Make appointment
020 421 1559
info@dokterfrodo.nl
Route

Our team

9,0
based on 610 reviews
13.500 +
Clients
35.700 +
Treatments performed

Eerlijk over mooi zijn

Natural beauty is not a one man show. If you opt for a cosmetic treatment at Kliniek Dokter Frodo, you choose a warm welcome, personal attention, and more than a century of combined experience. We find an open and honest approach very important and are always looking for the best way to fulfill your wishes.

Frodo Gaymans

Cosmetisch arts & Medisch directeur
Met meer dan 15.000 behandelingen achter zijn naam is dokter Frodo één van de meest ervaren en gespecialiseerde injectables artsen in ons land. Als Allergan Clinical Expert traint hij collega-artsen in gespecialiseerde injectietechnieken. Hij geloof niet in gladde, emotieloze gezichten, maar in het behouden van een fris uiterlijk. Doordat hij heel precies werkt, blijft uw eigen gezichtsuitdrukking behouden en zorgt hij ervoor dat het gezicht zijn natuurlijke beweeglijkheid niet verliest. Juist hierin ligt de grootste uitdaging. Meer over dokter Frodo.

BIG-registratienummer: 89063769201

Dokter Frodo Cosmetisch Arts

Dokter Desiree

Cosmetisch arts dokter Desiree
Cosmetisch arts dokter Desirée van den Berg is opgeleid tot arts aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Na het afronden van haar studie heeft ze haar passie gevolgd en is ze zich gaan specialiseren in de cosmetische geneeskunde. Er wordt niet alleen gekeken naar een rimpeltje in het gezicht, maar welke verouderingsprocessen hieraan ten grondslag liggen en hoe dat op een natuurlijke manier tegengegaan kan worden. Door de oorzaak aan te pakken en niet het probleem zelf garanderen dokter Desirée en Kliniek Dokter Frodo een natuurlijk resultaat. Meer over dokter Desiree.

BIG-registratienummer: 69921060401

Dokter-Desiree-van-den-Berg-cosmetisch-arts-Kliniek-Dokter-Frodo

Mariëlle Boeijen

Consulent, schoonheidsspecialist en diëtist
Mariëlle is een vlotte spontane dame en zal tijdens een vrijblijvend consult gesprek allereerst met u in kaart brengen wat uw wensen zijn en zal zij u tevens uitgebreid voorzien van alle (medische) informatie rondom mogelijke behandelingen. Indien gewenst stelt zij samen met u en Dokter Frodo een behandelplan op. Mocht u na uw intake of tussendoor nog vragen hebben dan kunt u daarmee altijd bij haar terecht. Daarnaast is zij specialist op het gebied van striae behandelingen en kunt u bij haar ook huidbehandelingen boeken. Mariëlle: ‘Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat wij door open en eerlijk advies echt iets voor cliënten kunnen betekenen. Op het moment dat zij blij het pand uit stappen, hebben wij het weer goed gedaan!’

KP register: 49913438989
AGB diëtist: 2400400

Marielle Boeijen

Fleur van Breugel

Huidtherapeut
Fleur werkt als huidtherapeut bij ons en eerlijkheid staat bij haar voorop. Fleur is een zeer kundige huidtherapeut en gespecialiseerd in het geven van chemische peelings en laserbehandelingen. Fleur: ‘Het leuke van mijn vak is dat ik mensen echt mooier kan maken. Ik ben blij dat ik aan dat stuk geluksbeleving kan bijdragen.’

NVH nummer: 505487
KP register: 39100862988

Fleur Huidtherapeut


Ervaringen

Contact us

9.0/10 Rating
629 Reviews

4.8/5 Rating
68 Reviews