phone icon
email icon
Maak een afspraak

Lippen opvullen ervaringen

11 juli 2016

Lippen opvullen ervaringen

Op internet kun je diverse ervaringen lezen van mensen die een lipopvulbehandeling hebben ondergaan. De ervaring leert dat het opvullen van lippen een van de moeilijkst uit te voeren behandelingen zijn die er zijn. Lippen staan centraal in het gezicht en je spreekt ermee. Dat betekent dat de mond perfect moet worden behandeld als het gaat om het opvullen van lippen.

Voor- en nafoto’s lippen opvullen

Vrouwen die verwachten dat ze met lippen à la Angelina Jolie thuis komen na het ondergaan van een behandeling ter opvulling van de lippen, komen vaak van een koude kermis thuis. Volgens dokter Frodo van Kliniek Dokter Frodo moeten deze jubelende ervaringen met lippen opvullen op internet met een korreltje zout worden genomen. ‘Soms lees ik op internet zulke jubelende verhalen. En zie ik de meest prachtige voor- en nafoto’s. Dan denk ik: kijk uit voor het creëren van valse verwachtingen. Je lippen moeten bij je gezicht passen. Het geheel moet in balans zijn.’

Tips lippen opvullen

Volgens Kliniek Dokter Frodo moet je bij het opvullen van de lippen rekening houden met het volgende:

  • Maak gebruik van een arts die is aangesloten bij het NVCG. Dit staat voor Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Hiermee zorg je dat je professioneel wordt behandeld, volgens daartoe geldende richtlijnen.
  • Bedenk je goed dat het opvullen van lippen het beste gedaan kan worden met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Na verloop van tijd verdwijnt hyaluronzuur weer uit je lichaam.
  • Lippen opvullen met hyaluronzuur geeft een tijdelijk resultaat. Na ongeveer één tot twee jaar moet je weer opnieuw worden behandeld.

Wil je meer informatie over hebben? Ga dan naar de website van de NVCG of bekijk een van onze andere video’s.

Geplaatst in Lippen