phone icon
email icon
Maak een afspraak

Ik wil mijn frisse uitstraling terug

3 april 2015

Ik wil mijn frisse uitstraling terug

Bijna dagelijks krijgen we mensen in onze kliniek die ondanks dat ze zich helemaal niet zo voelen, regelmatig te horen krijgen dat ze bozig kijken of er moe uitzien.
Meestal komt dit door volumeverlies bij het ouder worden of door ‘pech’ c.q. erfelijke eigenschappen. Gelukkig kunnen we tegenwoordig een heleboel doen om u weer uw frisse en opgeruimde uitstraling terug te geven. Bijvoorbeeld met één van de drie onderstaande behandelingen.

Omdat iedereen verschilt, bepalen we in het eerste, vrijblijvende consult welke behandeling het beste bij u en uw wensen past.

Een pasklaar antwoord is er niet, ieder individu heeft vaak een ander probleem. Door goed naar uw gezicht te kijken, naar uw mimiek, vorm van het gezicht alsook de verouderingsgraad maken we een persoonlijk behandelplan.

Met injectables kunnen wij u een energieke frissere uitstraling geven.

Botox behandeling

Voorhoofdslijnenfronsrimpelskraaienpootjes, je gezicht is een canvas waarop het leven lijnen tekent. Om deze tekening van het gezicht bij te werken en het beeld op te frissen kunnen we met Botox hier en daar een lijntje weg gummen en zo uw uitstraling opfrissen.

Wallen of donkere kringen onder de ogen

Donkere kringen of wallen onder de ogen geven het gezicht onnodig een vermoeide uitstraling. ‘Waarom kijk je zo boos?’ of ‘Heb je slecht geslapen?’ zijn voor veel uitgeslapen en goed gehumeurde mensen een bron van irritatie.  Wallen onder de ogen kunnen goed behandeld worden met natuurlijke hyaluronzuur fillers zoals Juvederm en Restylane, met carboxytherapie of met een combinatiebehandeling zoals de Liquid Facelift of V-lift.

Angel lift

De Angel lift is de reddende engel voor de vermoeide en verouderde gezichtshuid. Deze krijgt dankzij de Angel lift een triple boost. De huid wordt versterkt, verjongd en gehydrateerd.
Dankzij deze combinatie van drie cosmetische ingrepen die elkaar ook nog eens positief versterken, is de Angel lift een echte beauty elixer.

Ervaring Botox behandeling

Ik kreeg steeds te horen of het wel goed me ging, of ik moe was of dat ik een leuk feestje heb gehad afgelopen weekend.

Mijn zoon klaagde ook over het ‘zebrapad’ op mijn voorhoofd en mijn kaakspieren zijn zo sterk dat ik de hele nacht aan het tandenknarsen ben.

Sinds de behandeling met Botox zie ik er een stuk vriendelijker en frisser uit.

Geplaatst in Wens en probleem