zeer hoog opgeleid.
 • Wij werken met de nieuwste inzichten en technieken.
 • Er bestaat maar één mooiste versie van uzelf.
 • Wij behandelen altijd natuurlijk.

Bij ons bent u zeker van een natuurlijk resultaat en begeleiding bij het ‘mooi ouder worden’.

Dokter Frodo behandelt veel meer dan alleen rimpels

Wij staan voor innovatie

Innovatieve consultvoering: Met een team van artsen en onderwijskundigen hebben wij ‘het ideale consult’ ontwikkeld. Met bevlogenheid garanderen wij het beste behandeltraject. Daarbij investeren wij veel tijd en zorg in goede consultvoering. Wij beseffen dat u niet zomaar een behandeling wilt ondergaan zonder eerst goed geïnformeerd te zijn.

 • U wordt voorzien van alle informatie over schoonheid, wat is mooi, hoe verloopt de veroudering, welke behandelingen zijn er, voordelen, nadelen etc.
 • Wij geven inzicht in uw eigen schoonheid en zelfbeeld
 • Met vertrouwen kunt u de behandeling kiezen die het beste voor u is

Innovatieve behandelingen: Wij zijn actief betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar de beste behandelingen voor onze cliënten. Wij leiden artsen op en spreken op congressen om de veiligste en meest effectieve behandelingen te garanderen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de C-ooglift ontwikkeld waarmee u veilig de oogregio kunt behandelen.

U mag uzelf zijn

Kliniek Dokter Frodo komt op voor iedereen die zelf wil bepalen om er goed uit te zien. Schoonheid is niet wat anderen vinden, schoonheid is uw positive uitstraling, uw gezicht, uw uitstraling. Waar u zich goed bij voelt.

We vergelijken ons constant met anderen. Met de mensen om ons heen, met social media. Doordat we steeds meer worden geconfronteerd met onrealistische schoonheidsidealen, weten we niet zo goed meer wat we willen. Wij kunnen hierbij helpen.

Wij zien cosmetische behandelingen als een manier om u in uw eigen kracht te zetten. Zonder te vergelijken met anderen. Geaccepteerd worden waar u voor staat!

Het logo van Kliniek Dokter Frodo

Het logo van Kliniek Dokter Frodo

In ons logo is het Griekse symbool φ (phi) verwerkt. Dit bijzondere symbool staat gelijk aan 1,618 en wordt als eenheid veel gebruikt in de architectuur, kunst en wetenschap.

De verhouding is mooi, natuurlijk en prettig om naar te kijken. Zo gebruikte de visionair Leonardo Da Vinci de Gulden Snede in zijn schilderijen om een gevoel van harmonie en evenwicht te creëren.

Terug naar ons logo. De Gulden Snede heeft keer op keer bewezen evenwichtige en mooie structuren te creëren. Oftewel: een natuurlijk resultaat dat past, zonder dat het opvalt.

Dát is precies waar we naar streven bij Kliniek Dokter Frodo. Lees meer over de definitie van schoonheid en het phi masker.

Interesse in een specifieke behandeling?

Reviews