phone icon
email icon
Maak een afspraak
9,6 / 10 klantbeoordeling
Internationaal trainer Juvéderm en Botox
Altijd een natuurlijk resultaat
NVCG gecertificeerd

Onze visie

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Onze visie op schoonheid

Onze visie op schoonheid

Bij Kliniek Dokter Frodo staat een strak en rimpelloos gezicht niet gelijk aan perfectie of schoonheid. We vinden een frisse en positieve uitstraling vele malen belangrijker en zien het als de basis van natuurlijke schoonheid.

Veel mensen wereldwijd hebben last van wallen, kraaienpootjes, omlaag gezakte wenkbrauwen, een asymmetrische mond of andere onregelmatigheden. Gelukkig zijn deze oneffenheden eenvoudig te verminderen of zelfs te verwijderen, waardoor u zich snel een stuk zelfverzekerder voelt.

Bent u nog jong? Dan is een Botox-prikje vaak al genoeg. Bent u al wat ouder en heeft u last van volumeverlies in het gezicht? Dan kunnen we dat herstellen met bijvoorbeeld een Liquid Facelift of een Angel Lift.

Een goede, gezonde en positieve uitstraling

Een goede, gezonde en positieve uitstraling

De mens bepaalt in één oogopslag wat we van iemands uitstraling vinden

Heeft u fronslijnen? Dan bent u serieus, streng of bozig. Heeft u wallen? Dan bent u moe, lijkt u op uw tandvlees te lopen, slaapt u slecht of heeft u juist een leuk feestje gehad. Heeft u een jong, onschuldig uiterlijk? Dan wordt u wellicht professioneel minder serieus genomen.

Hoe bereiken we die gezonde positieve uitstraling?

Hoe bereiken we die gezonde positieve uitstraling?

Met Botoxfillers, een Liquid Facelift, een Angel Lift en/of medische huidverbetering. Met deze producten, behandelingen en meer gaan we veroudering tegen en polijsten we de tand des tijds.

Bij het ouder worden veranderen de verhoudingen in het gezicht. Uw gezicht verliest spierweefsel en vet (helaas op de verkeerde plaats). Ook verandert de botstructuur. Doordat de huid niet krimpt maar juist wat uitrekt, zit ze los in haar jasje. Uw gezicht wordt als het ware kleiner, maar de huid eromheen niet. Hierdoor ontstaan er rimpels, plooien en oneffenheden en gaat het gezicht tekenen. Help!

Storende rimpels geven we rust met Botox en de huid krijgt een oppepper met goede huidverzorging. Volumeverlies kunnen we goed corrigeren met fillers. We plaatsen dan volume, precies op de plek waar u het verloren heeft. Bij een goed uitgevoerde behandeling ziet u er niet rimpelloos en (te) strak uit, maar juist als een mooiere versie van uzelf.

Aging well

Aging well

Rimpelbehandelingen met injectables en het begeleiden bij gezond, mooi en vitaal ouder worden is een vak op zich. We zijn experts op het gebied van het afremmen van veroudering en het behouden van uw natuurlijke schoonheid.

We stellen een persoonlijk behandelplan met u op, waarbij we aandacht hebben voor uw uitstraling, persoonlijkheid en levensstijl. We benaderen het behandelplan op een holistische manier.

Veel oneffenheden zijn op te lossen met Botoxfillers en huidbehandelingen. Onze voorkeur gaat er echter naar uit om behandelingen zo veel mogelijk te voorkomen of uit te stellen. We begeleiden u liever bij het mooi oud worden. Indien nodig geven we u met extra advies en coaching over medische huidverzorging, lifestyle, voeding en supplementen.

Reviews