phone icon
email icon
Maak een afspraak

Liquid facelift ervaringen

20 juli 2016

Liquid facelift ervaringen

Bij Kliniek Dokter Frodo heeft men positieve ervaringen met de Liquid Facelift. Met de Liquid Facelift worden de verhoudingen in het gezicht hersteld en verbeterd. Niet alleen kunnen met de behandeling rimpels worden verwijderd, ook hangende huid en lijntjes in het gezicht kunnen met de Liquid Facelift worden tegengegaan. Met behulp van de Liquid Facelift worden fillers met hyaluronzuur in de huid geïnjecteerd. Zo wordt collageen en elastine in de huid vervangen die, naarmate de huid verouderd, verminderen. Op deze wijze wordt het huidverouderingsproces tegengegaan. Ervaring met de Liquid Facelift leert dat wanneer deze goed wordt uitgevoerd, de huid er jaren jonger uitziet.

Resultaat Liquid Facelift


Om het gewenste resultaat met de Liquid Facelift te behalen, moeten verschillende Liquid Facelift-behandelingen worden ondergaan. Het aantal behandeling hangt af van de conditie van de huid. Een Liquid Facelift is een cosmetische behandeling. Aan elke cosmetische behandeling kleven risico’s. Denk aan bijwerkingen als zwellingen, een allergische reactie of beursheid. Bij Kliniek Dokter Frodo heeft men geen ervaring dat bij een Liquid Facelift ernstige complicaties optreden. Zwelling is echter een veelvoorkomende bijwerking. Soms is de huid ietwat gevoelig. Een Liquid Facelift is niet aan te raden wanneer iemand zwanger of minderjarig is.

Gespecialiseerde arts Liquid Facelift

Wil je een Liquid Facelift laten uitvoeren? Kies dan voor een arts met ervaring met Liquid Facelifts. Niet voor niets is het belangrijk dat een gespecialiseerde cosmetisch arts wordt ingeschakeld die aangesloten is bij de NVCG, zoals Kliniek Dokter Frodo die veel ervaring heeft met de Liquid Facelift.

Geplaatst in Liquid facelift