phone icon
email icon
Maak een afspraak
Altijd een natuurlijk resultaat
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
NVCG gecertificeerd
9,6 / 10 klantbeoordeling
Afhangende mondhoeken

Mondhoeken liften

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Hangende mondhoeken liften met fillers

Afhangende mondhoeken

Het liften van uw mondhoeken met botox of fillers zal de uitdrukking van uw gezicht zachter, vriendelijker en frisser maken. Met behulp van fillers verstevigen wij de mondhoeken en het gehele mondgebied waardoor de marionetlijnen verbeteren.

De artsen bij Kliniek Dokter Frodo overleggen iedere cliënt met het gehele cosmetisch team. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij de beste oplossing kunnen garanderen en u de meest natuurlijke en veilige lift van uw mondhoeken geven.

  • Veilige behandeling van de mondhoeken
  • Natuurlijk resultaat-garantie
  • Geen hersteltijd
  • Persoonlijke service en eerlijk advies
  • Lees ervaringen van cliënten

Oorzaken hangende mondhoeken

Bij het ouder worden, neemt het volume in uw gezicht af. Hierdoor ontstaan rimpels en gaan de mondhoeken hangen. Er verschijnen lijntjes die zich naarmate u ouder wordt ontwikkelen tot diepe lijnen. De marionetlijnen. Bij jonge mensen kunnen er al afhangende mondhoeken bestaan. Dit komt doordat de spier die de mondhoeken omlaag trekt, te sterk is. Doordat deze te sterk is, trekt de spier de mondhoeken naar beneden.

Behandeling afhangende mondhoeken liften

Wanneer u afhangende mondhoeken heeft door volumeverlies in uw gezicht, behandelen wij dit door het volumeverlies te corrigeren met fillers op twee manieren. Indien uw spieren te actief zijn, kunnen we soms Botox gebruiken.

  1. Door volumeverlies op de wangen zakt de huid op wangen naar beneden richting de mond. We kunnen het hangen van de wangen opheffen door de gezichtscontouren te herstellen met een liquid facelift. Dit geeft een ‘liftend effect’ waardoor de rimpels en plooien in het gezicht verbeteren. Het resultaat van deze behandeling is vergelijkbaar met het effect dat u krijgt wanneer u uw gezichtshuid (lichtjes) in de richting van de oren trekt of duwt.
  2. Door de mondhoeken en het gebied rondom de mond te vullen, worden de mondhoeken gelift en verdwijnen rimpels rondom.
  3. Wanneer de spieren in uw gezicht de oorzaak zijn voor de afhangende mondhoeken, behandelen we deze spieren met botox Waardoor ze ontspannen.

 

Mondhoeken liften bij kliniek Dokter Frodo

Laat u door ons adviseren welke behandeling het beste bij u past.

Ons behandelteam van consulenten, artsen en huidtherapeuten gaat samen met u op zoek naar de beste oplossing. Wij stellen een persoonlijk behandelplan op waarbij we de meest natuurlijke en veilige behandeling garanderen. Voor ons is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens de behandeling.

In onze kliniek in Amsterdam-Zuid nemen wij altijd uitgebreid de tijd voor uw behandeling

Meer weten over het liften van uw mondhoeken?

Reviews