phone icon
email icon
Maak een afspraak
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
Altijd een natuurlijk resultaat
NVCG gecertificeerd
9,6 / 10 klantbeoordeling

Huidproblemen als dertiger

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Problemen als dertiger

Problemen als dertiger

Heb je onlangs je eerste rimpel gespot? Of is het jarenlang zonnen ineens zichtbaar geworden? Dit zijn problemen waar je als dertiger mee te maken krijgt. Vanaf je dertigste neemt je huidverouderingsproces toe. Je huid produceert nog steeds collageen en elastine, maar in mindere mate dan in je twintiger jaren. Rimpels worden zichtbaarder, de huidtextuur verandert en je huid heeft meer verzorging nodig.

Tussen 30 en 39 jaar maken de meeste mensen zich druk om:

Tussen 30 en 39 jaar maken de meeste mensen zich druk om:

  • Zichtbaar worden van rimpels en fijne lijnen
  • Wallen
  • Zonbeschadiging
  • Verwijderen van tatoeages

Enkele van de meest uitgevoerde behandelingen om deze problemen te verhelpen in de leeftijd tussen 30 en 39 jaar zijn:

Behandeling van rimpels en fijne lijnen

Stralend ouder worden met injectables? Met injectables kunnen wij uw rimpels opvullen, waardoor de huid frisser wordt en een jongere uitstraling krijgt. Met injectables kunnen rimpels worden behandeld en kan volumeverlies in het gezicht worden hersteld. Er zijn twee soorten injectables: Botox en fillers. Botox is een spierverslapper die rimpels laat verwijdenen. Hyaluronzuur fillers vullen rimpels op en geven extra volume aan het gezicht.

Pigmentvlekken verwijderen

Pigment is de verkleuring van de huid. Door de UV-straling van onder meer zon en zonnebank wordt de aanmaak van pigment gestimuleerd. Maar pigment kan ook ontstaan door irritatie of hormonen. Gelukkig is er goed nieuws: pigmentvlekken kunnen verwijderd worden met een laser.

Tatoeage verwijderen

Heb je spijt van je tatoeage die je hebt laten zetten? De tatoeage kan gemakkelijk, pijnloos en effectief verwijderd worden met een laser. Wij zijn specialist in het verwijderen van tatoeages en permanente make-up. Wij werken met geavanceerde apparatuur om het maximale resultaat te behalen, zonder dat uw huid beschadigd.

Reviews