phone icon
email icon
Maak een afspraak
NVCG gecertificeerd
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
Altijd een natuurlijk resultaat
9,6 / 10 klantbeoordeling

Prijslijst

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Behandelingen en prijzen

Behandelingen en prijzen

Ieder gezicht is uniek. De prijs van de behandeling is afhankelijk van je situatie en verwachtingen.

We nemen graag de tijd om je vraag of klacht echt goed te begrijpen. Wij onderscheiden ons doordat wij een zeer uitgebreid consult doen en pas tot een behandeling overgaan als we zeker weten dat je het beste resultaat krijgt.

Een behandeling is geslaagd als het voldoet aan je verwachtingen. En daarom is het zo belangrijk om in een consult of  videoconsult eerst die verwachtingen goed te bespreken en in kaart te brengen.

De kosten van de behandeling

De kosten van de behandeling

Bij Kliniek Dokter Frodo werken wij met een persoonlijk behandelplan, volgens MD-codes methode. Dit plan maken wij op basis van je eigen specifieke wensen en de vorm van je gezicht. Je gezicht en uitstraling is een complex samenspel van factoren.

Wat voor uitstraling wil je hebben? Wat is je leeftijd? Hoe snel en duurzaam wil je resultaten zien? Hoe ziet je gezicht eruit? Je ogen, mond, neus, wangen, je botstructuur, spieren, je huid etc.

Dit persoonlijke behandelplan is gericht op je unieke situatie en baseren wij op jarenlange ervaring van de kliniek en de laatste wetenschappelijke inzichten.

Hoeveel een behandeling voor je kost hangt dus sterk af van je situatie en wensen. Het behandelplan is een plan voor de langere termijn, je krijgt inzicht in de stappen die nodig zijn voor een langdurig mooi resultaat.

Grote ingrepen zijn soms helemaal niet nodig. Kleine correcties op de juiste plaats kunnen al een wereld van verschil maken.

Intergratie huidtherapie en injectables

Intergratie huidtherapie en injectables

De mooiste resultaten van de behandeling zien wij bij de geïntegreerde samenwerking tussen de cosmetisch arts en huidtherapeut.
De combinatie van huidtherapie en injectables met dagelijks de juiste huidverzorging. Zo krijgen we de snelste, mooiste en meest langdurige resultaten. Met de juiste  huidverzorging en  huidtherapie krijg je een mooie huid. Zo heb je ook langer plezier van de injectables, omdat ze dan beter blijven zitten.

Het belang van een consult

Wij vinden het consult één van de belangrijkste momenten van de (eventuele) behandeling in onze kliniek.

Tijdens het consult of videoconsult worden uw wensen uitgebreid besproken. U krijgt op basis hiervan een realistisch en deskundig behandelingsadvies, inclusief het te verwachten resultaat, aantal behandelingen en de behandelkosten.

Reservelijst

Reservelijst

Het kan voorkomen dat onze agenda vol zit en er geen behandelmogelijkheid is op uw voorkeursdatum. U kunt zich dan opgeven voor de reservelijst. Mocht er een behandelplek vrijkomen, dan kunt u hier gebruik van maken.

Annuleren

Mocht u onverhoopt uw afspraak willen annuleren, dan kunt u ons het beste bellen op  020 421 1559.

Annuleert u minder dan 48 uur voor uw afspraak? Dan zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Prijswijzigingen voorbehouden – afgesproken behandelprijs tijdens eerste consult is leidend.

Bankrekeningnummer: NL 07 ABNA 05 2643 9610.

Reviews