Een gedachte over “De Kin-Lift behandeling in het nieuws

  1. Goedemiddag Dokter Frodo,
    Ik kwam via Google op deze pagina terecht en las het artikel over de kin-lift van Alexandra Roskam. Ik moest erg lachen om haar verhaal over het opspuiten van haar oorlellen maar na het lezen van de rest van het verhaal wist herkende ik meteen mezelf en mijn eigen huidreacties! Ik heb ook ooit bij een kliniek fillers in mijn lippen laten zetten (die er overigens uiteindelijk echt super mooi uit kwamen te zien) maar 3 dagen na de behandeling liep ik met een bond & blauw gezicht rond.
    Ik schrok daar zo erg van, dat ik eigenlijk direct concludeerde dat mijn huid allergisch is voor alles wat met het opvullen van je huid te maken heeft. Natuurlijk had ik het best even na kunnen vragen maar ik heb er nu, 6 jaar na mijn eerste lipfillers toch niet meer aan gedacht.
    Nu zou ik heel graag mijn lippen weer willen laten opvullen omdat ik merk dat mijn het volume uit mijn lippen verdwenen is.
    Is het mogelijk om net zoals Alexandra langs te kunnen komen om in mijn onderarm een test injectie te spuiten?
    Dankjulliewel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 4 =

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken