Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend (video)consult

Maak een afspraak
Kliniek Dokter Frodo

Kliniek Dokter Frodo

Kliniek Dokter Frodo is de leidende kliniek in Nederland die volledig is gespecialiseerd in injectables. Dokter Frodo is de drijvende kracht achter de kliniek. Met ruim 10 jaar ervaring is hij leidinggevend op het gebied van injectables. We zijn gespecialiseerd in onder andere BotoxfillersLiquid Faceliftwallen onder ogenlaser en huidverbetering.

Onze visie op schoonheid

Onze visie op schoonheid

U voelt zich jong, heeft een actief, sociaal en/of professioneel leven en wilt dit ook uitdragen. Wanneer uw gevoel en uiterlijk niet volledig in overeenstemming zijn, helpen we u graag om dit in balans te brengen. We hebben verschillende mogelijkheden om dit te herstellen, die allemaal bij u beginnen! Bij ons bent u niet alleen zeker van het eerlijkste advies en de beste behandelingen op maat, maar u kunt er ook op rekenen dat het resultaat altijd natuurlijk is.

De beste cosmetisch specialisten van Nederland

De beste cosmetisch specialisten van Nederland

We zijn er trots op de meest gerenommeerde en best beoordeelde specialisten van Nederland te hebben:

Schoonheid zit in kleine dingen

Schoonheid zit in kleine dingen

Wat wilt u verbeteren en voor welke uitstraling wilt u gaan? Soms is een mond net te klein, asymmetrisch of juist te groot voor het gezicht. Soms staan de wenkbrauwen wat naar beneden of zit er een diepe groef of wal onder de ogen. Dit soort kleine onregelmatigheden hebben een belangrijke invloed op uw uitstraling, maar herstellen we eenvoudig.

We zien een goede en positieve uitstraling als de basis van schoonheid, maar wat bepaalt die goede uitstraling? Jeugdigheid, een frisse blik, blijdschap, alertheid, de juiste verhoudingen of volume?

Wat kan Dokter Frodo voor u betekenen?

Wat kan Dokter Frodo voor u betekenen?

Dokter Frodo is dé expert in het toepassen van injectables. We geven inzicht in uw eigen schoonheid door uw mooie en persoonlijke kenmerken te objectiveren en eventuele verbeterpunten te bespreken. U wordt de mooiste versie van uzelf: geen total make-over , maar wel een frisse, energieke uitstraling vol zelfvertrouwen. We werken uitsluitend met de veiligste producten van dit moment en de nieuwste injectietechnieken. Het resultaat is snel zichtbaar en de herstelperiode is minimaal. U heeft geen napijn.

Dokter Frodo behandelt veel meer dan alleen rimpels

Dokter Frodo behandelt veel meer dan alleen rimpels

Met zijn unieke techniek en vakmanschap creëert hij een natuurlijke, energieke en zelfverzekerde uitstraling. Hij leidt artsen op tot cosmetisch specialist, geeft vakgenoten training in binnen- en buitenland, doet wetenschappelijk onderzoek en spreekt regelmatig op internationale congressen en symposia.

Met Botox, fillers en huidbehandelingen kunnen wij veel verbeteren. Onze voorkeur gaat ernaar uit u te begeleiden bij het ‘mooi oud worden’ en behandelingen zo veel mogelijk uit te stellen.

Eén op de vijf mensen die bij ons op consult komt behandelen we niet, omdat ze het niet nodig hebben of omdat ze verkeerde verwachtingen hebben bij een behandeling. Voor ons is het belangrijk dat u voor 100% achter de behandeling staat en we uw verwachtingen overtreffen.

Het logo van Kliniek Dokter Frodo

Het logo van Kliniek Dokter Frodo

In ons logo is het Griekse symbool φ (phi) verwerkt. Dit bijzondere symbool staat gelijk aan 1,618 en wordt als eenheid veel gebruikt in de architectuur, kunst en wetenschap.

De verhouding is mooi, natuurlijk en prettig om naar te kijken. Zo gebruikte de visionair Leonardo Da Vinci de Gulden Snede in zijn schilderijen om een gevoel van harmonie en evenwicht te creëren.

Terug naar ons logo. De Gulden Snede heeft keer op keer bewezen evenwichtige en mooie structuren te creëren. Oftewel: een natuurlijk resultaat dat past, zonder dat het opvalt.

Dát is precies waar we naar streven bij Kliniek Dokter Frodo. Lees meer over de definitie van schoonheid en het phi masker.

Ervaringen