Jukbeenderen behandeling

Wil je mooiere jukbeenderen, zonder te snijden? Het kan met een eenvoudige filler. Want wanneer je het gevoel hebt dat jouw jukbeenderen te klein zijn of dat jouw gezicht mooier wordt als deze wat groter zouden zijn, dan is een jukbeenbehandeling met fillers een mooie oplossing.

Jukbeenderen fillers

In geval van een jukbeenbehandeling met fillers worden er hyaluronzuurfillers geïnjecteerd op het jukbeen. Hierdoor trekt het gezicht als het ware wat op, alsof je een facelift hebt gehad. De neuslippenplooi wordt minder, de marionetplooitjes worden minder en zelfs de wallen worden minder zichtbaar. Het volume van de filler wordt bij de behandeling niet alleen op de jukbeenderen geplaatst, maar ook daarboven en daaronder. Hierdoor blijft alles in verhouding en krijg je het meest natuurlijke resultaat.

Jukbeenderen verbeteren

Jukbeenderen bevinden zich aan de voorkant van het hoofd, bovenaan de wang. De jukbeenderen zijn onderdeel van de schedel en maken deel uit van de oogkas en van de neusholtewand. De vorm en plaatsing van de jukbeenderen hebben invloed op het aangezicht. Zijn de jukbeenderen asymmetrisch? Of zijn de jukbeenderen simpelweg niet goed zichtbaar doordat deze onderontwikkeld zijn? Dan kan de aanblik van de jukbeenderen worden verbeterd met behulp van het injecteren van fillers.jukbeen

Fillerbehandeling jukbeenderen

Kies je voor een fillerbehandeling van de jukbeenderen? Dan worden de fillers geïnjecteerd in de diepe lagen van het gezicht. Na de behandeling kan tijdelijke zwelling en roodheid ontstaan. De fillerbehandeling van de jukbeenderen moet na verloop van tijd worden herhaald.

2 gedachten over “Jukbeenderen behandeling

  1. Esmee schreef:

    Ik keek al een tijdje op tegen het gebruik van injectables omdat het laten we eerlijk zijn, het best een enge stap is. Maar ik wilde toch graag mooiere jukbeenderen en een strakkere neuslippen-plooi zonder te snijden dus tijdens een consult kwamen we tot de conclusie dat het gebruik van fillers de beste oplossing voor mijn probleemgebied was. Ik werd in de kliniek heel erg fijn geholpen door het team. Mariëlle gaf mij echt super veel en eerlijk advies en ik voelde mij bij haar meteen op mijn gemak vooral omdat ik het allemaal best spannend vond. We zijn nu een maandje verder en ik ben echt super tevreden met het resultaat! Ik zou het iedereen aanraden maar snap heel goed dat het spannend is, maar dan is dit een kliniek waar je je direct op je gemak zult voelen.

  2. Felice schreef:

    Soms zie ik bij een vrouw jukbeenderen die heel mooi uitkomen. Vooral in combinatie met mooie make-up. Ik heb zelf geen duidelijke jukbeenderen maar ik vind dat wel echt supermooi dus ik zou dat ook graag willen. Ik las op internet verschillende dingen, bijvoorbeeld over botox of fillers. Op deze pagina hebben jullie het vooral over fillers. Ik vraag me af waarom jullie ervoor kiezen om fillers te gebruiken en hoe lang het duurt voordat dit zichtbaar is? En hoe lang blijven ze zitten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Cookie instellingen

Afspraak maken