Botox voor mannen: Brotox!

Vrouwen zijn al jaren ‘hooked aan Botox’.

Nu de wetenschappelijke kennis toeneemt beginnen mannen nu ook Botox.

Mannen doen niet meer onder voor de vrouwen. Producten en behandelingen worden specifiek ontwikkeld voor mannen,  zoals moisturizers, lip producten en oogcremes. Ook Botox en fillers worden steeds populairder bij mannen.

Bij ons in de kliniek zijn ongeveer 20% van de klanten man.

Er zijn steeds meer mannen die hun voorhoofdlijntjes en fronsrimpels laten behandelen. Ook de Botox Dry behandeling (tegen overmatige transpiratie) blijkt de ideale oplossing te zijn voor de moderne man.

Botoxweetjes

 • 1 op de 5 mensen die botox gebruiken, zijn mannen.
 • In Amerika gebruiken 12.000 jongeren tussen de 13 en de 19 jaar botox.
 • Dat je 2 tot 3x per jaar botox kan gebruiken zonder dat iemand het door heeft. Ze zullen denken dat jij er fris uit ziet.
 • Je botox ook voor andere dingen kan gebruiken zoals voor je oksels bij overmatig zweet of wanneer een persoon last heeft van spastische spieren.

 

4 gedachten over “Botox voor mannen: Brotox!

 1. ik vind oudere mannen juist wel wat charmants hebben. Naar mijn mening moeten mannen niet te veel botox of andere behandelingen doen, maar ze moeten er wel fris uitzien…… paradox?

  Groetjes Daphne

 2. Ik zie ook dat steeds meer mannen om mij heen Botox gaan gebruiken. Ik twijfel zelf nog een beetje of ik Botox zou doen. Ik heb een erg diepe rimpel tussen mijn ogen en zou er graag vanaf willen…

 3. Hallo dokter Frodo,
  Ik kwam deze blog tegen over botox voor mannen. Eerlijkgezegd lijkt het me een fantastisch idee, maar nu is een vriend van mij laatst bij een kliniek geweest waar hij botox heeft laten zetten in zijn fronsrimpel.
  Om heel eerlijk te zijn vind ik het er best mooi uitzien maar op de een of andere manier heeft hij nu de befaamde strakke ‘pokerface’. Een iets te overdadige botoxbehandeling dus.
  Nu las ik dat jullie het in alle eerlijkheid ook aangeven wanneer een botoxbehandeling niet op zijn plaats is en daarom zou ik graag een vrijblijvend consult aan willen vragen.
  Wél vroeg ik mij nog af of je bij dit consult ook een soort van ‘before and after’ al kunt zien met een programma op de computer o.i.d. aangezien ik toch een beetje huiverig ben op een nep resultaat..
  Ik ben benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 17 =

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken