phone icon
email icon
Maak een afspraak

Gezichtsveroudering uitgelegd aan de hand van verandering botstructuur.

8 januari 2011

Gezichtsveroudering uitgelegd aan de hand van verandering botstructuur.

Bij het ouder worden, verliest het gezicht volume, wat bijdraagt tot veroudering van het gezicht. Op de bovenstaande CT-beelden ziet u de schedel van een 20 jarige vrouw en de schedel van een 65 jarige vrouw.

De botstructuur van oudere vrouw vertoont een grotere oogkas. De hoek van de kaak is grotendeels verstreken, de hoek van haar wenkbrauw is sterk verminderd en het volume aan de bovenzijde is afgenomen. credits: Howard Langstein/Universiteit van het Medische Centrum van Rochester.
Wij worden allemaal ouder, daar kunnen we niks aan veranderen maar dankzij moderne inzichten en technieken kunnen we de verouderingsverschijnselen wel op een zeer veilige en natuurlijke manier remmen.
De huidige inzichten in de cosmetische geneeskunde maken het mogelijk om met fillers zoals Restylane zeer natuurlijke resultaten te verkrijgen (Voornamelijk door de oorzaak van de veroudering te corrigeren).
In deze CT-beelden kunt u duidelijk zien dat de schedel een aantal natuurlijke veranderingen heeft ondergaan. Afhankelijk van uw leeftijd en gezondheid ligt hier vaak de belangrijke oorzaak voor de veroudering van uw gezicht. Juist door de opkomst van niet-chirurgische methodes om het volumeverlies terug aan te vullen, zijn we een nieuw tijdperk ingeslagen voor de cosmetisch geneeskunde.

Geplaatst in Anti ageing