phone icon
email icon
Maak een afspraak
NVCG gecertificeerd
9,6 / 10 klantbeoordeling
Altijd een natuurlijk resultaat
Internationaal trainer Juvéderm en Botox

CO2 hybrid laser behandeling

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

CO2 laser behandeling

De Alma Hybrid is een zeer krachtige en meest geavanceerde (CO2) laser op de markt waarmee we heel doelgericht de huid kunnen verjongen en verstrakken. Het is het eerste en enige apparaat dat een combinatie is van een CO2 laser, 1570nm Erbium Glass laser en Impact ultrasoontechnologie. Hierdoor is er een aanzienlijk kortere hersteltijd van de huid en zijn de resultaten fenomenaal. De Alma Hybrid CO2 laser is dé ultieme behandeling voor huidverstrakking, huidverjonging en littekens!
Lees hier de blog over het verschil tussen de hybrid laser en een CO2 laserbehandeling

Voor en na fotos CO2 laserbehandeling

CO2-Laserbehandeling-hybride laser voor na foto

Wat kan je verwachten van de Hybrid CO2 laserbehandeling?

Wij starten altijd met een uitgebreid intakegesprek en maken een persoonlijke (op maat gemaakte) plan. In dit plan zetten we alle (gecombineerde behandelmogelijkheden voor uw vraag overzichtelijk naast elkaar. Zo kunnen we samen bepalen welke behandeling het beste bij uw verwachtingen en mogelijkheden aansluit. Dit kan bestaan uit de Hybrid CO2 laser, maar ook andere vormen van huidtherapieinjectablesthuisproducten of een combinatie hiervan.

Wat ons anders maakt dan andere praktijken is dat Kliniek Dokter Frodo nauw samenwerkt met huidtherapeuten op het gebied van laserbehandelingen waardoor wij het beste resultaat garanderen. Het professionele en betrouwbare team van huidtherapeuten werkt met de meest geavanceerde apparatuur. Door dagelijks overleg en het gezamenlijk bespreken van al onze cliënten kunnen wij met onze gecombineerde kennis de mooiste, de meest natuurlijke en langdurige resultaten garanderen. 

Voor een succesvolle behandeling en om mogelijke complicaties te minimaliseren, is de conditie van je huid van groot belang. Daarom zijn voorafgaande behandelingen en/of specifieke thuisproducten een essentieel onderdeel. Tijdens de intake wordt nauwkeurig besproken wat jouw huid nodig heeft om te stralen.

Na de Hybrid CO2 laserbehandeling ondergaat je huid een speciale nazorg met geselecteerde producten. Het resultaat? Een strakkere, egalere huidtextuur en een duidelijke vermindering van rimpels, littekens, grove poriën en doffe huid. Deze behandeling geeft je huid de boost die het verdient, voor een hernieuwde zelfverzekerdheid en een jeugdige uitstraling. 

voor na foto CO2-hybrid-Laserbehandeling
laserHistology co2

DE KRACHT VAN DE HYBRID LASER

De combinatie van de CO2, Erbium Glass 1570 en Ultrasound maakt de behandeling veilig, nauwkeurig, veelzijdig en uniek! 

  • Aanzienlijke kortere hersteltijd van de huid 
  • Oogregio indien wenselijk behandelen 
  • Breed scala van ablatieve, niet-ablatieve en thermische behandelingen 
  • Als doel om veel meer resultaat te bereiken, bij zowel lichte als donkere huidtypes binnen verspreide leeftijdscategorie  
  • Verhouding tussen huidverjonging en huidverstrakking af te stemmen op jouw huid en behoeftes  
  • De behandeling biedt onbegrensde opties en ultieme controle, die veel verder gaat als de gebruikelijke fractionele lasers. 

Onze CO2 laser is veilig, precies en veelzijdig.

De Hybrid CO2 laser biedt u de voordelen van zowel de CO2- als de 1570nm-laser, in één behandeling. Zo kunt u de verhouding van ablatie en niet-ablatie voor toepassing op de huid naar wens programmeren in een matrix met de precieze proporties die nodig zijn om te voldoen aan de unieke behandelingsbehoeften van elke patiënt, elke keer weer.
Omdat beide lasergolflengten hun eigen optimale effect op de huid bieden, kunnen behandelingen met beide soorten lasers zeer effectief zijn. Ze zijn geschikt voor de donkerdere huid en hebben een lage ablatiedichtheid, zodat de huid zich zo snel mogelijk herstelt.

Goed om te weten

De huidtherapeut zal de behandeling zorgvuldig afronden met professionele producten waarbij het mogelijk is om de huid met minerale foundation te dekken. Na een Hybrid laserbehandeling zal uw huid een aantal dagen de tijd nodig hebben om te herstellen. Vlak na de behandeling zal uw huid warm, gevoelig, gezwollen en trekkerig kunnen aanvoelen. De warmte van de laser veroorzaakt roodheid in het gelaat, die enkele dagen kan aanhouden. Ook moet u rekening houden met korstjes en schilfers op de huid. 

Dit klinkt misschien zorgwekkend, maar is het niet. Deze symptomen zijn normaal en een teken dat uw huid aan het herstellen is, waarna het resultaat van de behandeling – huidverjonging /-verbetering – goed zichtbaar zal zijn! Gemiddeld duurt het herstel na de behandeling 5 tot 15 dagen, dit is afhankelijk van de instellingen die worden gebruikt tijdens de behandeling.
Door de Hybrid laserbehandeling wordt er nieuw collageen en elastine aangemaakt in de huid. Dit proces begint ongeveer 6 weken na de behandeling en kan tot ruim 1 jaar na de behandeling aanhouden. Omdat uw huid na de behandeling extra gevoelig is, dient u uw huid extra goed te beschermen tegen de zon met vitamine C serum en beschermingsfactor SPF 50.  

voor na CO2-Laserbehandeling-amsterdam resultaat
CO2 LASER treatment amsterdam

Wat kan ik thuis doen om de behandeling te ondersteunen?

Met de juiste producten kunt u uw huid iedere dag in goede conditie houden, onderstaande producten van Skin Ceuticals vormen een goede basis om de behandeling zo goed mogelijk te begeleiden. 

  • CE Ferulic, vitamine C is een sterke antioxidant en de bouwsteen van collageen en elastine. Ook ondersteunt het alle facial behandelingen 
  • Hydrating B5, om de huid extra te hydrateren met hyaluronzuur en vitamine b5 
  • Glycolic 10 renew overnight, dit product bevat glycolzuur en kan hiermee het vernieuwingsproces stimuleren waardoor de huid de glow langer houdt 
  • SPF 30 of 50, de huid dient altijd goed te worden beschermd tegen de zon 

Doet de Hybrid CO2 behandeling pijn?

Doordat samen wordt gewerkt met artsen is het mogelijk om medische verdoving tijdens de behandeling op het behandelde gebied toe te passen, indien wenselijk ook de oogleden. De behandeling is gevoelig maar niet pijnlijk. Na de behandeling voelt de huid wel branderig aan.  

Hybrid co2 behandeling in amsterdam

Samenwerking huidtherapeut en arts

Door de hechte samenwerking binnen Kliniek Dokter Frodo tussen de cosmetisch artsen en professionele huidtherapeuten kunnen wij de beste resultaat garanderen en bijvoorbeeld sterkere verdoving gebruiken.
In ons dagelijks overleg bespreken we al onze cliënten en kunnen wij met onze gecombineerde kennis de mooiste, de meest natuurlijke en langdurige resultaten te garanderen.)) 

We maken voor iedereen een op maat gemaakte stappenplan naar een frisse, energieke en mooie uitstraling. 

Ben je aanvullend verzekerd? Check dan je aanvullend pakket of www.zorgwijzer.nl om te zien of je zorgverzekeraar de CO2 laserbehandelingen vergoed. 

CO2 LASER behandeling boeken amsterdam

Boek een CO2 laser behandeling in Amsterdam

Behandel uw huid veilig met een CO2 laserbehandeling. Boek uw Hybrid CO2 laserbehandeling in Amsterdam bij Kliniek Dokter Frodo. 

U heeft de keuze uit een losse behandeling of een kuur. Op deze manier weet u zeker dat uw huid in topconditie komt en blijft.
Boek nu een afspraak en geniet van de beste CO2 behandeling die er op dit moment op de markt is..

CO2 Laser behandeling amsterdam voor na foto
CO2 Laser treatment amsterdam resultaten

Reviews