Huidverjonging met de fractional laserbehandeling

Huidverbtering-met-laserbehandeling-in-Amsterdam

Huidverjonging met de fractional erbium laserbehandeling is een unieke huidbehandeling die gebruik maakt van de erbium laser met pixeltechnologie om uw huid mooi fris en glad te maken. De resultaten zijn bijzonder goed en de behandeling werkt vaak beter dan de een chemische (TCA) peeling en geeft uw huid een jeugdige en stralende gloed.

Fractionele laser erbium huidverjonging kan bijdragen aan het verminderen van tekenen van veroudering, zoals ouderdomsvlekken, pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, acnelittekens, littekens en striae.

De erbium laser is veilig en effectief voor de meeste huidtypes.
Fractioneel betekent dat slechts een deel van het behandelingsgebied wordt verwond, in tegenstelling tot volledige huidverjonging waarbij de hele buitenlaag van de huid beschadigd wordt. Erbium is een bijzonder subtiele technologie die minder schade en pijn veroorzaakt dan andere lasertechnologieën. Dit resulteert in minimaal ongemak, een snellere resultaat en een kortere hersteltijd.

Hoelang duurt een fractional laser behandeling?
Het duurt meestal niet meer dan een paar minuten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Meestal doen wij 1-4 behandelingen. Hoewel het resultaat direct zichtbaar is, duurt het een aantal maanden voordat het resultaat optimaal is.

Huidverbetering-met-fractional-laserbehandeling-in-Amsterdam
folder over fractional laser behandeling voor huidverbetering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + 10 =

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken