phone icon
email icon
Maak een afspraak

Pijnlijke voeten met hoge hakken?

27 augustus 2012

Pijnlijke voeten met hoge hakken?

Jacqueline is een zelfgenoemde ‘high heel addict’. Ze heeft ontelbare schoenen in haar collectie…  met hoge hakken. ‘Een paar mooie schoenen kan ik niet laten staan’ vertelt Jacqueline. Maar haar liefde voor schoenen met een hoge hak komt met een prijs: continue pijn aan de bal van haar voet wanneer ze haar hakken draagt.

‘Het brand en het zeurt’, vertelt ze. ‘Ik heb Jimmy Choos gekocht voor mijn verjaardag over een paar maanden, maar ik durf ze niet aan te doen omdat ik bang voor ze ben.. De pijn!’ In plaats van haar favoriete schoenen op te geven heeft Jacqueline zich onlangs bij ons laten behandelen (in navolging op vele vrouwen in Amerika).

Botox en fillers tegen zweten en pijn in de voeten met hoge hakken.

Wij hebben de voeten van Jacqueline behandeld met Botox injecties, waardoor haar voeten bijna niet meer zweten. Ook hebben we haar voeten behandeld met een filler. Door deze filler te injecteren onder de bal van haar voet, geeft dit een inwendig ‘kussen’ effect. Dit effect blijft tot 9 maanden aanhouden. Daarna wordt de filler langszaam afgebroken door het lichaam.

‘Sommige mensen zullen het gekkenwerk vinden om de bal van je voet te laten behandelen met fillers’, vertelt Jacqueline, ‘maar niet als je van schoenen met een hoge hak houdt. Ik ben er super blij mee! Ik kan nu weer al mijn hakken dragen. En dan geen pijn lijden, maar genieten van het comfort!’

Ze is ook erg gelukkig met haar Botox behandeling. Na een week begon ze echt te merken dat ze veel minder zweet produceerde op haar voeten.

Niet iedereen zal het een goed idee vinden om voeten te om het dragen van bepaalde schoenen te vergemakkelijken, maar voor de mensen die dit wel willen is er een oplossing!

Geplaatst in Algemeen