phone icon
email icon
Maak een afspraak

Een facelift zonder operatie

4 juli 2016

Een facelift zonder operatie

Veroudering is nagenoeg bij iedereen gelijk. Huidveroudering gaat daarentegen niet bij iedereen even snel. Een van de eerste tekenen is dat het gezicht volume verliest. Dit volumeverlies zie je vooral op de jukbeenderen, op de slapen en onder de ogen. Het gevolg van het volumeverlies is dat de huid die eerst mooi strak was, nu gaat zakken. Door het zakken van de huid ontstaan er lijntjes en plooien in het gezicht en dit geeft een wat vermoeide indruk. Tegenwoordig zijn er echter de nodige behandelingen die volumeverlies tegengaan, denk aan de liquid facelift, een facelift zonder operatie.

Facelift zonder snijden

De liquid facelift  is gebaseerd op het aanvullen van het verloren volume met hyaluronzuurfillers. Wanneer je dit volume aanvult krijgt je weer de frisse blik van vroeger terug. Als je dit vergelijkt met de gewone facelift, zie je dat het einddoel hetzelfde is, maar de gedachtegang erachter compleet anders. Bij de gewone facelift wordt namelijk niet het volumeverlies aangepakt, maar juist de huid die een overschot heeft gevormd. De normale facelift moet onder narcose worden uitgevoerd én de huid wordt operatief verwijderd. Dit heeft tot gevolg dat je lang moet herstellen van de operatie. Bij een liquid facelift wordt alleen de huid een beetje verdoofd en is het resultaat al na 1 à 2 dagen direct zichtbaar. Bij een liquid facelift hoeft er dus niet te worden gesneden. Lees meer over de verschillen tussen een liquid facelift en facelift.

Resultaat (Liquid) Facelift


Er zijn dus diverse verschillen in procedure en resultaat tussen beide de facelift en de liquid facelift. Volgens Kliniek Dokter Frodo wint de liquid facelift het altijd van de gewone facelift. Wil je nu weten wat het beste voor jou is, kijk dan vooral op verschillende websites, bekijk veel foto’s en ervaringsverhalen of kom een keer langs voor een vrijblijvend consult.

Geplaatst in Blogs over liquid facelift