Consult inplannen

Wallen onder ogen

Wallen onder ogen verminderen en verwijderen

 

Bel dokter Frodo voor een consult: 020 421 1559

Wallen verminderen of verwijderen

Wallen onder de ogen kunnen zelfs de meest energieke mensen een duffe, vermoeide uitstraling geven. Omdat dit voor veel mensen een probleem is, hebben wij ons volledig gespecialiseerd  in de behandeling van wallen. Met hyaluronzuur fillers, IPL en laser kunnen wij bij Kliniek Dokter Frodo de wallen onder uw ogen verminderen of zelfs verwijderen. Met onze wallenbehandeling helpen wij u veilig en langdurig van uw wallen af.

Bij Kliniek Dokter Frodo zien wij meer dan 2.000 cliënten per jaar voor de behandeling van wallen onder de ogen. Cosmetisch arts Dokter Frodo is met recht de wallenspecialist van Nederland te noemen.

 

Consult boeken

Waarom wallen wegwerken bij Kliniek Dokter Frodo?

Bij Kliniek Dokter Frodo vindt u verschillende cosmetische oog en wallen specialismen onder één dak. Tijdens het consultgesprek maakt de arts een persoonlijk behandelplan voor het verwijderen van uw wallen.

 • Veilige wallenbehandelingen
 • Nagenoeg pijnloze behandeling
 • Veel ervaring met verschillende wallen behandelingen
 • Natuurlijk resultaat garantie
 • Ervaren team volledig gespecialiseerd in de wallen behandeling

Prijzen wallen wegwerken

De prijs van een behandeling tegen wallen onder de ogen hangt af van de gekozen behandeling en de ernst van de wallen.

Tijdens het eerste consult bepalen we welke behandeling het beste bij u past. We maken een persoonlijk behandelplan en kunnen u dan ook meteen vertellen wat de prijs voor de behandeling gaat zijn.

Er worden pas kosten in rekening gebracht als u akkoord bent met het behandelplan en we zijn begonnen met de behandeling.

Fillers Prijs
Wallenbehandeling (licht) € 850,-
Wallenbehandeling (medium- intens) € 1.700 – € 3.000,-
C-ooglift € 1.350 – € 2.250,-
Carboxytherapie/Laser
Carboxytherapie (3 behandelingen) € 400,-
Combi carboxytherapie en laser (3 behandelingen) € 600,-

Gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Chirurgie.

“Ik vond het erg vervelend dat mensen me vaak aanspraken vanwege mijn wallen en zeiden dat ik er moe uitzag, terwijl ik dat helemaal niet was. Ik ben dan ook heel blij met de behandeling en het resultaat. Ik vond het van te voren best wel spannend, maar het viel me heel erg mee. ”
Antje
 • lessence
 • womenshealth
 • viva
 • janlogo
 • jxry

Wallen behandelen

Wallen verminderen in vier stappen

Stap 1: Afspraak maken

Wilt u van uw wallen af? De eerste stap naar een frisse blik is het maken van een afspraak voor een consult bij Kliniek Dokter Frodo. Het eerste consult is altijd .

Afspraak maken

Stap 2: Consult

Tijdens het eerst consult maakt u kennis met uw behandelend arts. We bespreken uw wensen en stellen een persoonlijk behandelplan op.

Stap 3: De behandeling

Bij Kliniek Dokter Frodo bieden we verschillende behandelmethodes aan tegen wallen. Tijdens het eerste consult bepalen welke methode, of combinatie van methodes, het beste bij u past.

Stap 4: De nazorg

Afhankelijk van de gekozen behandelmethode ziet u binnen één tot drie behandelingen resultaat. Na de behandelingen is het belangrijk dat uw huid de juiste behandeling krijgt. Wij adviseren u hier graag over.

In tegenstelling tot een fillerbehandeling kan een ooglidcorrectie een tamelijk ingrijpende operatie zijn. De eerste dagen is de huid rond de ogen vaak blauw en opgezwollen. Deze klachten nemen in de meeste gevallen na twee dagen af. De incisies kunnen echter nog weken tot maanden na de behandeling zichtbaar zijn. Zoals elke operatie is een ooglidcorrectie niet geheel zonder risico’s. Er kunnen infecties ontstaan, maar u kunt ook last krijgen van abnormale verkleuringen of geïrriteerde ogen.

Lees hier meer over de voor- en nadelen van een wallen onder ogen behandeling met fillers ten opzichte van een chirurgisch ooglidcorrectie.

Wallen onder ogen verwijderen met fillers

Verschillen behandelmethodes

Bij Kliniek Dokter Frodo kunt u terecht voor verschillende behandelmethodes tegen wallen onder de ogen. Tijdens het eerste consult bekijken we welke behandeling het beste aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Het kan ook zijn dat een combinatie van verschillende behandelingen de beste optie is voor u.

Wilt u meer informatie over de verschillende behandelmethodes? Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijke behandelingen en resultaten. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur bereikbaar op 020 421 1559.

Het verschil tussen wallen en donkere kringen

Veel mensen kunnen moeilijk onderscheid maken tussen wallen en donkere kringen onder de ogen. Wallen en kringen zijn echter twee verschillende kwalen, die beiden een andere behandelvorm vereisen. Met een wal wordt het optische overschot van huid, vet of vocht bedoeld. Vaak is het dieper liggende gootje net onder de wal – ook wel het traangootje genoemd – de oorzaak.

Met kringen bedoelen we donkere groeven onder de ogen. Deze worden vaak veroorzaakt doordat de doorbloeding van de huid rondom de ogen vermindert en de huid dunner wordt. Pigmentatie kan ook oorzaak zijn voor een donkere verkleuring onder de ogen.

Wilt u weten of u last heeft van wallen of van donkere kringen? Doe dan nu onze wallen en donkere kringen-test.

Beginnende wallen

Beginnende wallen onder de ogen kunnen worden weggewerkt met fillers. De huid onder de ogen wordt dankzij de fillers weer egaal, waardoor u na de behandeling geen concealer meer hoeft te gebruiken. Deze behandeling zorgt voor een subtiele verandering in uw uiterlijk.

Diepe wallen

Diepe wallen onder de ogen zijn glad te strijken met behulp van hyaluronzuur fillers. Soms is het nodig om het volume direct onder de ogen én op het jukbeen aan te vullen. U kunt ook kiezen voor voor een Eye Regen behandeling of laser behandeling onder de ogen.

Vochtwallen

Fillers verminderen vochtwallen onder de ogen, al zullen deze vochtwallen nooit helemaal weg gaan. Desondanks zal uw oogopslag er na de behandeling een stuk beter uitzien. Indien nodig kiezen wij ervoor om de wallen verder te verbeteren met een verstrakkende laserbehandeling.

Diepe vochtwallen

Bij diepe vochtwallen is een behandeling met alleen fillers meestal niet toereikend – in dit geval kunt u beter een onderooglidcorrectie overwegen, waarbij vetophopingen worden verwijderd of verschoven Een ooglidcorrectie is een chirurgische ingreep en wordt niet uitgevoerd bij Kliniek Dokter Frodo.

Wallen wegwerken en verminderen: voor vrouwen én mannen

Wat kunt u verwachten van een wallenbehandeling met fillers?

De wallenbehandeling duurt zo’n dertig minuten. Bij het opvullen van het volumetekort gebruiken wij een canule: een medisch instrument waarmee we de kans op zwelling en blauwe plekjes tot een minimum beperken. De hersteltijd is nihil en het resultaat is direct zichtbaar. Het hyaluronzuur onder de ogen wordt na 18 tot 24 maanden langzaam afgebroken.

Hiernaast ziet u enkele resultaten vanuit onze kliniek. Benieuwd naar meer resultaten? Bekijk dan al onze voor en na foto’s.

Wilt u weten welke resultaat we kunnen behalen voor uw wallen? Plan dan vrijblijvend een afspraak in voor het consult.

 

Afspraak maken

C-ooglift behandeling

Oogregio verbetert met 4 ml fillers – wenkbrauwen, slapen en jukbeen
Prijs behandeling € 1.700,-

C-ooglift behandeling

Wallen verbeteren door C-Ooglift: fillers – voorhoofd, slapen en jukbeen
Prijs behandeling € 1.700,-  |  video van behandeling

Wallen wegwerken

Resultaat met 2 ml fillers en 3 behandelingen IPL + carboxytherapie
Prijs behandeling € 1.450,-

Wallen onder de ogen

Verminderen wallen met 2 ml fillers op jukbeen en direct onder de ogen
Kosten behandeling € 850,-

Behandeling wallen onder de ogen

Verbetering wallen met 1 ml fillers slapen, 1 ml jukbeen en 1 ml onder de ogen
Prijs behandeling €.1350,-

Wallen onder ogen verminderen

Zakjes onder de ogen verminderen | jukbeen 2 ml – onder ogen 1 ml
Kosten behandeling € 1.350,-

Wallen onder ogen verbeteren

Wallen verbeteren met 1 ml fillers onder de ogen
Kosten behandeling € 500,-

C-Ooglift | wallen verbeteren

Verminderen van wallen en verbeteren gezichtscontour
C-Ooglift met 4 ml fillers € 1.700,-

Carboxytherapie tegen wallen onder de ogen

Wij gebruiken Carboxytherapie voor het verstrakken van de huid onder de ogen. Hierbij wordt er CO2 gas onder de ogen gebracht waardoor er een collageen-verstrakkings-reactie ontstaat. Hiermee verstrakken we de huid onder de ogen waardoor fijne lijnen, rimpels onder de ogen, maar ook donkere kringen goed verbeteren.

Een carboxytherapie behandeling onder de ogen duurt ongeveer 10 minuten. Na de behandeling is het behandelde gebied onder de ogen voor ongeveer 15 minuten rood en gezwollen, daarna ziet u er niks meer van. Een reeks van drie carboxybehandelingen is vaak voldoende.

Laserbehandeling tegen wallen onder de ogen

Met laserbehandeling onder de ogen kunnen we ook de huid verstrakken. Hierbij behandelen we de huid met laser licht waardoor de huid strakker wordt. Dit doen we door het stimuleren van de onderste huidlagen met laser. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd en het pigment onder de ogen verminderd. Er zijn verschillende laserbehandelingen onder de ogen mogelijk. Afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen we kiezen voor een sterke laser of een zachter laser.

 • Een sterke laser (ablatief) geeft veel huidverstrakking onder de ogen, maar ook meer roodheid en irritatie voor een paar dagen
 • Een ‘zachte laser’ (niet ablatief) stimuleert de huid minder sterk maar geeft geen bijwerkingen als roodheid of irritatie

c lift oogregio behandeling

Wallen verwijderen met de C-ooglift

Veelal is het volumetekort meer verspreid dan alleen onder de ogen. Dan zijn bijvoorbeeld ook de wenkbrauwen wat gezakt, loopt er een vermoeidheidsschaduw door in de wang en zijn de kraaienpootjes ook meer zichtbaar geworden.

Volumeverlies rondom de ogen verloopt sneller dan in de rest van het gezicht doordat er veel beweging is in de oogregio. Om de meest natuurlijke verbetering te bereiken moet vaak het hele gebied rondom de ogen worden behandeld. Dit gebeurt met behulp van de zogenaamde C-ooglift.

Tijdens deze behandeling pakken we niet één probleem, maar het gehele gebied aan. Dit doen we door meer volume te creëren in de oogkas, het jukbeen en de wenkbrauw. Door middel van de C-ooglift verfrissen we het gebied rondom uw ogen, zodat u weer een jeugdige uitstraling krijgt.

Plan een consult met één van onze specialisten: 020 421 1559

Eye Regen behandeling onder de ogen

Deze triple therapie met PRPhyaluronzuur en microneedling is inmiddels uitgegroeid tot een waar beauty elixir en levert oogverblindende resultaten op. Tijdens de behandeling nemen we een kleine hoeveelheid bloed af, wat vervolgens wordt gecentrifugeerd. De verkregen PRP (Patelet Rich Plasma) wordt samen met het hyaluronzuur onder de ogen geïnjecteerd. Dit gebeurt met een heel dun naaldje, net onder het oppervlak van de huid.

Vervolgens rollen we door middel van microneedling het PRP en hyaluronzuur de huid in. De behandeling stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid onder de ogen strakker wordt en wallen verdwijnen.

Wat kunt u verwachten van de Eye Regen behandeling?

De Eye Regen behandeling duurt ongeveer een half uur. Na de behandeling kan het behandelde gebied onder de ogen nog enigszins rood en gezwollen zijn. Dit trekt na een paar uur weg. De huidverbetering is meteen zichtbaar, waardoor uw wallen er direct beter uitzien.

Om de resultaten van de Eye Regen behandeling te behouden adviseren wij deze eens per jaar te herhalen. U kunt het resultaat en de duur hiervan versterken door thuis 1 tot 2 keer per week met de dermaroller de oogregio te behandelen

Het ontstaan van wallen

Leefgewoontes spelen vaak een belangrijke rol bij het ontstaan van wallen. Zo kunnen bijvoorbeeld vermoeidheid, stress of een onregelmatig slaappatroon (tijdelijke) wallen veroorzaken.

U kunt ook last krijgen van wallen wanneer de vochthuishouding rondom uw ogen niet in balans is, als gevolg van bijvoorbeeld een allergie. Een verstopte neus verergert vaak uw wallen. Ook een tekort aan vocht kan van invloed zijn op de vorming van wallen. Door regelmatig weinig te drinken verslechtert de nierafscheiding, waarmee de kans op wallen toeneemt.

Voor veel van de bovenstaande oorzaken is een oplossing te vinden: op het web lees je veel tips tegen wallen. Komkommer, maar ook theezakjes worden genoemd als middel tegen wallen onder de ogen. Ook aambeienzalf is een  veelgehoorde tip om wallen weg te werken, maar wallen kunnen ook een genetische grondslag hebben of door ouderdom ontstaan. Als gevolg van het verouderingsproces verslapt het bindweefsel dat het vet onder de ogen bij elkaar houdt. Doordat het vet onder de ogen zich door de jaren heen meer ophoopt en tegelijkertijd door zwaartekracht naar beneden getrokken wordt, groeien de wallen.

In het geval van ouderdom of erfelijkheid werken huis-tuin-en-keukenmiddeltjes niet of onvoldoende. Wij raden u dan aan een cosmetische arts (die gespecialiseerd is in wallenbehandeling) om advies te vragen. De arts weet wat u het beste kunt doen om de wallen onder de ogen te verminderen of te verwijderen.

Wilt u meer weten over het ontstaan van wallen? Lees hier de verschillende oorzaken van wallen onder de ogen.

Wallenspreekuur

 • Vrijblijvend consult met de specialisten voor wallen onder de ogen
 • Opstellen van een persoonlijk behandelplan
 • Mogelijkheid om meteen behandeld te worden
 • Alle technieken en fillers/injectables behandelingen tegen wallen in een kliniek

Bij Kliniek Dokter Frodo vindt u verschillende cosmetische oog en wallen specialismen onder één dak. Dit is een unicum in Nederland. Tijdens het consultgesprek maakt de arts een persoonlijk behandelplan voor het verwijderen van uw wallen.

wallen onder de ogen behandelen met filler

Afspraak maken voor consult

Wilt een zich vrijblijvend laten informeren over een wallenbehandeling bij Kliniek Dokter Frodo?

U kunt een afspraak maken voor een consult door te bellen naar 020 421 1559, een mail te sturen naar info@dokterfrodo.nl of gebruik te maken van het contactformulier hiernaast.

Tijdens de eerste consultafspraak maakt u kennis met uw consulent, de behandelend arts en de verschillende behandelmethodes. We bespreken uw wensen en verwachtingen en stellen naar aanleiding daarvan een behandelplan op.

Het consult is geheel vrijblijvend.

Kliniek Dokter Frodo is gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Chirurgie.

Boek uw consult

Plan uw eerste consult in met een van onze consulentes. Zij vertelt u vrijblijvend over de mogelijkheden en resultaten.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op over het eerste consult

Uw informatie is veilig bij ons.

Kliniek Dokter Frodo: eerlijk over mooi zijn

Over Kliniek Dokter Frodo

Bij Kliniek Dokter Frodo geven wij u eerlijk advies over schoonheid. Door onze subliminale benadering en artistiek oog zorgen wij ervoor dat u weer tevreden bent met uw uiterlijk.

Contactgegevens

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9HS
1075 NB Amsterdam
Routebeschrijving

020 421 1559
info@dokterfrodo.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 uur – 20:00 uur
Dinsdag 09:00 uur – 17:30 uur
Woensdag 09:00 uur – 17:30 uur
Donderdag 09:00 uur – 17:30 uur
Vrijdag 09:00 uur – 17:30 uur
Zaterdag 11:00 uur – 18:00 uur
Zondag Gesloten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

De cosmetische branche is constant in beweging. Er komen vaak nieuwe technieken bij om striae en andere aandoeningen nog beter te behandelen.

Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche en onze kliniek. Ook weet u zo als eerste wat de laatste specials en acties in de kliniek zijn.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Cookie instellingen

Afspraak maken