phone icon
email icon
Maak een afspraak
NVCG gecertificeerd
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
Altijd een natuurlijk resultaat
9,6 / 10 klantbeoordeling

Videoconsult

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Videoconsult aanvragen

Videoconsult aanvragen

We nemen graag de tijd om uw vraag echt goed te begrijpen. We onderscheiden ons van andere klinieken doordat we een zeer uitgebreid consult doen en pas tot een behandeling overgaan als we zeker weten dat het resultaat geweldig wordt.

Een behandeling is geslaagd als het voldoet aan uw verwachtingen. En daarom is het zo belangrijk om eerst die verwachtingen goed te bespreken en in kaart te brengen.

Waarom wilt u bijvoorbeeld een cosmetische behandeling ondergaan? Wat wilt u ermee bereiken? Wanneer bent u wel tevreden? Hoeveel geld of tijd heeft u ervoor over? etc.

Als u in de spiegel kijkt, focust u zich waarschijnlijk op details: zoals wallen, rimpels, kraaienpootjes of mondhoekjes. Voor de juiste indruk is echter juist het totaalplaatje van uw gezicht veel belangrijker, de details doen er vaak niet zo toe.

Vraag uw videoconsult aan
Waarom een videoconsult?

Waarom een videoconsult?

Het video consult blijkt een geweldige manier te zijn om elkaar te leren kennen. We merken dat mensen tijdens een video consult meer ontspannen zijn en gemakkelijker over hun wensen en verwachtingen spreken dan face-to-face. Een video consult duurt ongeveer 60 minuten en wordt gedaan aan de hand van een formulier die stap voor stap de veroudering en balans in het gezicht inzichtelijk maakt.

Tijdens dit consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen over onze cosmetische behandelingen. We brengen uw wensen in kaart en stellen tijdens dit gesprek een persoonlijk behandelplan voor u op.

 • Videoconsult duurt 60 minuten
 • Veilig en vertrouwd in uw eigen omgeving

Er kleven natuurlijk wel nadelen aan videobellen, zoals het afwezig zijn van direct contact en een gedetailleerde analyse; toch wegen de nadelen niet op tegen de voordelen.

 1. Door de ontspannen sfeer kunnen we ook het verouderingsproces en de behandeltechnieken goed bespreken en is er veel ruimte om alle vragen te stellen. Kortom een lesje veroudering en behandelmogelijkheden vanuit de luie stoel.
 2. U kunt de behandeling goed plannen. Het uiteindelijke behandelplan wijkt bijna altijd af van de behandeling die u initieel in gedachte heeft. Na het videoconsult kunt u in alle rust het behandelplan nog laten bezinken.
Hoe plan ik een videoconsult in?

Hoe plan ik een videoconsult in?

U kunt ons een e-mail sturen of het formulier onderaan deze pagina invullen om een videoconsult aan te vragen. We nemen daarna telefonisch contact met u op en plannen samen het consult in. U kunt ons ook direct bellen op 020 421 1559 om een videoconsult aan te vragen.

Vraag een videoconsult aan
Hoe gaat een videoconsult in zijn werk?

Hoe gaat een videoconsult in zijn werk?

Het gesprek vindt online plaats via Zoom. Zo hoeft u niet naar de kliniek te komen en kunt u dit vanuit huis of uw werk doen. Zorg wel dat u een uur vrijhoudt, zodat u tussendoor niet wordt gestoord. Zo nemen we ruim de tijd voor u.

U krijgt een e-mail met een link naar de beveiligde Zoomafspraak. Hier dient u op te klikken op het tijdstip van de afspraak. Het videoconsult is geheel vertrouwelijk en we garanderen uw privacy volledig.

U voert het gesprek met de assistente van Dokter Frodo. Ook Dokter Frodo zelf zal aanwezig zijn als hij beschikbaar is.

Verwachting

Verwachting

Een behandeling is pas geslaagd als het voldoet aan uw verwachtingen.

 • Waarom wilt u nu een behandeling, en niet een jaar geleden?
 • Wat wilt u ermee bereiken?
 • Wanneer bent u wel tevreden?
 • Hoeveel geld of tijd heeft u ervoor over?

Deze vragen spelen uiteindelijk een grote rol voor de blijdschap rondom de behandeling.

Zijn de verwachtingen erg hoog, dan hebben we vaak meerdere (en grotere) behandelingen nodig om eraan tegemoet te komen.

Budget

Budget

De kosten van behandelingen lopen sterk uiteen, afhankelijk van uw budget en verwachting van het resultaat. Als je een hoog budget hebt, zullen we een meer volledig behandeling adviseren dan bij een lager budget. We willen graag een (financieel) haalbaar advies geven. Grote ingrepen zijn soms helemaal niet nodig. Kleine correcties op de juiste plaats kunnen al een wereld van verschil maken.

Wat wilt u verbeteren?

Wat wilt u verbeteren?

 • Wallen onder de ogen
 • Positievere uitstraling
 • Mondregio
 • Lijntjes/ rimpels
 • Zakkend volume- minder vermoeid

Bedenk voor uzelf waaraan u behandeld wilt worden. Denk ook na over de verwachte tijdsplanning wanneer u resultaat wenst te zien.

 • Binnen een maand
 • 1-3 maanden
 • 3-6 maanden
 • 6-12 maanden
Tips voor het videoconsultgesprek

Tips voor het videoconsultgesprek

We hebben enkele tips op een rij gezet, zodat het videogesprek effectief verloopt:

 • Gebruik een laptop of computer voor het consult. Maak liever geen gebruik van een mobiele telefoon.
 • Doe geen make-up op.
 • Zorg dat u in het licht zit, zodat we u goed kunnen zien.
 • Zet de afspraak in uw agenda en houd een uur vrij, zodat u tijdens het gesprek niet wordt gestoord.
 • Schrijf eventuele vragen en bovenstaande punten op ter voorbereiding op het gesprek.

Vraag een videoconsult aan

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om het videoconsult in te plannen. In dit eerste contact bespreken we uw wensen en bekijken we of dit een match is met onze visie op schoonheid. Als dit zo is, dan plannen we een vervolgafspraak in bij onze kliniek.

  E-mailadres
  Akkoord dat deze gegevens door ons opgeslagen worden

  Reviews