Afspraak maken
020 421 1559
info@dokterfrodo.nl
Route

Kaaklijn fillers

9,0
gebaseerd op 629 reviews
13.500 +
Cliënten
35.700 +
Behandelingen verricht

Kaaklijn correctie bij Dokter Frodo

De kaaklijn is bepalend voor de contouren en de uitstraling van uw gezicht. Met kaaklijn fillers kunnen we een goed gedefinieerde kaaklijn creëren die zorgt voor een krachtig en jong uiterlijk. Beschikt u niet over deze mooie en gelijkmatige lijnen, maar wilt u die wel? Of is uw huid naarmate de jaren vorderden slapper geworden? Dokter Frodo helpt u graag met de kaaklijn filler behandeling.

Plan uw videoconsult

Voor ieder een persoonlijke aanpak

Met kaaklijn fillers kunnen de artsen van Kliniek Dokter Frodo de verslapte huid aanpakken en mooie, gelijkmatige contouren creëren. Elk gezicht is anders en vraagt om een persoonlijke aanpak. Plan een gratis eerste consult in. Tijdens dit gesprek onderzoeken we uw huid, bespreken we uw wensen en stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op.

Waarom Kliniek Dokter Frodo?

  • Veilige en pijnloze behandelingen
  • Aangesloten bij de NVCG
  • Gemiddeld een 9,4 beoordeling
  • Natuurlijk resultaat garantie
  • Kliniek in Amsterdam
  • Ervaren cosmetisch specialisten

Feiten over de kaaklijn en kin behandeling

Voorbereiding

Consultgesprek

Verdoving

Niet nodig

Duur

Tot 30 minuten

Product

Hyaluronzuur fillers

Veiligheid

Zeer veilig

Duurzaamheid

1,5 tot 2 jaar

Specialist in kaaklijn behandelingen

Dokter Frodo is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot specialist op het gebied van injectable behandelingen van de kaaklijn. Hij heeft als onderzoeker meegewerkt aan diverse publicaties over verschillende behandeltechnieken voor de kin-kaaklijn. In deze artikelen wordt uiteengezet hoe de kaaklijn op de veiligste en meest natuurlijke manier behandeld kan worden. Bij Kliniek Dokter Frodo is de kaaklijn behandeling nu een van de meest gevraagde behandelingen.

Dokter Frodo is daarnaast cosmetisch arts bij de NVCG en alle artsen van zijn kliniek zijn aangesloten bij de Allergan Medical Institute, de Dutch Aesthetic Laser Association en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Wat zeggen onze patienten?

In onze kliniek behandelen we gemiddeld 3.000 cliënten per jaar. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere Botox, fillers, Liquid Facelift, wallen onder ogen, laser en huidverbetering.

Lees meer ervaringen

Sante

Elsevier

Wat houdt de kaaklijn behandeling met fillers in?

Wanneer uw kaaklijn verslapt is of wanneer u graag een strakkere kaaklijn wilt, kiezen we vaak voor de kaaklijn behandeling. Met de kaaklijn behandeling gebruiken we fillers op basis van hyaluronzuur. We herstellen het volumeverlies door op verschillende plaatsen een nauwkeurig afgemeten hoeveelheid volume in te spuiten. We liften zo de kaaklijn zonder dat we het karakter van het gezicht aantasten. U ziet er hierdoor beter uit zonder dat uw omgeving direct kan zien dat u een behandeling heeft gehad.

Kaaklijn fillers op basis van hyaluronzuur

Bij Kliniek Dokter Frodo maken we uitsluitend gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stofje dat zorgt voor de soepelheid en veerkracht van de huid. We gebruiken voornamelijk fillers van de merken Juvéderm en Restylane. In overleg met de arts is het mogelijk om fillers van Sculptra of Radiesse te krijgen.

Is het resultaat van de kaaklijn behandeling met fillers niet helemaal naar wens? Fillers op basis van hyaluronzuur zijn oplosbaar.

Prijzen van de kaaklijn fillers

Als u zich laat behandelen bij Kliniek Dokter Frodo, krijgt u eerst een consult waarin we uw wensen en het behandelplan bespreken. Dit consult is gratis. Wat de behandeling kost, hangt voornamelijk af van hoeveel filler we gebruiken. Deze hoeveelheid bepalen we tijdens het eerste consult. We vertellen u dan ook hoeveel de kaaklijn behandeling gaat kosten. Hieronder ziet u de prijslijst van onze fillers.

Fillers

Prijs

Juvéderm Voluma - Juvéderm Volift - Juvéderm Volbella - Juvéderm Volight
Juvéderm 1ml € 500,-
Juvéderm 2ml € 850,-
Sculptra, Radiesse en Restylane op aanvraag in overleg met de arts
Fillers oplossen (hyaluronidase) € 500,-

Waarom gaat u naar Dokter Frodo?

We vinden het belangrijk om bij ieder zijn of haar natuurlijke schoonheid naar voren te laten komen. Daarom behandelen we het gezicht op een holistische manier. We houden rekening met de veranderende anatomie van het gezicht en herstellen deze op een veilige en zorgvuldige manier. In onze kliniek weten we precies hoe we de kaaklijn op een veilige manier met hyaluronzuur fillers kunnen verstrakken. Zo creëren we een mooie kaaklijn zonder dat het karakter van uw gezicht wordt aangetast.

Tijdens een vrijblijvend videoconsult bespreekt u de behandeling met de behandeld arts en de consulent en komt u alles te weten over het resultaat en de duurzaamheid.

Lees ook meer over de werkwijze van onze kliniek.

‘Ik ben bij de kliniek van Dr. Frodo Gaymans gekomen omdat ik een natuurlijke oplossing zocht voor mijn kaaklijn die steeds minder strak werd. Roxanne en Dr. Frodo namen ruim de tijd om een behandelplan met me op te stellen, waar ik er blij van werd. De resultaten zijn subtiel maar erg mooi. Zeer tevreden met het resultaat!’ – Nienke

De behandeling voor een strakkere kaaklijn

Voorafgaand aan de behandeling

Tijdens een consult brengen we uw gezicht in kaart en maken we een compleet beeld van uw gezichtskenmerken en expressie door middel van onze 3D gezichtsanalyse. We bespreken uw wensen en stemmen het behandelplan hierop af.

Lees meer

Heeft u een brede, goed gedefinieerde kaaklijn, dan kunt u verwachten dat uw kaaklijn haar vorm behoudt. Heeft u echter een smalle, rondere kaaklijn die minder gedefinieerd is, dan heeft u waarschijnlijk meer last van lijntjes, kwabjes en deukjes in de wangen.

Een smalle, ronde kaaklijn is te versterken door voornamelijk fillers te plaatsen in de kinregio (C4) en de kaakhoek (JW1). Voor het beste resultaat is het vaak ook nodig om het volume op het jukbeen aan te vullen. Een brede, goed gedefinieerde kaaklijn verbeteren we juist door fillers te plaatsen op de plekken JW3 en C6.

behandeling kaaklijn. uitgelegd met de md codes welke behandeling wij zouden doen om de kaaklijn te verbeteren met fillers
Behandeling kaaklijn

Tijdens de behandeling

Hoelang een kaaklijn behandeling met fillers duurt, is afhankelijk van de hoeveelheid filler die we moeten aanbrengen. De behandeling duurt tot ongeveer 30 minuten.

Om de pijn te verlagen maken we gebruik van een ultradunne (canule)naald om de fillers aan te brengen in het gezicht. Bovendien bevatten de fillers verdoving.

Na de behandeling

Direct na de behandeling heeft u een verdoofd gevoel en kan er wat zwelling ontstaan. Deze zwelling verdwijnt vanzelf weer. Heel af en toe komt het voor dat er een blauwe plek ontstaat na de behandeling, maar ook die trekt vanzelf weg.

Hyaluronzuur heeft twee weken nodig om zich goed in het omliggende weefsel vast te zetten. Na 1,5 tot 2 jaar wordt de stof langzaam afgebroken door het lichaam. We adviseren om niet te wachten tot het resultaat helemaal verdwenen is, maar terug te komen voordat alles is afgebroken.

Goed om te weten

Minimumleeftijd van 18 jaar

Bij Kliniek Dokter Frodo behandelen we alleen cliënten van 18 jaar en ouder. Als u jonger bent dan 18 jaar is het niet mogelijk om bij ons een cosmetische behandeling te ondergaan.

Te hoge verwachtingen

Als we het gevoel hebben niet te kunnen voldoen aan te hoge verwachtingen, kiezen we er soms voor om iemand niet te behandelen.

Kaaklijn behandeling voor mannen

Bij mannen worden andere kenmerken mooi gevonden dan bij vrouwen. Onze behandelingen zijn hierop aangepast en zijn vaak net iets anders dan bij vrouwen. Bij Kliniek Dokter Frodo bespreken we tijdens het vrijblijvende consult de mogelijkheden die voor u van toepassing zijn. We stellen samen met u een behandelplan om tot het beste resultaat te komen.

Tevredenheidsgarantie

Door de behandeling in verschillende stappen te laten verlopen, garanderen we een resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan lossen we het hyaluronzuur probleemloos op, zonder restverschijnselen.

Veiligheid van de kaaklijn fillers behandeling

We maken alleen gebruik van A-kwaliteit merken om zo de veiligheid van onze cliënten te bewaken. Onze fillers zijn voornamelijk van de merken Juvéderm en Restylane. Deze fillers hebben bewezen dat ze ook op de lange termijn veilig zijn. Doordat ze op basis van hyaluronzuur zijn, zijn ze niet permanent.

Verder is de kans op een allergische reactie klein, omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is.

Plan een vrijblijvend consult in

U vindt in onze kliniek verschillende cosmetische specialismen onder één dak. We zijn dé specialist op het gebied van fillers en we helpen u graag om weer zekerder te zijn over uw kaaklijn. Plan een videoconsult in en stel samen met de behandeld arts en de consulent een behandelplan op.

Plan uw videoconsult

Veelgestelde vragen kaaklijn en kin

Moet ik iets doen/iets weten voordat ik de behandeling krijg?

Wij adviseren u om een paar dagen voor uw behandeling geen aspirine of andere pijnstillers te nemen (tenzij u die moet nemen voor een chronische medische aandoening). Het vermijden van deze medicijnen vermindert het risico op bloeduitstortingen bij de injectie.

Welke fillers gebruikt Kliniek Dokter Frodo?

Juvéderm en Restylane. De veiligste en meest betrouwbare moderne fillers zijn van hyaluronzuur, een van nature in het lichaam voorkomende stof die onze huid hydrateert en er volume aan toevoegt. Een paar eenvoudige injecties onder het oppervlak van de huid helpen bij het opvullen en verminderen van lijnen en rimpels in het gezicht en het herstellen van volume. Restylane en Juvéderm zijn de meest gebruikte hyaluronzuur-rimpelvullers ter wereld. Studies tonen de veiligheid en werkzaamheid aan. Er zijn wereldwijd al meer dan 20 miljoen behandelingen mee uitgevoerd. Het heeft een lang aanhoudend resultaat maar is niet permanent.

Hoe lang hebben fillers effect?

Eén van de grote voordelen is dat het effect langdurig is maar niet permanent. Hoe lang het resultaat van een behandeling zichtbaar is hangt van verschillende factoren af zoals het huidtype, de levensstijl en de leeftijd. Na een eerste behandeling wordt het aanbevolen de behandeling na 6 tot 12 maanden te herhalen. Een behandeling van de lippen houdt ongeveer 6 tot 9 maanden aan. Bij grote behandelingen zien wij dat het effect vaak langer dan twee jaar aanhoudt.

Krijg ik littekens van de behandeling?

Nee, bij onze behandelingen ontstaan geen littekens.

Wat kost een behandeling?

Het eerste consult is . De kosten van de behandeling hangen af van de hoeveelheid benodigd materiaal. Heeft u veel en/of diepe rimpels dan wordt een behandeling duurder dan bij iemand die een simpel klein lijntje wil laten verwijderen.

Wat is de minimum leeftijd voor een behandeling?

Indien u jonger bent dan 18 jaar is het niet mogelijk om bij ons een cosmetisch behandeling te ondergaan.

Garantie

Wij geven garantie op het resultaat dat u redelijkerwijs kunt verwachten.


Ervaringen