Afspraak maken

Medewerkers

Natuurlijke schoonheid is geen ‘one man show’. Kiest u voor een cosmetische behandeling bij Kliniek Dokter Frodo, dan kiest u voor een warm welkom, persoonlijke aandacht en meer dan een eeuw gecombineerde ervaring.
Wij vinden een open en eerlijke benadering heel belangrijk en zoeken altijd met u naar een persoonlijke oplossing.

 • Dokter Frodo Cosmetisch Arts

  Frodo Gaymans

  Cosmetisch arts & Medisch directeur
  Met meer dan 15.000 behandelingen achter zijn naam is dokter Frodo één van de meest ervaren en gespecialiseerde injectables artsen in ons land. Als Allergan clinical expert traint hij collega-artsen in gespecialiseerde injectietechnieken. Hij geloof niet in gladde, emotieloze gezichten, maar in het behouden van een fris uiterlijk. Doordat hij heel precies werkt, blijft uw eigen gezichtsuitdrukking behouden en zorgt hij er voor dat het gezicht zijn natuurlijke beweeglijkheid niet verliest. Juist hierin ligt de grootste uitdaging. Meer over dokter Frodo

  BIG-registratienummer: 89063769201

 • Natalia Pazos Riccio Schoonheidsspecialiste

  Natalia Pazos Riccio

  Gastvrouw, schoonheidsspecialiste
  Natalia is onze mooie vriendelijke Zuid Amerikaanse gastvrouw. Wanneer u belt of langskomt is zij het eerste aanspreekpunt. Ook in het Engels en in het Spaans kan zij u vloeiend te woord staan. Bij binnenkomst ontvangt Natalia u in onze comfortabele wachtruimte en zorgt ze voor een heerlijke kop koffie of thee. Desgewenst kan zij u al van algemene informatie over onze behandelmogelijkheden voorzien. Als schoonheidsspecialiste en SkinCeuticals expert kan zij ook, met behulp van een professionele huidanalyse, samen met u kijken welke producten het beste bij u passen. Daarnaast is het ook mogelijk om bij haar een Medispa behandeling te boeken. Natalia: “Bij Dokter Frodo heb ik het ontzettend naar mijn zin. Ik mag de hele dag met mensen werken die een mooi uiterlijk belangrijk vinden. Zelf ben ik ook veel met mijn uiterlijk bezig dus ik begrijp onze cliënten en hun wensen erg goed!”

 • Marielle Boeijen

  Mariëlle Boeijen

  Consulent, schoonheidsspecialist, diëtist
  Mariëlle is een vlotte spontane dame en zal tijdens een vrijblijvend consultgesprek allereerst met u in kaart brengen wat uw wensen zijn en zij zal u tevens uitgebreid voorzien van alle (medische) informatie rondom mogelijke behandelingen. Indien gewenst stelt zij samen met u en Dokter Frodo een behandelplan op. Mocht u na uw intake of tussendoor nog vragen hebben dan kunt u daarmee altijd bij haar terecht. Daarnaast is zij specialist op het gebied van striae behandelingen en kunt u bij haar ook Medispa behandelingen boeken. Mariëlle: “Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat wij door open en eerlijk advies echt iets voor cliënten kunnen betekenen. Op het moment dat zij blij het pand uit stappen, hebben wij het weer goed gedaan!”

  KP register: 49913438989
  AGB diëtist: 2400400

 • Fleur Huidtherapeut

  Fleur van Breugel

  Consulent, huidtherapeut
  Fleur werkt als consulent en als huidtherapeut bij ons en eerlijkheid staat bij haar voorop. Daardoor voelen cliënten zich snel prettig bij haar. Tijdens een vrijblijvend consult zal zij samen met u doornemen waar uw wensen liggen en zal zij u van alle benodigde (medische) informatie rondom alle behandelingen voorzien. Zij luistert met persoonlijke aandacht en zal indien gewenst samen met u en dokter Frodo een behandelplan opstellen. Mocht u naderhand nog vragen hebben, kunt u hiermee altijd bij haar terecht. Fleur is tevens een zeer kundig huidtherapeut en gespecialiseerd in het geven van chemische peelings en laserbehandelingen. Fleur: “Het leuke van mijn vak is dat ik mensen echt mooier kan maken. Ik ben blij dat ik aan dat stuk geluksbeleving kan bijdragen.”

  NVH nummer: 505487
  KP register: 39100862988

 • Logo

 • Nicole Stolk Backoffice

  Nicole Stolk

  Officemanager
  Nicole zorgt ervoor dat u in goede handen bent en dat de planning gestroomlijnd verloopt. Ze zorgt ervoor dat de behandelaars alle benodigdheden hebben, dat de voorraden kloppen en ziet toe op de hygiëne van de kliniek.
  “Sinds 2013 werk ik met veel plezier bij kliniek dokter Frodo. Mijn doel is de begeleiding van al onze cliënten perfect te laten verlopen, van binnenkomst tot vertrek uit de kliniek en ook daarna. Ook zorg ik ervoor dat de agenda’s kloppen en al uw gegevens in uw dossier worden opgenomen. Werken bij kliniek dokter Frodo brengt veel uitdaging en afwisseling met zich mee. Ik probeer de zorg te optimaliseren door elke stap in het zorgtraject aandacht te geven. Samen met mijn collega’s heet ik u welkom!”

 

 • Behandelaar

  Dokter Frodo Gaymans

  Frodo Gaymans

  Cosmetisch arts

 • Team Dokter Frodo

  Voor de juiste expertise werken wij als cosmetisch kliniek in Amsterdam met verschillende experts.
  Samen gaan we voor het beste resultaat.
 • Contactgegevens

  Kliniek Dokter Frodo Gaymans
  Cornelis Krusemanstraat 9hs
  1075 NB Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 421 1559
  info@dokterfrodo.nl
 • Openingstijden

  MaandagGesloten
  Dinsdag09:00 uur - 17:30 uur
  Woensdag09:00 uur - 17:30 uur
  Donderdag09:00 uur - 17:30 uur
  Vrijdag09:00 uur - 17:30 uur
  ZaterdagGesloten
  ZondagGesloten

Kliniek Dokter Frodo Gaymans|Cornelis Krusemanstraat 9, 1075 NB Amsterdam|T: 020 421 15599.4 - gebaseerd op 310 ervaringen

Menu

Contact

Kliniek Dokter Frodo Gaymans
Cornelis Krusemanstraat 9
1075 NB Amsterdam
T: 020 421 1559
E: info@dokterfrodo.nl

Afspraak maken