phone icon
email icon
Maak een afspraak
NVCG gecertificeerd
Altijd een natuurlijk resultaat
9,6 / 10 klantbeoordeling
Internationaal trainer Juvéderm en Botox

MD Codes

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Md codes behandeling

MD Codes™

Met de MD Codes™ kunnen we u als client meer inzicht geven in de verhoudingen en anatomie van het gezicht, maar ook in de meest natuurlijke behandeltechnieken.

De 75 verschillende MD Codes™ in het gezicht zijn een soort geografische punten waarmee wij kunnen communiceren over cosmetische behandelingen. Met deze codes delen we het gezicht op in verschillende gebieden en subgebieden waarmee we communicatie  duidelijker kunnen maken. Wij gebruiken het bij onderwijs, intercollegiaal overleg en bij het communiceren met cliënten.

Met de MD Codes™ introduceren wij een nieuwe kijk op cosmetische behandelingen.

Met de MD Codes™ delen we het gezicht op in zones. Hierdoor kunnen we de filler behandelingen inzichtelijk met u bespreken en stemmen we deze perfect af op uw individuele wensen. Voor een natuurlijk resultaat is het belangrijk om de veranderde anatomie (die veroorzaakt is door de veroudering van het gezicht) te herstellen. De MD Codes™ zijn injectiepunten voor fillers. Door de juiste punten te behandelen krijgt u precies het resultaat wat u wilt: het gezicht liften en verfrissen en op een natuurlijke veilige manier probleemgebieden verbeteren.

MD-Codes™ inzicht veroudering en behandelplan

MD codes-veroudering-gezicht

Waarom de MD Codes™

Behandeling zijn vaak moeilijker te begrijpen dan mensen vaak denken. Gezichten verschillen per etniciteit. Bij het ouder worden veranderen de verhoudingen in het gezicht. Uw gezicht verliest spierweefsel en vet (helaas op de verkeerde plaats). De botstructuur verandert.
Doordat de huid niet krimpt maar juist wat uitrekt, komt deze los in haar jasje te zitten. Uw gezicht wordt als het ware kleiner, maar de huid eromheen niet. Hierdoor ontstaan er rimpels, plooien en oneffenheden en gaat het gezicht tekenen.

Dit proces kunnen we met de MD Codes™ gemakkelijker uitleggen en omzetten in een gefundeerd behandelplan.

C-lift-wallen-behandeling md codes

Wat maakt de MD Codes™ anders dan andere behandelmethodes?

Bij veel klinieken zijn cosmetische behandelingen veelal ad hoc, waarbij er wordt ingegaan op het probleemgebied en er wordt behandeld puur gericht op directe klanttevredenheid. Dit noemen wij ook wel de Quick-fix. Voor veel mensen is de Quick-fix de beste oplossing, omdat het financieel beter uitkomt of omdat ze het simpelweg mooier vinden. Wij denken daar echter anders over.

Wij behandelen op een gefundeerde wetenschappelijke manier. Met de MD Codes™ geven we u inzicht en controle. We kunnen goed uitleggen wat we gaan behandelen, waar we gaan behandelen, waarom we waar behandelen, welk middel we gebruiken etc.
Door deze structurele manier van werken aan te houden, zijn de resultaten voorspelbaar en kunnen we een natuurlijk resultaat garanderen. Het is tegelijk een wetenschappelijke en holistische benadering van de behandeling, waarbij we veel meer rekening houden met de verhoudingen en de veranderende anatomie van het gezicht. In plaats van het toevoegen van gewicht en volume op de plek van het probleem, richten we ons meer op op de bron van het probleem waar we de hyaluronzuur fillers plaatsen.

md-codes-behandeling-kaaklijn-fillers

Hoe bepaal je de MD Codes™?

Welke locaties er precies behandeld moeten worden, is afhankelijk van genetische aanleg, huidstructuur, botstructuur,  ouderdom, wensen, verwachtingen etc. Het gezicht verliest vanaf het vijfentwintigste levensjaar volume. Ons doel is om dit in balans te houden.

Welke behandeling belangrijk is voor uw uitstraling – uw présence – kunnen wij tijdens het consult voor u inzichtelijk maken. Dit doen wij onder andere door een 3D analyse te maken waarbij u uw eigen gezicht van alle kanten kunt bekijken. We bekijken hoeveel en in welke gezichtsbepalende zones u volumeverandering nodig heeft.
Vervolgens maken we samen met u een behandelplan met een combinatie van behandelingen die u van uw huidige situatie naar het eindresultaat brengen.

Uw eigen stappenplan naar een frisse, energieke en mooie uitstraling.

VOOR WIE IS EEN BEHANDELING MET MD CODES™ BEDOELD?

Mensen met een vermoeid gezicht, uitgezakt gezicht, verdrietig uiterlijk of boos uiterlijk behandelen wij met de MD Codes. Ook voor mensen die er juist vrouwelijker of mannelijker, aantrekkelijker, jonger en frisser uit willen zien, is deze behandelmethode geschikt.

Deze gezichtsuitdrukkingen komen vaak niet door een bepaald kenmerk, maar zijn meestal een combinatie van verschillende gezichtskenmerken. Voor iedere gezichtsuitdrukking stellen wij aan de hand van uw wensen een behandelplan op. Met de Md-codes kunnen wij op de lange termijn een behandelplan opstellen. Uw gezicht blijft beter in balans, voor een natuurlijker effect.

Kin opvullen met fillers

C’est la presence qui fait la musique

Schoonheid is relatief en cultureel. De schoonheid die men nu nastreeft is anders dan die in de Gouden Eeuw. De schoonheidsidealen in Nederland zijn anders dan die in Japan. Maar uitstraling is van alle tijden. Uitstraling is grenzeloos. Uitstraling geeft altijd en overal acte de présence.

Een goed uitgevoerde behandeling zegt meer over présence dan over schoonheid. In wezen is elk mens mooi, maar niet iedereen straalt dit uit. Wij kijken verder dan wat er op het eerste gezicht te zien is. We gaan voorbij aan oppervlakkige schoonheid. Samen met u kiezen we voor karakter. Karakter met uitstraling. Uitstraling waarbij u zich het prettigst voelt.

De MD Codes™ zijn bedacht door Mauricio de Maio, plastisch chirurg en internationaal trainer voor Juvéderm.

 

Behandelingen

De MD Codes™ worden gebruikt bij alle behandelingen:

Interesse in een specifieke behandeling?

Reviews