Afspraak maken
020 421 1559
info@dokterfrodo.nl
Route
9,0
based on 629 reviews
13.500 +
Clients
35.700 +
Treatments performed

Langere en vollere wimpers

Een van de best bewaarde beautysecrets is ELASTILash Eyelash Solution.

Dit is een voedend serum dat de wimpergroei bevordert. De formule is samengesteld op basis van meerdere actieve bestanddelen. Het stimuleert de haarzakjes een wimperhaartje langer vast te houden. Doordat de haartjes minder snel uitvallen worden ze langer en groeien er ondertussen nieuwe haartjes bij. Resultaat na zes weken: een natuurlijk, zichtbaar voller wimperrijtje!

Bimatoprost werd ooit in een oplossing van 0,03% in oogdruppels gebruikt. In die vorm heette het Lumiga. Tijdens het gebruik van Lumiga werd geconstateerd dat veel mensen groei van hun wimperharen kregen! Bij een uitgebreide studie werd gevonden dat 78% van de proefpersonen langere wimpers kreeg, tegen slechts 18% in de placebo groep.

Reden voor de fabrikant om bimatoprost als haargroeimiddel tbv wimperharen te gebruikten.

Aanbevolen gebruik:
ELASTILash breng je aan met een kwastje, net als een vloeibare eyeliner. Elke avond voor het slapen op de gereinigde ogen, vlak langs de wimperrand. Een streek is voldoende. De emulsie trekt direct in de huid en zal de ogen niet irriteren tijdens de nachtrust.

Klinisch testresultaat:
Het serum is uitvoerig getest en wordt wereldwijd aanbevolen door dermatologen en oogartsen.

ELASTILash langere volle wimpers Resultaat

Testpanel:
7 op de 10 gebruikers bemerkten al binnen zes weken dagelijks gebruik een opvallend verschil van zichtbaar vollere, dikkere wimpers.

Goedgekeurd:
ELASTILash is samengesteld op basis van uitsluitend wettelijk toegestane, niet-irriterende ingredienten en zodoende zonder doktersreceptverkrijgbaar.

Datum

Consult aanvragen