VLOG Botox wenkbrauwlift

Bij Kliniek Dokter Frodo wordt regelmatig de vraag gesteld: ‘ik wil graag een wenkbrauwlift met Botox; kunt u ervoor zorgen dat mijn wenkbrauwen wat omhoog gaan staan?’ Uiteraard is dit effect mogelijk, waarbij een natuurlijk effect niet uit het oog wordt verloren. Bij het omhoog brengen van de wenkbrauwen geven we kleine prikjes Botox onder de wenkbrauwen, maar ook een klein beetje bij je frons en het voorhoofd. Vervolgens komen de wenkbrauwen een paar millimeter omhoog.

Liften van wenkbrauwen met Botox

Het ietwat omhoog brengen van de wenkbrauwen door middel van botox zorgt voor een frissere blik. Het injecteren van de botox dient echter nauwkeurig te gebeuren voor het beste resultaat. Wordt er te veel botox ingespoten, dan kan er sprake zijn van het Dr. Spock-effect. Deze tv-figuur uit de jaren ’60 had te hoog opgetrokken wenkbrauwen. Kliniek Dr. Frodo staat echter altijd voor een natuurlijk eindresultaat.

Hele gezicht liften met botox

Wenkbrauwlift door middel van botox
Wenkbrauwlift door middel van botox

Maar kun je ook het hele gezicht liften met botox, vraagt u zich wellicht af. Het antwoord daarop is ‘nee’. Het is echter wel mogelijk om met een Liquid Facelift of een V-lift het volume te herstellen en het gezicht te herstellen. Met beide behandelingen wordt op natuurlijke wijze het gezicht gelift, zonder dat er een operatie plaatsvindt.

Voor meer informatie over het liften van de wenkbrauwen middels botox, kunt u onze website bekijken. Of bekijk een van onze video’s over botox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + twee =

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken