Onze visie

Onze visie op schoonheid

Schoonheid is niet een perfect, strak, glad en rimpelloos uiterlijk. Bij Kliniek Dokter Frodo zien we een goede en positieve uitstraling juist als de basis van schoonheid. Maar wat bepaalt die goede uitstraling? Jeugdigheid? Een frisse blik? Blijdschap? Alertheid? De juiste verhoudingen? Volume?

Schoonheid, maar ook een mooi evenwicht zit vaak in kleine dingen

Soms is een mond net te klein, asymmetrisch of juist te groot voor het gezicht. Soms staan de wenkbrauwen wat naar beneden of zit er een diepe groef of wal onder de ogen. Dit soort kleine onregelmatigheden kunnen we makkelijk herstellen en dat maakt voor veel mensen een wereld van verschil.

Bent u nog jong, dan is een Botox-prikje vaak genoeg. Bent u al wat ouder en heeft u last van volumeverlies in het gezicht, dan kunnen we dat herstellen met bijvoorbeeld een Liquid Facelift of een Angel Lift.

frodo-botox-voorhoofd

Een goede, gezonde en positieve uitstraling

In één oogopslag bepalen wij, mensen, hoe iemand eruit ziet

Fronslijnen? U bent serieus, streng of bozig. Wallen? U bent moe, lijkt op uw tandvlees te lopen, slaapt slecht of heeft juist een leuk feestje gehad. Een jong, ‘onschuldig’ uiterlijk? U wordt zomaar professioneel minder serieus genomen.

Hoe kunnen we die gezonde positieve uitstraling dan bereiken?

Met Botox, fillers, een Liquid Facelift, een Angel Lift en/of medische huidverbetering. Met deze producten, behandelingen en meer gaan wij veroudering tegen en ‘polijsten we de tand des tijds’.

Bij het ouder worden veranderen de verhoudingen in het gezicht. Uw gezicht verliest spierweefsel en vet (helaas op de verkeerde plaats). Ook verandert de botstructuur. Doordat de huid niet krimpt maar juist wat uitrekt, komt deze los in haar jasje te zitten. Uw gezicht wordt als het ware kleiner, maar de huid niet. Hierdoor ontstaan rimpels, plooien en oneffenheden en gaat het gezicht ’tekenen’. Help!

Storende rimpels geven we rust met Botox en de huid krijgt een oppepper met goede huidverzorging. Volumeverlies kunnen we goed corrigeren met fillers. We herplaatsen dan volume, precies op de plek waar u het verloren heeft. Bij een goed uitgevoerde behandeling ziet u er niet rimpelloos en (te) strak uit, maar juist als een mooiere versie van uzelf.

Aging well

Rimpelbehandelingen met injectables en het begeleiden bij gezond, mooi en vitaal ouder worden is een vak op zich. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het remmen van veroudering en het behouden van uw schoonheid.

Op basis van onze unieke ‘holistische’ benadering, waarbij we ook kijken naar uw persoonlijkheid, levensstijl en uitstraling, wordt samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Met Botox, fillers en huidbehandelingen kunnen wij een hoop oplossen. Onze voorkeur gaat er echter naar uit om behandelingen zo veel mogelijk te voorkomen of uit te stellen. Liever begeleiden we u bij het ’mooi oud worden’. Zo nodig met extra advies en coaching over medische huidverzorging, lifestyle, voeding en supplementen.

 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9HS
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  Maandag09:00 uur – 20:00 uur
  Dinsdag09:00 uur – 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur – 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur – 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur – 17:30 uur
  Zaterdag11:00 uur – 18:00 uur
  ZondagGesloten

 

Met een 9.6 uit ruim 350 beoordelingen behoort Kliniek Dokter Frodo tot de best beoordeelde klinieken van Amsterdam. Plan een consult in of bel onze specialisten voor vrijblijvend advies:

Consult inplannen

Contact

Stel uw vraag

Akkoord dat de door mij ingevulde gegevens bewaard worden*

Uw informatie is veilig bij ons.

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Cookie instellingen

Afspraak maken