Afspraak maken
020 421 1559
WhatsApp
info@dokterfrodo.nl
Route

Fronsrimpels

1
uit 502 beoordelingen
0
+
Cliënten
1
+
Behandelingen verricht

Fronsrimpels

Een fronsrimpel verwijderen kan worden gerealiseerd door een behandeling in onze kliniek met Botox en fillers. Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen. Dit gebeurt wanneer je boos kijkt, geconcentreerd met iets bezig bent, of moet knijpen tegen de felle zon. De frons maakt een strenge blik of geeft ons een boze uitstraling.

Behandeling van fronsrimpels

In sommige gevallen ontspant Botox voldoende, maar blijven de lijnen zichtbaar in de huid staan. In dat geval kunnen we de fronsrimpel opvullen met een filler.

Hoe ontstaan fronsrimpels?

Een fronsrimpel wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door erfelijke aanleg. Aangezien een fronsrimpel op een zeer aanwezige plek zit tussen de wenkbrauwen, kan een fronsrimpel  zorgen dat iemand ten onrechte een norse of ontevreden uitstraling krijgt. Ook kan die vervelende rimpel tussen de wenkbrauwen ervoor zorgen dat u ouder gaat lijken dan u daadwerkelijk bent. De behandeling van de fronsrimpel is relatief eenvoudig, maar kan wonderen doen voor uw uitstraling. Tijdens een gratis consult neemt de cosmetisch arts van Kliniek Dokter Frodo uitgebreid de tijd om uw verwachtingen te bespreken en een realistisch beeld te schetsen van de mogelijkheden.

Feiten over injectables

Voorbereiding

Consult met de arts

Verdoving

Niet nodig

Duur

Tot 30 minuten

Product

Botox of fillers op basis van hyaluronzuur

Veiligheid

Zeer veilig

Duurzaamheid

Afhankelijk van het product

Neem contact op

Bel: 020 421 1559

Telefonisch kunt u Kliniek Dokter Frodo bereiken op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur.

Of mail: info@dokterfrodo.nl

8.9/10 Rating
452 Reviews

4.8/5 Rating
32 Reviews

Bel 020 421 1559 Plan een intake