phone icon
email icon
Maak een afspraak

Jukbeen behandeling

22 september 2016

Jukbeen behandeling

Wil je mooiere jukbeenderen, zonder te snijden? Het kan met een eenvoudige filler. Want wanneer je het gevoel hebt dat jouw jukbeenderen te klein zijn of dat jouw gezicht mooier wordt als deze wat groter zouden zijn, dan is een jukbeenbehandeling met fillers een mooie oplossing.

Jukbeenderen fillers

In geval van een jukbeenbehandeling met fillers worden er hyaluronzuurfillers geïnjecteerd op het jukbeen. Hierdoor trekt het gezicht als het ware wat op, alsof je een facelift hebt gehad. De neuslippenplooi wordt minder, de marionetplooitjes worden minder en zelfs de wallen worden minder zichtbaar. Het volume van de filler wordt bij de behandeling niet alleen op de jukbeenderen geplaatst, maar ook daarboven en daaronder. Hierdoor blijft alles in verhouding en krijg je het meest natuurlijke resultaat.

Jukbeenderen verbeteren

Jukbeenderen bevinden zich aan de voorkant van het hoofd, bovenaan de wang. De jukbeenderen zijn onderdeel van de schedel en maken deel uit van de oogkas en van de neusholtewand. De vorm en plaatsing van de jukbeenderen hebben invloed op het aangezicht. Zijn de jukbeenderen asymmetrisch? Of zijn de jukbeenderen simpelweg niet goed zichtbaar doordat deze onderontwikkeld zijn? Dan kan de aanblik van de jukbeenderen worden verbeterd met behulp van het injecteren van fillers.

Fillerbehandeling jukbeenderen

Kies je voor een fillerbehandeling van de jukbeenderen? Dan worden de fillers geïnjecteerd in de diepe lagen van het gezicht. Na de behandeling kan tijdelijke zwelling en roodheid ontstaan. De fillerbehandeling van de jukbeenderen moet na verloop van tijd worden herhaald.

Geplaatst in Blogs over fillers