phone icon
email icon
Maak een afspraak

Vlog hoe gevoelig is een liquid facelift?

21 juni 2016

Vlog hoe gevoelig is een liquid facelift?

De liquid facelift is een cosmetische behandeling die een half uur tot uur in beslag neemt. Na de behandeling kan degene die de behandeling heeft ondergaan wat spierpijn in het gezicht hebben. Ook kan het gezicht wat beurs aanvoelen. In vergelijking met een echte facelift – waarbij gesneden wordt – is een liquid facelift veel minder pijnlijk. Beide behandelingen hebben echter hetzelfde doel voor ogen: een strakkere, jonger uitziende huid.

Verschil tussen liquid facelift en facelift

Maar wat is een liquid facelift nu precies? De liquid facelift wordt ook wel ‘whole face-behandeling’ genoemd. Het is een combinatie van gespecialiseerde behandeltechnieken en fillers. Zo wordt er onder plaatselijke verdoving op verschillende plaatsen in de huid afgemeten hoeveelheden hyaluronzuur geïnjecteerd. Op deze manier kunnen verslappingen in het gezicht worden hersteld. Het volume van de huid komt terug. Een chirurgische facelift vindt daarentegen plaats op de operatietafel. Niet alleen wordt onderhuids weefsel aangetrokken, ook wordt de huid strak getrokken. Op deze manier wordt een natuurlijk effect nagestreefd. Het herstel is veel langer dan bij de liquid facelift. Zo moet de patiënt meestal een nacht in het ziekenhuis verblijven. Het gevoel in de huid kan verloren raken; soms duurt het wel twee jaar voordat het weer terug is.
Verschil liquid facelift en chirurgisch facelift

Liquid facelift pijnlijk?

Tijdens een liquid facelift kan de huid wat gevoelig zijn door de kleine prikjes die worden gegeven. De liquid facelift wordt echter gedaan onder verdoving; eerst wordt er namelijk een verdovende gel aangebracht. Wil je een liquid facelift ondergaan, dan hoef je echt niet bang te zijn voor pijn gedurende de behandeling.

Meer informatie over de liquid facelift.

Geplaatst in Blogs over liquid faceliftGetagd , ,