phone icon
email icon
Maak een afspraak

Beautymissers die bij mannen niet onopgemerkt blijven

14 mei 2016

Beautymissers die bij mannen niet onopgemerkt blijven

Het is gebleken dat veel mannen een naturel look bij een vrouw het meest aantrekkelijk vinden. De onderstaande beautymissers kun je als vrouw dan ook maar beter voorkomen.

1. Een vette huid

Uit onderzoek blijkt dat mannen een mooie huid zien als een teken van gezondheid en dat maakt een vrouw aantrekkelijk. Om je huid zacht en glad te houden is het gebruik van reinigingsmiddelen en toners aan te raden. Ook een goede peeling kan uitkomst bieden.

2. Te veel foundation

Foundation dient ervoor om een egale huid te creëren die mooi samensmelt met je eigen huid. Je foundation moet daarentegen niet de aandacht afleiden. Kies de juiste kleur en verdeel de foundation gelijkmatig over je huid.

3. Onverzorgde benen

Eigenlijk iedere man houdt van mooie, verzorgde benen. Door je huid regelmatig te verzorgen met crèmes voorkom je bijvoorbeeld striae. Heb je er desondanks toch last van, dan biedt carboxytherapie of microneedling uitkomst.

4. Een droge huid

Schrale ellebogen of droge hielen zien er niet zo fraai uit. Maak er je dagelijkse routine van om je huid in te smeren met een fijne en voedende crème of probeer eens een fruitzuurpeeling. Doe dit uiteraard niet alleen voor de mannen, doe het vooral voor jezelf.

5. Te veel lipgloss

Geen enkele man kijkt graag naar plakkende lippen. Ben je niet gezegend met volle lippen, probeer dan je lipgloss toch te beperken. Het is beter om je lippen te verzorgen met een goede balsem. Daarnaast zijn er verschillende cosmetische behandelingen die je lippen op een natuurlijke manier voller maken.

Geplaatst in De huid, Lippen, StriaeGetagd , , ,