phone icon
email icon
Maak een afspraak
9,6 / 10 klantbeoordeling
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
NVCG gecertificeerd
Altijd een natuurlijk resultaat

JUKBEENDEREN OPVULLEN MET FILLERS

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Een jongere en frissere uitstraling van het gezicht

Jukbeenderen doen veel voor de uitstraling van een gezicht. Als u droomt van mooiere gezichtscontouren, kunt u uw jukbeenderen laten opvullen met fillers. Ook wanneer uw gezicht volume is verloren door veroudering en u dit wilt aanvullen, kan een fillerbehandeling de oplossing zijn.

 • Veilige behandeling
 • Al jarenlang gespecialiseerd in fillerbehandelingen
 • Aangesloten bij de NVCG
 • Kliniek gevestigd in Amsterdam

We zorgen er altijd voor dat we een zo natuurlijk mogelijk resultaat creëren. We bekijken het hele gelaat en adviseren u aan de hand van uw wensen en onze inzichten. Wilt u weten of de jukbeenderen filler behandeling iets voor u is? Plan dan een (video)consult in.

Feiten

 • Voorbereiding Consult met arts
 • Pijn 3 (verdoving mogelijk)
 • Duur Gemiddeld 30 minuten
 • Prijs Vanaf € 500,-
 • Veiligheid Zeer veilig
 • Duurzaamheid +/- 12 maanden

Waarom uw jukbeenderen opvullen met fillers?

Fillers worden regelmatig gebruikt om volumeverlies te herstellen. Als het gaat om de jukbeenderen, is dit ook mogelijk. Daarnaast worden fillers gebruikt om bij jonge vrouwen en mannen de jukbeenderen op te vullen om zo de V-vorm van het gezicht beter tot zijn recht te laten komen.

De fillers zorgen voor een natuurlijke lift, waardoor u er direct jeugdiger en minder vermoeid uitziet. De neuslippenplooi, de marionetlijntjes en de wallen worden verminderd met een filler behandeling voor de jukbeenderen.

FillersPrijs
Juvéderm Voluma - Juvéderm Volift - Juvéderm Volbella - Juvéderm Volight
Juvéderm 1ml € 500,-
Juvéderm 2ml € 850,-
Sculptra, Radiesse en Restylane op aanvraag in overleg met de arts
Fillers oplossen per keer (hyaluronidase) € 500,-

Prijzen jukbeenderen opvullen

Om de jukbeenderen op te vullen, maken we gebruik van fillers. De prijzen die we hanteren voor de jukbeenderen behandeling zijn dan ook hetzelfde als voor de filler behandeling.

 

Fillers op basis van hyaluronzuur

Fillers op basis van hyaluronzuur

Bij het opvullen van de jukbeenderen maken we gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stofje dat zorgt voor een soepele en veerkrachtige huid. Dokter Frodo is al jaren gespecialiseerd in het gebruik van fillers en weet na een analyse van uw gezicht ook precies waar hij de fillers het beste aan kan brengen.

Behandelzones

De fillers zijn naast de jukbeenderen aan te brengen in het hele gezicht. Hiernaast ziet u alle gebieden die we kunnen behandelen met fillers van de merken Juvéderm en Restylane.

 1. Voorhoofd
 2. Slaap
 3. Wallen onder de ogen
 4. Jukbeen
 5. Neuslippenplooi
 6. Boven de lip
 7. Lippen
 8. Kin
 9. Kaaklijn
 10. Wangen

 

De behandeling

De behandeling

Voor de behandeling

Voor de behandeling plannen we eerst een consult in. Tijdens dit consult bespreken we uw verwachtingen en adviseren we u over wat de beste behandeling is. Concluderen we aan de hand van het consult dat een jukbeenderen behandeling de oplossing is, dan plannen we een afspraak in.

Voor de behandeling zelf bespreken we nog eens goed wat u kunt verwachten. We zorgen ervoor dat alles duidelijk is voor u.

Tijdens de behandeling

Een behandeling met fillers duurt gemiddeld 30 minuten. Dit is uiteraard ook afhankelijk van de hoeveelheid fillers die we gebruiken om uw jukbeenderen op te vullen.

Om de fillers aan te brengen maken we gebruik van een ultradunne canule. Met de canule kunnen we fillers heel nauwkeurig aanbrengen zonder de huid al te veel te beschadigen. We injecteren de fillers in de diepe lagen van het gezicht.

Voor meer informatie bekijkt u onze behandelpagina voor fillers.

Na de behandeling

Na de behandeling

Na de behandeling is het mogelijk dat er tijdelijk een zwelling of roodheid ontstaat. Die trekt weg na enkele uren tot dagen.

Om er zeker van te zijn dat de jukbeen fillers resulteren in een natuurlijke uitstraling, adviseren we om:

 • Niet te sporten op de dag dat u behandeld bent
 • De eerste uren na de behandeling het behandelde gebied niet aan te raken en geen make-up te dragen
 • Direct na de behandeling het gebied te koelen voor 10 tot 30 minuten lang
 • Een week lang geen gebruik te maken van de zonnebank of de sauna en geen bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialist
 • De eerste week zonnestraling te vermijden op het behandelde gebied
 • De eerste paar weken een goede SPF te gebruiken
Resultaat

Resultaat

Er is al vrij snel resultaat te zien. Na 2 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Om ervoor te zorgen dat uw jukbeenderen er mooi vol uit blijven zien, adviseren we om na 12 maanden een vervolgbehandeling in te plannen.

Meer informatie over fillers

Meer informatie over fillers

Wilt u meer informatie ontvangen over de fillers die we gebruiken of over de fillerbehandelingen? Bekijk gerust onze pagina over fillers of neem contact met ons op via 020 421 1559.

Plan een (video)consult in

Wilt u liever direct een consult inplannen en ons advies ontvangen? Plan dan een (video)consult in via onderstaande button. De consulten hebben een ontspannen sfeer en u hoeft uw woning of werk niet te verlaten. Op de pagina voor het inplannen vindt u meer informatie.

Reviews