Afspraak maken
020 421 1559
info@dokterfrodo.nl
Route
9,0
based on 629 reviews
13.500 +
Clients
35.700 +
Treatments performed

Liquid Facelift bijwerking

Wat zijn de bijwerkingen van een Liquid Facelift? Een Liquid Facelift is een relatief grote behandeling en daarbij horen ook wat bijwerkingen. Na de behandeling kun je bijvoorbeeld wat zwelling hebben met een bijbehorend beurs gevoel. Het is dus belangrijk om er rekening mee te houden dat je er de volgende dag niet direct ‘spic en span’ uitziet. Plan dus een Liquid Facelift-behandeling niet de dag voor een bruiloft of andere grote gebeurtenis.

Zeldzame bijwerkingen Liquid Facelift

Andere, minder vaak voorkomende, bijwerkingen zijn blauwe plekken. Doordat Kliniek Dokter Frodo met canules werkt, is de kans op blauwe plekken minimaal. Mocht je van jezelf weten dat je snel een blauwe plek krijgt, dan is de kans ietsjes groter. Hoe lang een blauwe plek blijft zitten, is zeer persoonlijk; bij de één is dat een paar dagen en bij de ander ruim een week.

Allergische reactie Liquid Facelift

In theorie is het mogelijk om een allergische reactie te krijgen na een Liquid Facelift, maar gelukkig komt dit nooit voor. Hetzelfde geldt voor een infectie. Mocht een infectie na een Liquid Facelift gebeuren, dan is dit heel goed te behandelen met een antibioticakuur. Het mooie van hyaluronzuur is dat het altijd op te lossen is met een tegenmiddel, namelijk: hyaluronidase. Het belangrijkste om te weten is dat op het moment dat iemand terugkomt met een klacht, er altijd een passende behandeling voor is.

Bijwerkingen komen zelden voor
Bijwerkingen komen zelden voor

Datum

Consult aanvragen