phone icon
email icon
Maak een afspraak
9,6 / 10 klantbeoordeling
Altijd een natuurlijk resultaat
NVCG gecertificeerd
Internationaal trainer Juvéderm en Botox

Medewerkers en zorgverleners

9,6

uit 621 beoordelingen

35.700+

behandelingen verricht

Natuurlijke schoonheid is geen ‘one man show’

Natuurlijke schoonheid is geen ‘one man show’

Kiest u voor een cosmetische behandeling bij Kliniek Dokter Frodo, dan kiest u voor een warm welkom, persoonlijke aandacht en meer dan een eeuw gecombineerde ervaring. Wij vinden een open en eerlijke benadering heel belangrijk en zoeken altijd met u naar een persoonlijke oplossing.

Frodo Gaymans

Cosmetisch arts en medisch directeur
Met meer dan 15.000 behandelingen achter zijn naam is dokter Frodo één van de meest ervaren en gespecialiseerde injectables artsen in ons land. Als Allergan Clinical Expert traint hij collega-artsen in gespecialiseerde injectietechnieken. Hij geloof niet in gladde, emotieloze gezichten, maar in het behouden van een fris uiterlijk. Doordat hij heel precies werkt, blijft uw eigen gezichtsuitdrukking behouden en zorgt hij ervoor dat het gezicht zijn natuurlijke beweeglijkheid niet verliest. Juist hierin ligt de grootste uitdaging. Meer over dokter Frodo.

BIG-registratienummer: 89063769201

 

Dokter Desiree

Dokter Desiree

Cosmetisch arts dokter Desiree
Cosmetisch arts dokter Desirée van den Berg is opgeleid tot arts aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Na het afronden van haar studie heeft ze haar passie gevolgd en is ze zich gaan specialiseren in de cosmetische geneeskunde. Er wordt niet alleen gekeken naar een rimpeltje in het gezicht, maar welke verouderingsprocessen hieraan ten grondslag liggen en hoe dat op een natuurlijke manier tegengegaan kan worden. Door de oorzaak aan te pakken en niet het probleem zelf garanderen dokter Desirée en Kliniek Dokter Frodo een natuurlijk resultaat. Meer over dokter Desiree.

BIG-registratienummer: 69921060401

Mariëlle Boeijen

Consulent, schoonheidsspecialist en diëtist
Mariëlle is een vlotte spontane dame en zal tijdens een vrijblijvend consult gesprek allereerst met u in kaart brengen wat uw wensen zijn en zal zij u tevens uitgebreid voorzien van alle (medische) informatie rondom mogelijke behandelingen. Indien gewenst stelt zij samen met u en Dokter Frodo een behandelplan op. Mocht u na uw intake of tussendoor nog vragen hebben dan kunt u daarmee altijd bij haar terecht. Daarnaast is zij specialist op het gebied van striae behandelingen en kunt u bij haar ook huidbehandelingen boeken. Mariëlle: ‘Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat wij door open en eerlijk advies echt iets voor cliënten kunnen betekenen. Op het moment dat zij blij het pand uit stappen, hebben wij het weer goed gedaan!’

KP register: 49913438989
AGB diëtist: 2400400

Reviews