phone icon
email icon
Maak een afspraak

Da Vinci-lipvergroting

18 januari 2016

Da Vinci-lipvergroting

Opvullen van de lippen op een manier zoals ieder het wenst:

  • zonder zwelling/ bijwerkingen
  • zonder blauwe plekken
  • zonder pijn
  • natuurlijk resultaat

Da Vinci lipvergroting is de lipvergroting waarbij we de nieuwste techniek gebruiken en we tegemoet kunnen komen aan de grootste angsten van elke client:  Pijn – bijwerkingen – onnatuurlijk resultaat.

Lipvergroting zonder zwelling

Zwelling of bijwerkingen na een lipvergroting kunnen meerdere oorzaken hebben. Het is ongetwijfeld de belangrijkste overweging voor vrouwen om geen lipvergroting te willen ondergaan. Wie wil er nou een paar dagen met een gezwollen lip rondlopen? Of als bijwerking bobbels in de lip krijgen?
Bij de Da Vinci lipvergroting  gebruiken we de nieuwste fillers van Juvederm, waarbij we nagenoeg een zwelling meer zien. Deze fillers zijn ontwikkeld om zo min mogelijk zwelling of bijwerkingen te geven.
Bij het opvullen van lippen ontkom je er niet aan dat je het weefsel van de lip altijd een beetje kneust. Daarom gebruiken wij een techniek waarbij deze ‘kneuzing’ nagenoeg niet voorkomt.

Lipvergroting zonder blauwe plekken

Blauwe plekken na een lipvergroting kunnen ontstaan doordat er een bloedvat geraakt wordt in de lip. Doordat het een minuut duurt voordat het bloedvat gestold/ dicht is, ontstaat er dan een ophoping van bloed. Deze kleine ophoping wordt vervolgens blauw en zal binnen enkele dagen tot een week verdwijnen.
Bij het opvullen van lippen is het ontstaan van blauwe plekken te voorkomen door de Da Vinci lipvergrotings techniek te gebruiken omdat we de bloedvaten in de lip vermijden. Bij deze methode vullen we de lippen op met de Pix’L micro-cannula, waarbij we de bloedvaatjes in de lip niet kunnen raken.

Lipvergroting zonder pijn

Pijn hoef je echt niet meer te hebben bij lippen vergroten. Een lipvergroting doet pijn als de techniek niet helemaal goed is of als er middelen worden gebruikt die niet geheel voor de lip geschikt zijn. Pijngevoel zit voornamelijk oppervlakkig in de huid en ontstaat als signaal dat er iets niet goed is… De Da Vinci lipvergroting doet geen pijn! Dit komt doordat we de huid van de lippen zelf niet raken en de filler inbrengen met de Pix’L micro-cannula.

Lipvergroting met natuurlijk resultaat

De aantrekkelijkheid van een mens wordt voor een groot deel bepaald door de symmetrie van het lichaam en het gezicht. Iets wat uitvinder Leonardo Da Vinci al in de 15e eeuw ontdekte. Want feit is: wanneer een gezicht of lichaam niet helemaal in proportie is, vinden we iemand minder mooi. Daarom wordt de methode om lippen te vergroten die in balans zijn met de rest van het gezicht ook wel de Da Vinci-lipbehandeling genoemd.

Een symmetrisch, goed geproportioneerd gezicht wordt door veel mensen als aantrekkelijk ervaren. Het gaat om de verhouding tussen neus, lippen en kin, evenals de rest van het gezicht. Wanneer je ouder wordt kunnen deze verhoudingen veranderen. Door het gezicht te analyseren, en op de juiste plekken fillers te injecteren, wordt volumetekort opgevuld en de balans hersteld. Bijvoorbeeld wanneer lippen dun of scheef zijn en de verhouding met de ogen en de kin uit balans is. Deze methode om lippen op te vullen, heet de Da Vinci-lipvergroting.

Klinkt allemaal leuk…………. behalve als je risico’s moet lopen om dit resultaat te krijgen. Gelukkig hoeft dat dus niet meer.
Dit betekent dus niet het klakkeloos vollere lippen maken, geen dikke lippen maken, maar het kijken naar de verhoudingen en het proportioneel injecteren van fillers om zo natuurlijk mooie lippen te maken. Met de Da Vinci-lipvergroting kunnen we een natuurlijk resultaat van de lipvergroting garanderen: zonder pijn – zonder blauwe plekken – zonder zwelling

Waarom een Lipvergroting bij dokter Frodo?

Als je kiest om uw lippen te laten opvullen bij Kliniek Dokter Frodo, dan kiest je voor een van de meest ervaren cosmetisch artsen van Nederland die meer dan 3000 patienten per jaar zien.
Om de behandeling natuurlijk uit te voeren heeft de arts een artistiek oog nodig en wetenschappelijk inzicht in de wetten van aantrekkingskracht en schoonheid.

Kijk voor meer info over natuurlijk behandelen op onze visie/ filosofie

Geplaatst in Fillers, LippenGetagd