phone icon
email icon
Maak een afspraak
NVCG gecertificeerd
Altijd een natuurlijk resultaat
9,6 / 10 klantbeoordeling
Internationaal trainer Juvéderm en Botox

Huidproblemen als twintiger

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Problemen als twintiger

Problemen als twintiger

In je twintiger jaren ben je vol leven en energie. Het beschermen van je huid of huidverzorging staat meestal nog niet op de eerste plek. Door het goed verzorgen van je huid kan je de eerste schade aan je huid echter heel goed voorkomen.

Wat de meeste mensen niet weten, is dat huidkanker de meeste voorkomende kanker is voor twintigers. Daarom is het ook zo belangrijk om de huid goed te beschermen en te voeden.

 

Tussen 20 en 29 jaar maken de meeste mensen zich druk om:

Tussen 20 en 29 jaar maken de meeste mensen zich druk om:

  • Acné en andere huidproblemen
  • (Overmatige) haargroei verminderen
  • Lippen vergroten
  • Preventie van de eerste rimpeltjes
  • Kwaliteit van de huid
  • Wallen

Enkele van de meest uitgevoerde behandelingen om deze problemen te verhelpen in de leeftijd tussen 20 en 29 jaar zijn:

Preventie van rimpels met Botox

De laatste jaren wordt er steeds meer bekend over het voorkomen van rimpels. Juist door Botox te gebruiken voordat je echte rimpels hebt, kun je diepe rimpels op latere leeftijd voorkomen. De meeste rimpels worden veroorzaakt door jarenlang dezelfde spierbeweging. Als Botox al vanaf de twintiger jaren regelmatig wordt gebruikt om de spieren te ontspannen die rimpels veroorzaken, is de kans groot dat de huid er veel mooier uit ziet in de 30’er of 40’er jaren!

Behandeling tegen wallen onder ogen

Bij deze jonge groep is de vraag naar behandeling van wallen groot. Een wal is een overschot aan huid onder de ogen. Door het geven van volume op de jukbeen, maar ook aan de slapen en rond de wenkbrauw, verdwijnen de wallen. Het geeft een verfrissing in het gezicht.

Goede huidverzorging

Het is belangrijk om al op een jonge leeftijd te beginnen met het goed verzorgen van de huid. Vooral een goede vochtverzorging en UV-filters in de dagcrème zijn belangrijk. Jong beginnen voorkomt tekenen van voortijdige veroudering. Op deze leeftijd moet je nog geen gebruik maken van vitamine A-zuur en alleen sporadisch een peeling ondergaan.

Reviews