Problemen als dertiger

Heb je onlangs je eerste rimpel gespot? Of is het jarenlang zonnen ineens zichtbaar geworden? Dit zijn problemen waar je als dertiger mee te maken krijgt. Vanaf je dertigste neemt je huidverouderingsproces toe. Je huid produceert nog steeds collageen en elastine, maar in mindere mate dan in je twintiger jaren. Rimpels worden zichtbaarder, de huidtextuur verandert en je huid heeft meer verzorging nodig.

Tussen 30 en 39 jaar maken de meeste mensen zich druk om:

 • Zichtbaar worden van rimpels en fijne lijnen
 • Wallen
 • Zonbeschadiging
 • Verwijderen van tatoeages

Enkele van de meest uitgevoerde behandelingen om deze problemen te verhelpen in de leeftijd tussen 30 en 39 jaar zijn:

 

Behandeling van rimpels en fijne lijnen

Stralend ouder worden met injectables? Met injectables kunnen wij uw rimpels opvullen, waardoor de huid frisser wordt en een jongere uitstraling krijgt. Met injectables kunnen rimpels worden behandeld en kan volumeverlies in het gezicht worden hersteld. Er zijn twee soorten injectables: Botox en fillers. Botox is een spierverslapper die rimpels laat verwijdenen. Hyaluronzuur fillers vullen rimpels op en geven extra volume aan het gezicht.

Pigmentvlekken verwijderen

Pigment is de verkleuring van de huid. Door de UV-straling van onder meer zon en zonnebank wordt de aanmaak van pigment gestimuleerd. Maar pigment kan ook ontstaan door irritatie of hormonen. Gelukkig is er goed nieuws: pigmentvlekken kunnen verwijderd worden met een laser.

Tatoeage verwijderen

Heb je spijt van je tatoeage die je hebt laten zetten? De tatoeage kan gemakkelijk, pijnloos en effectief verwijderd worden met een laser. Wij zijn specialist in het verwijderen van tatoeages en permanente make-up. Wij werken met geavanceerde apparatuur om het maximale resultaat te behalen, zonder dat uw huid beschadigd.

 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9HS
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  Maandag09:00 uur – 20:00 uur
  Dinsdag09:00 uur – 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur – 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur – 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur – 17:30 uur
  Zaterdag11:00 uur – 18:00 uur
  ZondagGesloten

 

Met een 9.6 uit ruim 350 beoordelingen behoort Kliniek Dokter Frodo tot de best beoordeelde klinieken van Amsterdam. Plan een consult in of bel onze specialisten voor vrijblijvend advies:

Consult inplannen

Contact

Stel uw vraag

Akkoord dat de door mij ingevulde gegevens bewaard worden*

Uw informatie is veilig bij ons.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Cookie instellingen

Afspraak maken