phone icon
email icon
Maak een afspraak

Wat zijn de beste anti-aging producten?

18 februari 2016

Wat zijn de beste anti-aging producten?

Ben jij al jaren op zoek naar een anti-ageingproduct waarmee je rimpels voorgoed verdwijnen? Of vraag je jezelf al tijden af welke crème, serum of exfoliator het beste is voor jouw huid? Dan ben je niet de enige. Tegenwoordig zijn er tal van producten op de markt waarmee je vroegtijdige huidveroudering kunt tegengaan. Van anti-ageingcrèmes voor dag en nacht tot oogcrèmes en serums. Maar welke producten zijn nu het meest geschikt?

Anti-ageing met antioxidanten

Na het doen van jarenlang onderzoek is geconstateerd dat huidproducten met daarin antioxidanten verwerkt, de huid zichtbaar verbeteren. Antioxidanten bestaan uit vitamines en mineralen die de effecten van vrije radicalen bestrijden. Onze huid wordt iedere dag blootgesteld aan vrije radicalen, zoals luchtvervuiling, zonnestralen, stress of synthetische toevoegingen aan voedsel. Maar ook de celdeling in je lichaam of je natuurlijk afweersysteem kunnen vrije radicalen vormen.

Wat doet een goed anti-ageingproduct?

Een goed huidverzorgingsproduct dat krachtige antioxidanten bevat, zoals vitamine A, C en E, beschermt de huid niet alleen tegen beschadigingen, maar stimuleert ook het herstelproces. De beste anti-ageingproducten zullen fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekjes dan ook verminderen en de celdeling juist bevorderen. Een voorbeeld van een huidverzorgingslijn waaraan antioxidanten zijn toegevoegd, is SkinCeuticals.

SkinCeuticals

Wij adviseren onze cliënten om de anti-ageingproducten van SkinCeuticals te gebruiken zodra de eerste tekenen van huidveroudering beginnen. De huidverzorgingsproducten van dit merk bevatten ingrediënten als vitamine A, antioxidanten, alfa hydroxyzuren, adaptogenen en peptiden. Bovendien bevatten de crèmes een zonnebrandfactor. Hierdoor is de huid optimaal beschermt tegen vrije radicalen.

Geplaatst in Anti ageingGetagd , ,