Afspraak maken
020 421 1559
WhatsApp
info@dokterfrodo.nl
Route

Kaaklijn fillers

Uit 310 ervaringen
+
Kaaklijn behandelingen per jaar
+
Tevreden cliënten

Kaaklijn correctie bij Dokter Frodo

De kaaklijn is bepalend voor de contouren en de uitstraling van uw gezicht. Een goed gedefinieerde kaaklijn geeft een krachtig en jong uiterlijk. Helaas verslapt de kaaklijn langzaam naarmate de jaren vorderen. Wanneer u ouder wordt neemt uw spier- en botmassa namelijk langzaam af. Is uw kaaklijn slapper dan voorheen of heeft u altijd al een strakkere kaaklijn gewild? Met fillers kunnen de artsen van Kliniek Dokter Frodo de verslapte huid aanpakken en mooie, gelijkmatige contouren creëeren.

Waarom Kliniek Dokter Frodo?

  • Veilige en pijnloze behandelingen
  • Aangesloten bij de NVCG
  • Gemiddeld een 9,4 beoordeling
  • Natuurlijk resultaat garantie
  • Kliniek in Amsterdam
  • Ervaren cosmetisch specialisten

Meer informatie?
Elk gezicht is anders en vraagt om een persoonlijke aanpak. Plan een gratis eerste consult in. Tijdens dit gesprek onderzoeken we uw huid, bespreken we uw wensen en stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op.

Feiten over de kaaklijn en kin behandeling

Voorbereiding

Consultgesprek

Verdoving

Niet nodig

Duur

Tot 30 minuten

Product

Hyaluronzuur fillers

Veiligheid

Zeer veilig

Duurzaamheid

1,5 tot 2 jaar

Specialist in kaaklijn behandelingen

Dokter Frodo is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot specialist op het gebied van injectable behandelingen van de kaaklijn. Hij heeft als onderzoeker meegewerkt aan diverse publicaties over verschillende behandeltechnieken voor de kin-kaaklijn. In deze artikelen wordt uiteengezet hoe de kaaklijn op de veiligste en meest natuurlijke manier behandeld kan worden. Bij Kliniek Dokter Frodo is de kaaklijn behandeling nu een van de meest gevraagde behandelingen.

In onze kliniek weten we precies hoe we de kaaklijn op een veilige manier met hyaluronzuur fillers kunnen verstrakken. We creëren een mooie kaaklijn zonder dat het karakter van uw gezicht wordt aangetast.

Wat zeggen onze patienten?

In onze kliniek behandelen we gemiddeld 3.000 cliënten per jaar. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere Botox, fillers, Liquid Facelift, wallen onder ogen, laser en huidverbetering.

Lees meer ervaringen

Sante

Elsevier

Alles wat u moet weten over  deze behandeling

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Bij de kaaklijn behandeling gebruiken we fillers op basis van hyaluronzuur. Deze fillers zijn zeer geschikt voor het herstellen van volumeverlies en het verstrakken van de kaaklijn. Lees hieronder alles wat u moet weten over de behandeling en het product.

Prijzen kaaklijn fillers

Als u zich laat behandelen bij Kliniek Dokter Frodo, krijgt u eerst een consult waarin we uw wensen en het behandelplan bespreken. Dit consult is gratis. Wat de behandeling kost, hangt voornamelijk af van de hoeveelheid fillers die we gebruiken. Deze hoeveelheid bepalen we tijdens het eerste consult. Ook kunnen we u dan vertellen hoeveel de kaaklijn behandeling gaat kosten.

Plan uw eerste consult in met een van onze consulentes

Tijdens de eerste consultafspraak maakt u kennis met uw consulent, de behandelend arts en de verschillende behandelmethodes. Onze consulent vertelt u alles over de mogelijkheden en resultaten van de kaaklijn behandeling. We bespreken uw wensen en verwachtingen en stellen een behandelplan op.

Afspraak maken

Wat is een kaaklijn behandeling?

De cosmetische arts van Kliniek Dokter Frodo heeft een speciale behandeltechniek ontwikkeld waarbij de arts op verschillende plaatsen een precies afgemeten hoeveelheid volume inspuit. Hierdoor liften we de kaak, zonder dat het karakter van uw gezicht wordt aangetast. U ziet er beter uit zonder dat uw omgeving direct kan zien dat u een behandeling heeft gehad.

Vrijblijvend consult

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u altijd een vrijblijvend en kosteloos consult. Hierin bespreken we de verschillende behandelmethodes en maakt u kennis met de behandelend arts.

Behandeling voor een strakkere kaaklijn

Tijdens het eerste consult brengen we uw gezicht in kaart en maken we een compleet beeld van uw gezichtskenmerken en expressie door middel van onze 3D gezichtsanalyse. We bespreken uw wensen en stemmen het behandelplan af.

Heeft u een brede, goed gedefinieerde kaaklijn, dan kunt u verwachten dat uw kaaklijn haar vorm behoudt. Heeft u echter een smalle rondere kaaklijn die minder gedefinieerd is, dan heeft u waarschijnlijk meer last van lijntjes in in de wangen, kwabjes en deukjes.

Een smalle ronde kaaklijn is te versterken door voornamelijk fillers te plaatsen in de kinregio (C4) en de kaakhoek (JW1). Voor het beste resultaat is het vaak ook nodig om het volume op het jukbeen aan te vullen. Een brede, goed gedefinieerde kaaklijn verbeteren we juist door fillers te plaatsen op JW3 en C6.

behandeling kaaklijn. uitgelegd met de md codes welke behandeling wij zouden doen om de kaaklijn te verbeteren met fillers
Behandeling kaaklijn

Na de behandeling

Direct na de behandeling heeft u een verdoofd gevoel en kan er wat zwelling ontstaan. Deze zwelling verdwijnt vanzelf weer. Heel af en toe komt het voor dat er een blauwe plek ontstaat na de behandeling, maar ook deze trekt vanzelf weg.

Hyaluronzuur heeft twee weken nodig om zich goed in het omliggende weefsel vast te zetten. Na 1,5 tot 2 jaar wordt de stof langzaam weer afgebroken. Wij adviseren niet te wachten tot het resultaat helemaal verdwenen is, maar terug te komen voordat alles is afgebroken.

Goed om te weten

Minimum leeftijd is 18 jaar

Bij Kliniek Dokter Frodo behandelen we alleen cliënten van 18 jaar en ouder. Indien u jonger bent dan 18 jaar is het niet mogelijk om bij ons een cosmetische behandeling te ondergaan.

Te hoge verwachtingen

Als we het gevoel hebben niet te kunnen voldoen aan te hoge verwachtingen, kiezen we er soms voor om iemand niet te behandelen.

Kaaklijn behandeling voor mannen

Bij mannen worden andere kenmerken mooi gevonden dan bij vrouwen. Onze behandelingen zijn hierop aangepast en vaak net iets anders dan bij vrouwen. In Kliniek Dokter Frodo bespreken we tijdens het vrijblijvende consult de mogelijkheden die voor u van toepassing zijn. We stellen samen met u een behandelplan om tot het beste resultaat te komen.

Tevredenheidsgarantie

Door de behandeling in verschillende stappen te laten verlopen, garanderen wij een resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan lossen we het hyaluronzuur probleemloos op, zonder restverschijnselen.

Veelgestelde vragen kaaklijn en kin

Moet ik iets doen/iets weten voordat ik de behandeling krijg?

Wij adviseren u om een paar dagen voor uw behandeling geen aspirine of andere pijnstillers te nemen (tenzij u die moet nemen voor een chronische medische aandoening). Het vermijden van deze medicijnen vermindert het risico op bloeduitstortingen bij de injectie.

Welke fillers gebruikt Kliniek Dokter Frodo?

Juvéderm en Restylane. De veiligste en meest betrouwbare moderne fillers zijn van hyaluronzuur, een van nature in het lichaam voorkomende stof die onze huid hydrateert en er volume aan toevoegt. Een paar eenvoudige injecties onder het oppervlak van de huid helpen bij het opvullen en verminderen van lijnen en rimpels in het gezicht en het herstellen van volume. Restylane en Juvéderm zijn de meest gebruikte hyaluronzuur-rimpelvullers ter wereld. Studies tonen de veiligheid en werkzaamheid aan. Er zijn wereldwijd al meer dan 20 miljoen behandelingen mee uitgevoerd. Het heeft een lang aanhoudend resultaat maar is niet permanent.

Hoe lang hebben fillers effect?

Eén van de grote voordelen is dat het effect langdurig is maar niet permanent. Hoe lang het resultaat van een behandeling zichtbaar is hangt van verschillende factoren af zoals het huidtype, de levensstijl en de leeftijd. Na een eerste behandeling wordt het aanbevolen de behandeling na 6 tot 12 maanden te herhalen. Een behandeling van de lippen houdt ongeveer 6 tot 9 maanden aan. Bij grote behandelingen zien wij dat het effect vaak langer dan twee jaar aanhoudt.

Krijg ik littekens van de behandeling?

Nee, bij onze behandelingen ontstaan geen littekens.

Wat kost een behandeling?

Het eerste consult is . De kosten van de behandeling hangen af van de hoeveelheid benodigd materiaal. Heeft u veel en/of diepe rimpels dan wordt een behandeling duurder dan bij iemand die een simpel klein lijntje wil laten verwijderen.

Wat is de minimum leeftijd voor een behandeling?

Indien u jonger bent dan 18 jaar is het niet mogelijk om bij ons een cosmetisch behandeling te ondergaan.

Garantie

Wij geven garantie op het resultaat dat u redelijkerwijs kunt verwachten.


Ervaringen